let’s go to the beach

Stranda – det er nesten kun der vi oppholder oss om dagen. Vi har ikke lyst til å gjøre noe annet akkurat nå, selv om det står på planen at vi skal leie bil og kjøre litt rundt en dag 🙂 Ikke ennå! Det tar oss nøyaktig ett minutt fra leiligheten og frem til solsengene, vi har reservert tre stykk front row som i fjor og det er så digg! Alt er klart når vi kommer, til og med badelekene venter på oss 🙂 Her kommer noen bilder fra en deilig dag i sola, og selv om jeg har sand absolutt overalt når dagen er over (i dag har vi bygget sandslott og _nesten_ sittet mer og gravd i sanden enn vi har vært i vannet), ville jeg ikke byttet det mot noe som helst 🙂 Jentene elsker det og det er virkelig en fryd å se! 


I kveld har jeg kun én ting på planen: lese ut en bok! Jeg startet på Nabogutten i går, en bok fra den gang da jeg var med i TL-klubben (hei nostalgi) og den er bare så fnisete fin! Lars-Kristian mobber meg for at jeg leser «kioskromaner» men jeg synes det er fantastisk lettbeint og så gøy å mimre med bøker jeg synes var fine for mange år siden 🙂 Håper dere har en fin kveld! 

37 kommentarer

 1. top and sunglasses brand?:) nice pictures wow:)

  1. Caroline Berg Eriksen

   Thank you 🙂 It is a bikini from zara 🙂 the glasses are h&m 🙂

 2. 1.picture blouse brand ? i mean..

  1. Caroline Berg Eriksen

   It is from Mango 🙂

 3. Hva leser Lars-Kristian da?? Jeg sluker krimromaner i ferien. Før vi fikk barn, leste jeg ofte en pr dag, nå er jeg fornøyd om jeg rekker 3 bøker på 2 uker…

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg elsker krim! Vi hører på lydbok sammen, og for tiden bøkene til Eystein Hanssen, men det blir vanskelig på denne ferien :p

 4. Så flotte sommerbilder!! Fortsatt god ferie

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 🙂

 5. Disse feriebildene deres, oser av glede, ro, kjærlighet og harmoni! ♥ Så godt å se, og det merkes helt ut gjennom skjermen! Kos dere masse videre! 😉

  1. Caroline Berg Eriksen

   Så utrolig koselig å høre! <3 Tusen takk! Håper du har en magisk sommer 🙂

 6. Bilde av deg i sjøen er bare helt nydelig! Genuin glede og lykke, så utrolig herlig 😀

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 🙂

 7. Tone R.

  Flotte bilder! Jeg var på Karpathos i fjor og besøkte da Lefkos, nydelig sted! Kos dere videre

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 🙂

 8. Hei Caroline. Et kjapt spørsmål…..hvilken solkrem bruker du på barna dine? Vi skal til Syden må, men HVER gang blir barna brent….uansett hva jeg smører med..Smører ALLTID faktor 30-50, og smører ofte. Sitter også alltid i skyggen når vi har badepause. Likevel blir de røde, og må bade med UV-tøy siste del av ferien. Har du (eller leserene dine) noe tips om BRA solkrem? Som både er vannfast og som beskytter GODT. Og IKKE en får soleksem av?

 9. Så herlig familie ferie dere er på, null stress og masse tid til hverandre 🙂 Flotte bilder 🙂 God ferie videre 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk! 🙂 Nyter det virkelig <3

 10. He he, sand altså….
  Er på en lignende ferie, dog i østen. Første uka bodde vi på stranda, terrassen utenfor var stranda!
  Med unger, sand, solkrem og legg på litt vind… jeg får FNATT! 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Haha 😀

 11. For et nydelig bilde av deg, smilende i bølgen 🙂 Kos dere!!!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Linda! Den var så stor! Haha 🙂

 12. Karoline

  Altså, dere tar bare så utrolig flotte bilder. Jeg ser det ofte blir nevnt, men jeg må bare få si det likevel:)) Ønsker dere en fortsatt fantastisk ferie!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk! Koselig å høre 😀

 13. Hva koster det å leie solsenger der? Eller er det inkludert i hotellprisen?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Nei, ikke inkludert. Det koster 11 euro per dag, det er for 3 senger + parasoll på første rad 🙂

 14. Er dette pakkereise via Apollo e.l? Veldig nysgjerrig på hotellet deres.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Nei, kun fly via Apollo 🙂 Hotellet har vi bestilt selv. Le Grand Bleu heter det 🙂

 15. Jeanette

  ser så fint ut! og utrolig flotte bilder!

 16. Det ser ut som dere har det helt topp! Lengter etter ferie på en gresk øy når jeg ser bildene. Det var akkurat sånn vi hadde det på Kreta for 2 år siden. Spiste frokost, rusla ned på stranda som lå et steinkast unna, bada og solte oss , spiste is, spiste lunsj, før vi rusla ned på stranda igjen. Perfekt for jentene mine og oss voksne.
  Kos dere masse! Koser meg med innlegga dine. Føler jeg har litt ferie selv også når jeg sitter å ser på bildene. Men som tørkerammede bonde blir det ingen ferie år, eller neste år heller. Skal nyte resten av skoleferien med noen små badeturer og lune kvelder med strikketøyet.
  Fortsatt god ferie til deg og familien din, Caroline

  1. Caroline Berg Eriksen

   Høres herlig ut <3

   Tusen takk! 🙂

 17. Nydelige bilder av en flott familie! Ser og høres ut som dere nyter til det fulle, herlig. Kos dere videre <3

 18. Dette bilde i sjøen

 19. Ann Kristin

  Ser så fint og idyllisk ut Var også medlem i TL klubben i yngre dager og så kult at du leser de bøkene må som voksen Skal lete etter mine gamle bøker også. En ting..er jentene alltid gode venner og leker fint sammen ?

 20. Omg! Den boken har jeg lest tuuusen ganger!! Synd jeg har rotet bort min <3 Kos dere på ferie!!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Den er så fiin! Leste den ut på under 2 døgn, haha! 🙂

 21. do you have link sunglasses hm?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *