fra en perle til en annen

Etter litt mer enn et døgn på hytta med ferievibber, er både kropp og sinn innstilt på avreise til Hellas 🙂 To uker på fantastiske Lefkos! Dette har vi gledet oss til lenge, og selv om været har vært (og er) helt uvirkelig bra her hjemme, blir det liksom noe helt annet å komme seg bort. Ferdig dekket bord, blått hav, lave skuldre – ingen forpliktelser. Jeg tror faktisk jeg skal ta meg skikkelig ferie denne gangen, kanskje til og med i en hel uke og det har aldri hendt siden jeg startet bloggen i 2009. Jeg tror det hadde vært skikkelig godt, og følelsen av å starte med ny giv etter ferien vil nok få en helt ny betydning for meg. Men jeg gir selvfølgelig beskjed først så dere slipper å møtes med det samme innlegget hver gang dere klikker dere innom 🙂 

bikini fra zara 


Akkurat nå er vi på Gardermoen og jeg har vært oppe siden litt over ett, la meg elleve. Haha! Typisk fin start på ferien, men sove kan vi jo tross alt gjøre de neste ukene i stedet 😉 Det samme tror jeg jentene tenker, for de har vært våkne hele veien #hvordanskalflyturengå Ha en deilig søndag dere! Snakkes fra Hellas ☀️

27 kommentarer

 1. Masse god tur!!! Ta deg ferie, det er SÅ fortjent ❀ (Selv om innleggene dine blir et savn!)
  Kos deg og nyt dagene med dine kjĂŠre.

 2. Hei. SĂ„ fine bilder. God ferie. 🙂

 3. Riktig god tur til Hellas!

 4. BarnehagelĂŠreren

  Kos dere Lefkos er en riktig gresk perle. Sommerhilsner fra en annen grekofil.

 5. Karianne Preuss-Tosterud

  KjĂŠre Caroline:) Jeg har lest den fantastiske bloggen din i noen Ă„r, og bare kommentert en eneste gang, men nĂ„ er tiden inne igjen; ta deg fri! 🙂 MĂ„tte dagene i vakre Hellas bli magiske for hele familien, og minnene gode. Jeg vet ikke om noen som ikke har hatt ferie pĂ„ nesten ti(!) Ă„r, sĂ„ det er deg og mannen vel unt.
  Jeg har lyst til Ä skryte litt av kvaliteten pÄ bloggen ogsÄ, for du leverer sÄ utrolig bra hver eneste dag. Jeg koser meg glugg med innlegg og vakre bilder, og lar nettopp dette vÊre min lille glam-time hver dag, i en hverdag fylt med to smÄ barn og hverdag:) Takk for at du er du og for at du er ei skikkelig rÄ dame! Heia deg:)

  God tur:)

 6. Blir ikke barna redd nĂ„r de flyr? Er alle barn uredde fly tro… er. Jo ekkelt med turbulens feks. Og nĂ„r flyet gĂ„r opp.

 7. JAAA!!! Ta deg en ukes ferie, det under vi deg alle:)
  Kanskje ikke sÄ mye inntekter den uka, men det er det helt sikkert verdt:)

 8. Jeg hÄper du tar MINST en uke ferie, det er jo like gÞy Ä lese bloggen din nÄr du kommer tilbake igjen. Logg av sosiale medier og blogg, alle fÞlgere erjo der igjen om du tar et par uker fri! Og tenk sÄ godt for mann og barn og ha deg helt for seg selv. Og det samme for deg! Det fortjener dere alle sammen. God ferietur

 9. Hej Caroline
  Hvor er tasken fra ?
  God ferie:0)

 10. Gratulerer med en liten i magen ❀ hadde vĂŠrt gĂžy med en gutt nĂ„

 11. Ta deg en velfortjent ferie!! ❀ Kos dere masse

 12. Oi, har Lasse tynnet mye? Ser nesten skummelt slank ut.

 13. En ukes bloggferie er vel fortjent! Vi er her nÄr du er tilbake i jobb

 14. Ja, ta deg ei ferieuke og nyt det uten Ă„ tenke pĂ„ bloggen 🙂

 15. Du er virkelig fortjent bÄde en og to uker borte fra tastaturet
  Du / dere leverer hver dag, hele Ă„ret!
  Ønsker dere en avslappende og god ferie.

 16. Jeg hÄper virkelig du klarer Ä ta deg ferie!

 17. God ferie i Hellas 🙂

 18. Nyt ferien! Ta deg en friuke eller to fra bloggen sĂ„ kommer du enda bedre tilbskeog kan kose deg med jentene fine. Di fortjener det og de fortjener deg❀

 19. Ta deg en uke fri med veldig god samvittighet og bare tenk at du gjÞr det for familien! Vi er her nÄr du titter innom igjen! Syns det hÞrtes ut som en lur idé! Nyt ferien, kos deg med dine kjÊre og senk skuldrene!

 20. Jeg synes virkelig du skulle ta deg en uke helt fri fra sosiale media og bare nyte sammen med den fine familien din. Det er vel fortjent, og du kommer ikke til Ă„ miste lesere av den grunn. Uansett, Ăžnsker dere en fantastisk fin ferie.

  Beste hilsen Ingrid pÄ http://www.ingridtunheim.no

 21. May-Helén Berg

  Ta deg et par uker ferie, og bare nyt tiden med familien din 🙂 Det fortjener du <3 Alle andre har ferie, sĂ„ hvorfor skal ikke du fĂ„ senke skuldrene litt ogsĂ„?

  God tur! 🙂

 22. Ta deg en velfortjent uke!! SĂ„ sees vi igjen om en uke…. hĂžres nydlig ut❀

 23. Hei, jeg mÄ innrÞmme jeg har reagert litt pÄ alle vinglassene som blir utplassert pÄ svÊrt mange bilder. Det har blitt flere av de siste Äret, og eskalert helt i sommer.
  Du sier, og jeg tror det, at du drikker 1-2 glass til maten. Det gjÞr jeg ogsÄ.
  Men inntrykket du gir (ut i fra bildene) er noe helt annet.
  Hvis man ikke leser kommentarene dine ser det ut som du/dere drikker hver eneste dag. Om man Þnsker det sÄ mÄ man jo bare drikke pÄ, men er det noe poeng Ä vise det fram til
  25 000 lesere hver dag?
  Vil tro mange bilder blir tatt samme dag og posjonert utover flere dager pĂ„ bloggen, og jeg hĂ„per og tror du ikke drikker hver dag (selv om det bare er et glass) – sĂ„ hvorfor er det sĂ„ viktig for deg Ă„ vise det ene vinglasset «hver dag» da?
  Jeg innbilder meg du Þnsker Ä vise et sunt (!) forhold til alkohol (hva det er kan jo diskuteres, og hvorfor heter det et sunt forhold tro?!), men ut i fra bildene Ä dÞmme virker det jo alt annet enn sunt (spÞr meg sÄ drikker man mye selv om det kun er 1 glass pr dag).

  (Anbefaler alle egentlig Ä lese P4s Michael Andreassensin historie, uten noe sammenligning. «Av og til» skriver hans historie)

 24. du fortjener en ferie, bare ta den! 🙂

 25. Ta deg ferie fra bloggen med god samvittighet og nyt Hellas! Alle andre har jo ferie fra jobben sin, sĂ„ hvorfor skal ikke du fĂ„ det ogsĂ„ 🙂 Ha en kjempefin tur!

 26. Jeg skal snart pÄ ferie med min datter pÄ 4 Är! Kan du skrive en pakkeliste som du hadde med til barne dine pÄ flyet og til Hellas? god tur!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Ja, det gjĂžr jeg gjerne! Ok nĂ„r vi kommer hjem? NĂ„r reiser dere? 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *