snack bar – easy living

Vi lever slaraffenlivet på ferie – står opp og trener før jentene rekker å våkne (det gjorde vi i hvert fall i dag og det tenker vi å fortsette med), tusler til butikken og kjøper ferskt brød, dekker bordet, spiser en lang frokost, smører oss og går på stranden. Så spiser vi lunsj når vi trenger en pause, og i dag fant vi en liten perle hvor vi – overraskende nok –  ikke har spist før. Når jeg tenker meg om, er det faktisk flere restauranter her vi ikke har testet, vi har liksom funnet våre favoritter og går automatisk dit fordi vi kjenner de som jobber der så godt – akkurat det synes jeg er skikkelig hyggelig! Totalt sett er det vel 15 spisesteder i umiddelbar nærhet, øyen består jo stort sett kun av restauranter som har åpent nå i sesongen. Antall fastboende her utenfor sesongen er rundt 7 stykk forrige gang jeg pratet med noen om det, for de fleste som jobber her akkurat nå har fast bosted et helt annet sted. Tipper dette er en skikkelig spøkelsesby om vinteren, men nå om sommeren? Paradis på jord! 

Standard for meg i Hellas er gresk salat og tzatziki så å si hver eneste dag! Pluss oliven! Får ikke nok 🙂

Denne lille perlen fant vi helt nede ved strandkanten (som så mange andre plasser her) men det som var så nydelig med dette stedet, var at det kun hadde fem bord! Vi var så heldige at vi fikk kapret to av dem (måtte slå sammen to for å få plass til alle fire) og det var så deilig, for da kunne jentene gå ned i vannkanten og leke der mens vi spiste ferdig 🙂 


Kvelden går med til å senke skuldrene på terrassen igjen, jeg sitter fortsatt i bikinien fra stranden tidligere og tenker snart å ta en dusj 🙂 I morgen tror jeg vi skal pynte oss og gå ut og spise, vi får se 😉 Ser at været hjemme er helt nydelig også, håper dere har fine sommerdager ♥ 

31 kommentarer

 1. Så heldige dere er som rekker å trene før barna våkner. I sommer har datteren min på 1,5 år våknet mellom kl. 4 og 5 hver morgen 🙁 Det ødelegger liksom hele dagen min! Hvor lenge sover jentene dine, og når legger de seg og kvelden? Naia sover vel fortsatt litt på dagen? Min datter sover 1,5 time på dagen og sovner mellom 19 og 21.

 2. Dere er en så flott familie! Nyt ferietiden sammen.

  Hvor legger du vippeextensions, og hva slags type er det? Volum? Klassiske? De er så fine. Fyldige, men naturlig – akkurat slik jeg vil ha!

 3. shorts? nice

 4. Så flott! Kos dere så masse 🙂 Nå er det endelig kommet sol og sommervarme til Nord-Norge også 🙂

 5. Like grekofil som deg, og for noen nydelige bilder vakkert sted! Her må minste frøkna på 2 mnd bli litt større så blir det tur og endelig tsaziki igjen Nyt ferien med den fine familien din

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 😀

 6. Trener dere sammen og går dere sammen på butikken mens jentene sover i leiligheten alene?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Vi trener på terrassen, og så deler vi oss om vi skal løpe 🙂 Det er stort sett Lars-Kristian som går på butikken, og om noen av jentene er våkne så tar han dem med seg om de vil 🙂

   1. Cathrine

    Imponert over svarer ditt Ihvertfall! 🙂

  2. Cathrine

   Kjære vene, du mener vel ikke at du trenger å spørre om det…?!? Min instinktive tolkning var at de trener styrke og div ved leiligheten og at alle gikk på butikken etterpå. Folk er litt rare altså, når alt skal vris til verste mening…!

   1. Snakk for deg selv Cathrine! Det er vell bare et spørsmål, jeg leste ikke noe vondt i kommentaren til Irene. Synes Caroline svarer flott her, er vell ingen grunn til å kritiserer da, folk er vell bare nysgjerrige. Er en grunn til at folk blir kalt «Caroline politi».

  3. Kristin

   De klarer seg sikkert alene en dag ellrr to…

 7. Blouse brand

 8. Hei Caroline! Så hyggelig dere har det!, Jeg er selv småbarns mor og har barn som er selektiv i matveien :(. Lurer på hvordan du gjør ifht til mat og jentene i ferien?. spiser de alt der nede? Har du med deg noen ting de er spesielt glad i?. Dere er en vakker familie

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Ann <3 Det går mye i spagetti, laks og chicken nuggets samt club sandwich, moussaka og pizza :p Ellers er det brødskiver til frokost og noen ganger til kvelds (eller gresk yoghurt med frukt – evnt. til lunsj, kommer an på når og hvor vi spiser) Valgene er mange, er helt sikker på at du finner noe selv for den kresne her 🙂

 9. Ser ut som dere har det helt fantastisk! Gleder meg mer og mer til hellasturen vår om et par uker når jeg ser de nydelige bildene<3 Nyt videre!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Bare å glede seg 😀

   Tusen takk! <3

 10. så fin hatt, hvor er den fra?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Kjøpte den i Spania i vår 🙂

 11. Blir helt sikker på at Karpathos blir et reisemål for oss , nyt familieferie i herlige Hellas

  1. Caroline Berg Eriksen

   Kan anbefale øyen på det varmeste 🙂

 12. Drar til Karpathos for 6 gang om en måned, verdens fineste øy! Kos dere! ☀️ PS! Jeg husker vi var der samtidig for 2 år siden, og da kommuniserte vi litt om bra spisesteder på Snap.

 13. Hei, vet du om det er noe man kan gjøre for å unngå at slitte partier på en bukse ikke revner og blir et stort hull. Har nettopp kjøpt en bukse med masse revne detaljer på knærene nemlig. Tenkte det er greit å høre.

 14. Blir ikke nelia svett med det lange håret (ned) phu.ser hot ut

  1. Caroline Berg Eriksen

   Setter det opp på stranden, men hun liker å ha det ned 🙂

 15. Ser fantastisk ut, nå er Karpathos definitivt kommet på ønskelisten 🙂 Alltid hyggelig med dine innlegg fra ferier, men skjønner at du kan trenge noen dager ferie uten å oppdatere. Veldig glad for at du varsler når det skjer for du vet vi klikker og vi klikker for å se om det er kommet nytt innlegg 🙂 Kos dere i ferien!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Mia 😀 Blir ikke helt opphold herfra helt ennå, men kanskje neste uke 😀

   Klem!

 16. Frederikke

  Hei:-)
  Hva gjorde dere med hundene denne gangen? Har dere de med på ferie? Husker innlegget fra i fjor <3

  1. Caroline Berg Eriksen

   De er på samme kennel som i fjor (sammen <3), de hadde det så fint der <3 🙂

   1. Frederikke

    Å, så bra- fikk inntrykk av at du ikke var fornøyd sist- godt å høre- skeptisk til kennel- og blir hjemme heller enn å sette bort vofsen min

   2. Caroline Berg Eriksen

    Det er lenge siden vi var misfornøyd, men var vel mest pga. kennelen :/ De som de er hos nå virker veldig seriøse og virker genuint opptatt av at hundene har det bra. Det var sikkert de hos den forrige kennelen også, men selve kennelen der virket gammel og sliten og gjorde at førsteinntrykket ikke ble spesielt positivt.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *