fra en perle til en annen

Etter litt mer enn et døgn på hytta med ferievibber, er både kropp og sinn innstilt på avreise til Hellas 🙂 To uker på fantastiske Lefkos! Dette har vi gledet oss til lenge, og selv om været har vært (og er) helt uvirkelig bra her hjemme, blir det liksom noe helt annet å komme seg bort. Ferdig dekket bord, blått hav, lave skuldre – ingen forpliktelser. Jeg tror faktisk jeg skal ta meg skikkelig ferie denne gangen, kanskje til og med i en hel uke og det har aldri hendt siden jeg startet bloggen i 2009. Jeg tror det hadde vært skikkelig godt, og følelsen av å starte med ny giv etter ferien vil nok få en helt ny betydning for meg. Men jeg gir selvfølgelig beskjed først så dere slipper å møtes med det samme innlegget hver gang dere klikker dere innom 🙂 

bikini fra zara 


Akkurat nå er vi på Gardermoen og jeg har vært oppe siden litt over ett, la meg elleve. Haha! Typisk fin start på ferien, men sove kan vi jo tross alt gjøre de neste ukene i stedet 😉 Det samme tror jeg jentene tenker, for de har vært våkne hele veien #hvordanskalflyturengå Ha en deilig søndag dere! Snakkes fra Hellas ☀️

27 kommentarer

 1. Masse god tur!!! Ta deg ferie, det er SÅ fortjent ❤️ (Selv om innleggene dine blir et savn!)
  Kos deg og nyt dagene med dine kjære.

 2. Hei. Så fine bilder. God ferie. 🙂

 3. Jeanette

  Riktig god tur til Hellas!

 4. Barnehagelæreren

  Kos dere Lefkos er en riktig gresk perle. Sommerhilsner fra en annen grekofil.

 5. Karianne Preuss-Tosterud

  Kjære Caroline:) Jeg har lest den fantastiske bloggen din i noen år, og bare kommentert en eneste gang, men nå er tiden inne igjen; ta deg fri! 🙂 Måtte dagene i vakre Hellas bli magiske for hele familien, og minnene gode. Jeg vet ikke om noen som ikke har hatt ferie på nesten ti(!) år, så det er deg og mannen vel unt.
  Jeg har lyst til å skryte litt av kvaliteten på bloggen også, for du leverer så utrolig bra hver eneste dag. Jeg koser meg glugg med innlegg og vakre bilder, og lar nettopp dette være min lille glam-time hver dag, i en hverdag fylt med to små barn og hverdag:) Takk for at du er du og for at du er ei skikkelig rå dame! Heia deg:)

  God tur:)

 6. Blir ikke barna redd når de flyr? Er alle barn uredde fly tro… er. Jo ekkelt med turbulens feks. Og når flyet går opp.

 7. JAAA!!! Ta deg en ukes ferie, det under vi deg alle:)
  Kanskje ikke så mye inntekter den uka, men det er det helt sikkert verdt:)

 8. Irmelin

  Jeg håper du tar MINST en uke ferie, det er jo like gøy å lese bloggen din når du kommer tilbake igjen. Logg av sosiale medier og blogg, alle følgere erjo der igjen om du tar et par uker fri! Og tenk så godt for mann og barn og ha deg helt for seg selv. Og det samme for deg! Det fortjener dere alle sammen. God ferietur

 9. Hej Caroline
  Hvor er tasken fra ?
  God ferie:0)

 10. Gratulerer med en liten i magen ❤️ hadde vært gøy med en gutt nå

 11. Ragnhild

  Ta deg en velfortjent ferie!! ❤️ Kos dere masse

 12. Oi, har Lasse tynnet mye? Ser nesten skummelt slank ut.

 13. En ukes bloggferie er vel fortjent! Vi er her når du er tilbake i jobb

 14. Ja, ta deg ei ferieuke og nyt det uten å tenke på bloggen 🙂

 15. Alexandra

  Du er virkelig fortjent både en og to uker borte fra tastaturet
  Du / dere leverer hver dag, hele året!
  Ønsker dere en avslappende og god ferie.

 16. Jeg håper virkelig du klarer å ta deg ferie!

 17. God ferie i Hellas 🙂

 18. Nyt ferien! Ta deg en friuke eller to fra bloggen så kommer du enda bedre tilbskeog kan kose deg med jentene fine. Di fortjener det og de fortjener deg❤️

 19. Ta deg en uke fri med veldig god samvittighet og bare tenk at du gjør det for familien! Vi er her når du titter innom igjen! Syns det hørtes ut som en lur idé! Nyt ferien, kos deg med dine kjære og senk skuldrene!

 20. Jeg synes virkelig du skulle ta deg en uke helt fri fra sosiale media og bare nyte sammen med den fine familien din. Det er vel fortjent, og du kommer ikke til å miste lesere av den grunn. Uansett, ønsker dere en fantastisk fin ferie.

  Beste hilsen Ingrid på http://www.ingridtunheim.no

 21. May-Helén Berg

  Ta deg et par uker ferie, og bare nyt tiden med familien din 🙂 Det fortjener du <3 Alle andre har ferie, så hvorfor skal ikke du få senke skuldrene litt også?

  God tur! 🙂

 22. Ta deg en velfortjent uke!! Så sees vi igjen om en uke…. høres nydlig ut❤️

 23. Hei, jeg må innrømme jeg har reagert litt på alle vinglassene som blir utplassert på svært mange bilder. Det har blitt flere av de siste året, og eskalert helt i sommer.
  Du sier, og jeg tror det, at du drikker 1-2 glass til maten. Det gjør jeg også.
  Men inntrykket du gir (ut i fra bildene) er noe helt annet.
  Hvis man ikke leser kommentarene dine ser det ut som du/dere drikker hver eneste dag. Om man ønsker det så må man jo bare drikke på, men er det noe poeng å vise det fram til
  25 000 lesere hver dag?
  Vil tro mange bilder blir tatt samme dag og posjonert utover flere dager på bloggen, og jeg håper og tror du ikke drikker hver dag (selv om det bare er et glass) – så hvorfor er det så viktig for deg å vise det ene vinglasset «hver dag» da?
  Jeg innbilder meg du ønsker å vise et sunt (!) forhold til alkohol (hva det er kan jo diskuteres, og hvorfor heter det et sunt forhold tro?!), men ut i fra bildene å dømme virker det jo alt annet enn sunt (spør meg så drikker man mye selv om det kun er 1 glass pr dag).

  (Anbefaler alle egentlig å lese P4s Michael Andreassensin historie, uten noe sammenligning. «Av og til» skriver hans historie)

 24. du fortjener en ferie, bare ta den! 🙂

 25. Benedikte

  Ta deg ferie fra bloggen med god samvittighet og nyt Hellas! Alle andre har jo ferie fra jobben sin, så hvorfor skal ikke du få det også 🙂 Ha en kjempefin tur!

 26. Jeg skal snart på ferie med min datter på 4 år! Kan du skrive en pakkeliste som du hadde med til barne dine på flyet og til Hellas? god tur!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Ja, det gjør jeg gjerne! Ok når vi kommer hjem? Når reiser dere? 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *