out for late lunch

reklame: annonselenker boozt 

Hei fine dere! Beklager fraværet i går, det ble rett og slett for mange timer på stranden og da kvelden kom hadde jeg så lyst til å lese i stedet for å sitte med dataen for å velge bilder, så da ble det sånn. Akkurat nå holder jeg på med Det Blå Barnet av Eirik Husby Sæther – anbefales! Det er godt å kjenne at jeg ikke får dårlig samvittighet lenger – hadde det vært utenfor ferien hadde det selvfølgelig vært noe helt annet 😉 Ting har likevel endret seg, for før jeg fikk barn klarte jeg ikke å la være å oppdatere her inne tre ganger om dagen selv på ferie, men så hadde jeg heller ikke noe annet som la bånd på meg. Nå som jeg har to barn, blir (selvfølgelig) hverdagene annerledes, men også feriene. Likevel har jeg lovet å si ifra før jeg blir helt borte over flere dager, og det løftet skal jeg selvfølgelig holde 🙂 Jeg vet ikke lenger om det blir en hel uke, men noen dager etter hverandre med helt fri, det skal vi ha! Tror jeg 🙂 

Jeg nevnte tidligere at vi bor på Le Grand Bleu, og i tilknytning til leilighetene her, har de også en helt nydelig restaurang – både for lunsj og middag.. og frokost om du vil 🙂 Elke, som eier og driver stedet sammen med mannen sin, stedet har en nydelig sans for interiør og jeg synes alt hun gjør er så vakkert og helt i tråd med den atmosfæren som passer et sted som dette. Jeg elsker å være her! Fra solsengene kan vi bestille både mat og drikke, men vi liker å ta en pause helt borte fra stranden midt på dagen eller senere, og da sitter vi gjerne her og spiser 🙂 

Det er ikke noe særlig med katter her på Lefkos, faktisk ser vi nesten aldri noen, men etter lunsjen for et par dager siden fikk vi øye på en helt nydelig en. Det viste seg plutselig at den faktisk var i ferd med å sloss mot en annen. Jentene ville så gjerne se på, så vi holdt oss på avstand for å ikke forstyrre. Jeg prøvde å forstyrre dem for å avbryte krangelen som var i ferd med å utvikle seg, men det gikk virkelig ikke og jeg ville ikke ødelegge noe de hadde på gang heller. Med én gang den ene katten snudde ryggen til, angrep den andre 😨 Heldigvis gikk det bra! 

(annonselenker) Dette skjørtet var det mange som spurte etter da jeg snappet dagens look, og du finner det HER. Det er så fint! Ganske i tråd med de greske fargene også 😉 Smykket finner du HER. Toppen kommer fra BikBok by Elsa Hosk. Fant den ikke online, men kan jo være den fortsatt er i butikk 🙂 


Håper alt er fint der hjemme 🙂 Trenger ikke akkurat å sende dere sola, for den skinner i hvert fall fortsatt bra der hvor vi bor 🙂 Håper likevel jeg klarer å sende litt feriestemning din vei 🙂 Klem! 

43 kommentarer

 1. Nydelig veske! Hvor er den fra?

 2. Nydelige bilder som vanlighvor er hatten fra?

 3. Evalill

  For min del hater jeg sola nå.den første til tidenes største skogbranner som herjer i Sverige ..tenk på alle dyra som nå løper fra flammene og alle som dør får vondt i hele kroppen. De klarer ikke slukke heller snakker om at det kan brenne helt til vinteren.det kommer ikke til finnes dyr snart på jord.i Norge slakter de ned nyfødte dyr nå tilogmed pga tørken regnmangel og matmangel.sola gjør mye skade kan man si.hadde ikke tenkt slikt kunne skje når mn drømmer om varm sommer.ergo hell for dyra

 4. Takk for nyydelig bilder❣️❣️☀️☀️

 5. Du kler ferie❤️ så vakker!

 6. Kamilla

  Hei, ser du har fått nye sandaler og veske. Utrolig fine. Hvor er sandalene fra? Kos dere videre:))

 7. Alle trenger noen fridager og ferie i blant. Er denne bloggen din jobben din?

 8. hvor er vesken kjøpt?

 9. Flotte bilder Caroline! Får virkelig feriestemning, Hellas er utrolig vakkert, kom akkurat hjem derifra 🙂
  Selv om det er veldig gøy å følge med på ferien deres synes jeg det er vell fortjent med litt bloggfri, husk å nyyyt!! Ferien går så alt for fort! 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   <3

 10. Hei igjen 🙂 Jeg finner ikke nettside/kontaktinfo for booking, har du noe å formidle? Trenger ikke publisere kommentar, evnt bare send mail? 🙂 Tusen takk!

 11. Skikkelig fine bilderJeg lurer på hvor det røde skjørtet er fra som du har på deg på instastory i dag?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det kommer fra FWSS 🙂

 12. Therese

  Heia! Bloggen din har vært min guilty pleasure i åresvis men jeg har aldri kommentert tidligere. Så først må jeg si: Takk for at du fyller bloggverden med en fin miks av gloss&glam, innhold med tyngde og kvalitet i tekst og layout! Stå på, kvinne!! 🙂 Og så lurer jeg fælt på hvor den fantastiske Panama-hatten din kommer fra?!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Therese! Jeg blir så glad 🙂

   Hatten min kjøpte jeg enten i Hellas i fjor eller i Spania – jeg husker ikke :O Men den er jeg helt avhengig av!

   Klem 🙂

   1. Therese

    Åja sørn da! Får reise til Hellas og Spania å lete Fortsatt god ferie!!

 13. Nydelige bilder igjen:-) Elsker lyseblått og dere er så fine med brune ben og lyseblått skjørt og kjole! Været er deilig og varmt her hjemme også, men Hellas blir aldri feil- bare å nyte dagene

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Mia <3

 14. Flotte bilder! Hvor er vesken fra?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Den kommer fra Zara 🙂

 15. Så fine dere er:-) elsket kjolen til Nelia. hvor er den fra?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Zara 🙂

   Tusen takk <3

 16. «Det ble rett og slett for mange timer på stranden» Slutt! Ferie er ferie, og jeg blir oppriktig lei av å høre om slike ting som «unnskyldning» Hva skal jeg som leser, som akkurat har vært i Hellas si da? «Det ble altfor mange timer på stranden, så gadd ikke/rakk ikke lese bloggen?» Nei, ta deg fri, og nå skal jeg ta meg enda en uke fri fra alle bloggene, både å lese, og skrive i min egen! Gleder meg! Du, chill og lax, istedenfor å stresse med bloggen, hallooo, det er ferie…

 17. Hvor er skoene fra? Så fine!!

 18. Kjempe fine og koselige bilder:) Det ser ut som en veldig fin plass dere er på. Men du? Jeg får helt klaus av å se all den sminken du bruker. Det må være veldig ubehagelig i varmen. Renner du ikke bort når du sminker deg?

  1. Tror ikke man blir varmere av å bruke sminke?

  2. Caroline Berg Eriksen

   Når jeg er på ferie, så bruker jeg kun solkrem som jeg blander med bb cream. Er vi ute og spiser middag til kvelden, så sminker jeg meg som jeg pleier. Aldri på dagtid. På disse bildene har jeg også litt farge på brynene – så tusen takk for komplimentet :p

 19. «Endelig» fikk du satt opp håret til Nelia til alles store fortvilelse ;). Fine små dukker er de begge to. Og en super fin mamma. Kos dere!

 20. Flotte bilder av en fin familie 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk <3

 21. Ser ut som en nydlig plass. Og dere koser dere. Syntes dere jobber nok hele året, så «ferie» burde dere ta. Det er Sundt for dere alle 4:) kos dere videre i vakre Hellas..

 22. Ta deg fri fra blogg og bilder, insta og Snap, og ha full fokus på jentene dine. Tror de har godt av å se at dere kan legge bort tlf og kamera på ferie.

  1. Mente ikke å ikke ta bilder, for å ha minner å se tilbake på, men når man tar emornt med bilder ila dagen, så tar dette mye fokus. I tilegg til snapper, og andre sosiale medier.

 23. Guttemamma

  Kan du lage et innlegg med tips til klær til baby-jente? Og et om hvordan ordne hår til småjenter i fletter og ulike andre frisyrer 🙂 Ser ut som vi venter en frøken denne gangen, så jeg er helt lost på det! 🙂

  1. Hei. Du kan nok sikkert bruke samme klær til en baby-jente som til en baby-gutt, vil jeg tro. Ikke at jeg er ekspert, men… baby er baby og klær er klær. Slutt med denne oppdelingen av jente-og gutteklær for barn pliis

 24. Härliga bilder och jag gillar verkligen din outfit, snygg och «somrig» 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Tamy 🙂

 25. Annefrid

  Out for late lunch er vel skikkelig norsk-engelsk? Det skulle vel vært en ‘a’ der?

  Hvorfor skriver du så mye på et språk du ikke behersker 100 %?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Glemte bare en a! Takk for påminnelsen 🙂

 26. Det heter out for a late lunch. Out for late lunch er ikke gramatisk korrekt.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Glemte bare en a 🙂

  2. S.Helene

   Grammatisk skrives ikke med 1 ‘n’….;)

   1. ‘M’ – pirk nå i den minste uten skrivefeil 😉

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *