salt

Hei bloggen 🙂 Jeg har ikke tatt sommerferie helt ennå, men gårsdagen gikk bort til siste rest av pakkingen, innkjøp til turen og så en tur på hytta. Vi tjuvstartet feriefølelsen rett og slett, og tenker å bli her helt til jentene må legge seg i kveld. Vi skulle egentlig overnatte på Gardermoen, men dropper det. Nå bor vi jo ikke så altfor langt unna, og selv om det betyr at vi må opp midt på natten, så er det liksom litt av sjarmen synes jeg 🙂 Husker det fra da Anette og jeg var små, at mamma vekket oss midt i svarte natta, og at vi sovnet igjen i bilen på vei til flyplassen. Men jeg sov aldri godt, for jeg var så spent – vi skulle på ferie! 

I går var Lars-Kristian og jeg på SALT som ligger på Høysand. En skjønn, liten restaurant som jeg har besøkt én gang tidligere – da sammen med mamma og storesøster. I går fikk Lars-Kristian bursdagsgaven sin fra mamma, pappa og Anette – mamma var sjåfør og kjørte oss frem til døren, og der ventet en 3-retters meny med vin i tillegg til velkomstchampagne. Vi nøt alle måltidene ute i solen til sommerslagere fra dj’en, og så satt vi oss inn da desserten kom. Det begynte å blåse sånn, og nå som vi har blitt så bortskjemte med fantastisk vær over så lang tid, skal det ingenting til før vi fryser 😉

kjole fra zara 


For en fin bursdagsgave og for en deilig kveld! Perfekt start på ferien 🙂 I kveld skal vi legge oss tidlig, for etter planen skal vi opp klokken ett i natt. Deilig at det venter noe så fint som Hellas! Kan nesten ikke vente ☀️

13 kommentarer

 1. Du stråler Caroline♡

 2. Så flott med kjærestetid! Blir så glad av slike innlegg. Har selv en noen uker gammel baby i hus, pluss storebror på to. Det er jo ikke aktuelt med date ute helt enda på oss, men vi kjøpte med sushi og hadde hjemme datekveld tidligere i uken. Det er så viktig å ha fokus på kjærestetid, og jeg merker at jeg blir mer bevist på dette av å lese bloggen din. Jeg har i hvertfall inntrykk av at dere er flinke til dette, også i perioden hvor dere bodde lenger unna begge familiene deres. Ønsker dere en god ferie! 😀

 3. Sara Katrin

  Du er så fin med det korte håret ditt. Nesten så jeg ikke savner de lange lokkene dine. Haha.

  Dere må ha en kjempefin tur nedover til Hellas og god sommer.

 4. God ferie. Gleder meg til å se bilder fra vakre Hellas.

 5. God tur til fantastiske Karpathos.

 6. Er det ikke litt stress/slitsomt å ta masse bilder og sånn når dere for en gang skyld skal ha en datenight? Unner dere litt mer kvalitetstid sammen, og da hadde jeg tenkt selv at det hadde blitt mer av det uten kamera og bilder osv.

 7. Silje. O

  Dette så virkelig koselig ut Etterlengtet date her, vi får be om barnevakt snart

  Trenger en ny foundationen, hvilket bruker du?

  Klem Silje

 8. Silje Kristin

  For en nyydelig hårfarge! Du kledde den skikkelig bra. Du stråler <3

 9. Hei!
  Har ikke fulgt bloggen din så veldig lenge, men liker den utrolig godt
  Lurte på en ting, kunne du ha skrevet om hvordan du å Lars Kristian møttes for første gang?

 10. For en flott kjole. Nydelig farge som passer hudtonen din så fint! God tur!

 11. Hei! Hvordan har du sminket øyne her Caroline? Veldig fint!

 12. Så fint antrekk! Hvor er smykkene fra?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 🙂 De kommer fra boozt / pernille corydon 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *