going home

God morgen bloggen🌴Jeg har savnet å være her inne – sånn skikkelig! Jeg klarte ikke å vente helt til i morgen 🙂 Likevel har det selvfølgelig vært godt med noen dager off, jeg kjenner allerede at jeg gleder meg til å lage nytt innhold når vi kommer hjem 🙂 Vi har også tatt masse fine bilder de siste dagene som jeg ser frem til å dele med dere, ikke minst blir det spennende å gå gjennom dem og sortere dem når vi omsider er hjemme senere i dag (og jeg har satt på vask nummer femhundreogti ) 🙂  

Akkurat nå er koffertene pakket og klare, vi har avsluttet den siste treningsøkten i varmen, og tømt glass nummer 4 med Evergood filterkaffe – på to uker. Kjøleskapet er tomt, minneboken er stappfull og vi skal hjem. Farvel til saltvannskysset hår, turkist hav, dampende varme, palmer og vidunderlige venner. Vi har hatt 14 helt magiske dager her og nå er det bare å glede seg til neste år. Vi må selvfølgelig tilbake! 

Hjemme venter to pelsdotter på oss, og SOM jeg gleder meg til å treffe dem igjen! Jeg savner de våte snutene, de logrende halene og kravene deres om å gå tur 🙂 Dessuten venter huset vårt med tre stuer som alle omsider er klare (h-u-r-r-a) – jeg gleder meg sånn til å ta i bruk den nydelige stuen i midten! Ikke minst venter rutiner, og det gleder jeg meg alltid til etter ferien. Jeg tror både små og store har godt av det nå 🙂


Om et par timer er vi på vei mot flyplassen, ferien er jo ikke over før vi våkner i morgen tidlig sånn jeg ser det, så det gjelder å la alt sammen synke inn på vei tilbake nå. Vi har hatt det så bra 🙂 Gleder meg masse til å lage fin blogg for dere igjen fremover! God klem ☀️

31 kommentarer

 1. Så fint innlegg fra deg Høres ut som dere har hatt utrolig fine uker! Minner for livet, for store og små! God tur hjem!

 2. Dampende varme trenger du ikke si farvel til. Det har vi tonnevis av her hjemme!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Ja, det vet jeg 🙂 Jeg synes likevel ikke at luften i Hellas og her hjemme kan sammenlignes 🙂

   1. Det skulle være et smilefjes her òg, men det forsvant visst i publiseringen. 🙂 Var ment som en humoristisk kommentar til innlegget ditt, ikke er strengt og seriøst et. :O

 3. Herlig❣️ God tur hjem❣️☀️

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Alida 🙂

 4. Riktig god tur hjem:), selv har vi en uke igjen på Kreta.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Nyt ferien videre 🙂 Tusen takk <3

 5. Er det fortsatt mulig å få tak i «Caroline» vesken fra adax? Og hvor selger de den evt

  1. Caroline Berg Eriksen

   Nei, dessverre :/

 6. God tur hjemover og takk for nydelige bilder fra den vakre øya, blir definitivt et av våre reisemål til Hellas!!

 7. Jeg gleder meg jeg også, for bloggen din er den beste! Ikke noe svada-innlegg, alltid nydelige bilder og masse tips både på matfronten og interiørsiden. Heia dere!
  God tur hjem <3

  1. Caroline Berg Eriksen

   Så hyggelig å høre, Lisen! Tusen, tusen takk 🙂

 8. Annefrid

  Saltvannkysset hår? Hva er det?

 9. Gleder meg til du er tilbake:D

  1. Caroline Berg Eriksen

   Takk, Anna! Det gleder meg <3

 10. God tur hjem 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Cindy <3

 11. Ferie er deilig, men det er fint å starte på hverdagen igjen også. Det er de det er flest av, hverdager, så det er viktig å gi dem godt innhold.
  Sommerklem fra Ingrid på http://www.ingridtunheim.no

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det er så sant! 🙂

   Klem til deg, Ingrid <3

 12. Gleder meg til du er tilbake

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Bebe! Så hyggelig 🙂

 13. susanne

  Får man ikke tak i isen deres lenger? Eneste jeg tåler.. :/

  1. Caroline Berg Eriksen

   Nei, dessverre 🙁

 14. Hvor er den fine kjolen din fra?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Den kommer fra rat & boa 🙂

 15. Så hyggelig at du er tilbake 🙂 Håper flyturen hjem gikk bra!

 16. Saltvannskysset hår..?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg mener vel hår med et hint av saltvann da 🙂 Altså, når du har dyppet håret i saltvann og ikke gidder å vaske det, men lar det være fordi det faktisk kan gi ganske kult hår, da synes jeg det er saltvannskysset 🙂

 17. Kristine

  Hei! Hadde vært gøy om du en gang i fremtiden kunne laget et innlegg om hvilke øvelser du sverger til når det kommer til rumpetrening 😀 Du ser kjempebra ut!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 😀 Det skal jeg gjøre! 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *