slik trener jeg på ferie

Selv om vi foretrekker å trene på morgen, kan vi fint trene på kvelden også – på verandaen når jentene har lagt seg 🙂 Noen av dere har lurt på hvordan vi løser dette med trening på ferie med to barn, og det er egentlig ganske enkelt: effektive økter som fint kan gjøres uten at du trenger å varme opp noen andre steder enn akkurat der hvor du er. Du trenger null utstyr og heller ikke mye tid. Du kan for eksempel trene på verandaen eller på rommet 🙂 Du trenger ikke å varme opp, men jeg synes alltid det er digg dersom jeg har mulighet til det. Om morgen løper vi annen hver gang. Er vi tidlig nok ute, kan den ene løpe når den andre er tilbake, for det er uansett bare snakk om rundt 20 minutter, men essensen i treningen er det jeg kaller hoveddelen, og den ser for eksempel slik ut: 

20 squat jacks

45 sekunder høy planke

40 høye kneløft

40 scissor kicks

15 donkey kicks høyre

15 donkey kicks venstre

Gjenta 5 ganger! 


Dersom du er usikker på hvordan noen av øvelsene gjennomføres, kan du ta en titt på instastoryen min carolinebergeriksenno eller på snapchat – carobergeriksen. Der har jeg lagt ut hele økten 🙂 God ferietrening! 

24 kommentarer

 1. No wonder, dear Caroline, that you are that perfect in shape!
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

 2. Frøken

  Fine tips! Men hvordan gjør du det ift å vaske håret? F. eks hvis du trenger om morgenen, vasker du det da etter trening, før strand, bad og sol? Og så igjen på kvelden før middag? 🙂

  1. Vet ikke med Caroline, men selv bruker jeg tørrshampo i sånne situasjoner, det forfrisker og sparer meg for noen hårvask! 🙂

 3. Hei!
  Kan du fortelle meg for shortsen er fra? 🙂

 4. Elsker innlegg som dette, Caroline! Midt oppi innlegg om ferie og avslapning, kom dette svært passende 🙂 Tusen takk!

 5. Therese

  Dette innlegget er akkurat det jeg ønsker å se når jeg følger bloggen din! (jeg skulle også ønske at du kunne skrevet litt om løpeteknikk en gang også) Ha en superfin ferie videre 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Så hyggelig å høre at du liker det 🙂

 6. Fin økt! Setter dere på vekkerklokke for å sikre at dere er ferdig med treningen før jentene våkner? Jeg har forstått at det er slik dere gjør det hjemme også, frister det ikke da litt å bare sove ut uten vekkerklokke når det først er ferie? 🙂 eller legger dere dere såpass tidlig at søvn ikke er et tema:)

  1. Caroline Berg Eriksen

   Lars-Kristian er nazi og har klokken på 06.30 :p Men vi har sovet ut noen morgener og det er veldig deilig! 🙂 Pleier å være i seng mellom 22 og 00.

 7. Camilla

  Veldig fint med øvelser som ikke krever noe annet enn en selv:D

  1. Caroline Berg Eriksen

   Så hyggelig at du likte det 🙂

 8. Haha, leste:slik tenner jeg på ferie::))

  1. Caroline Berg Eriksen

   Haha 😀

 9. Kamilla

  Hei! Kjempefint treningsinnlegg!
  Har et kjapt spørsmål: hvorfor samarbeider eller omgås ikke du noe særlig med Camilla Pihl? Dere hadde jo begge is om jeg husker rett, men dere virker som dere kunne fått til noe skikkelig bra sammen! Dee er jo like gamle, og du var vel under mannen hennes sitt selskap (i mangel av bedre ord hehe) før? Tror dere hadde vært en uslåelig kombo sammen som en motsats til de 20 år gamle rosabloggerne fra PH som reklamerer for kirurgi.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Hei 🙂

   Vi samarbeider forsåvidt siden Friendly, som hun eier med Peter Peters, er managementet mitt. Ut over det så samarbeider vi ikke noe mer annet enn at vi har god kontakt oss i mellom 🙂

 10. shorts brand?:)

  1. Caroline Berg Eriksen

   It’s an oldie from h&m 🙂

 11. Nettopp gjennomført denne treninga på hytta, tusen takk!!:)

  1. Caroline Berg Eriksen

   Bare hyggelig 🙂

 12. Takk for supert innlegg!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Bare hyggelig! Koselig at du likte det 🙂

 13. Kristina

  Takk for superinspirerende ferie- treningsinnlegg! Holdt på å legge barna i går kveld (vi er i Spania). Lå å tenkte med grøss og gru på å bevege meg ut. Men så leste jeg bloggen din da jeg la de, og kom over det superenkle programmet. Barna ble lagt, jeg hoppet i tøyet og fikk jaggu gjennomført 5 runder. Svett ble jeg også! Thank you;)

  1. Caroline Berg Eriksen

   Å, så herlig! Det er så gøy å høre, Kristina 🙂 Ha en fortsatt nydelig ferie <3

 14. nike shoes name?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *