det rosa rommet

Naia sitt rom består av to rom, og det innerste bruker vi som et gjesterom nummer 2 til hun blir litt større. Vi malte dette til å passe tapeten i hennes ytterste rom ganske fort etter at vi flyttet inn, og selv om vi skal pusse opp begge om ikke så altfor lenge, fungerer det veldig fint i mellomtiden.

Denne vasen og de kunstige blomstene kjøpte jeg på Kremmerhuset før helgen, for å freshe opp tilværelsen for gjestene som skulle bo der – og det gjorde ganske mye for helhetsinntrykket 🙂 Det er ikke så mye som skal til. Jeg la ut et bilde på snap og instatory, og det var så mange som lurte på hvor både den og blomstene var fra, så svaret kom altså her 🙂 

Nå har både vasen og blomstene flyttet inn på stuen i midten nede, der skal vi ha litt rosa detaljer og har blant annet kjøpt to helt nydelige puffer i dusrosa velour som passer helt perfekt til denne vasen. Og vet du hva? Stuen blir tapetsert akkurat i denne stund! Det stemmer! Det blir ferdig før vi drar på ferie! E-N-D-E-L-I-G! Jeg gleder meg sånn til å se hvordan det blir! 


Jentene har hatt fri fra barnehagen hele uken, så jeg begynner å bli veldig klar for å reise på ferie selv nå. Hodet er fullt og skuldrene rimelig høye, så det skal bli godt med dager på stranden, bygge sandslott og ikke ha noe som helst på planen 🙂 Det er ikke lett å balansere bloggoppdateringer og to aktive barn, men jeg synes denne uken har gått overraskende bra, for vi har i tillegg fått gjort en del her hjemme 🙂 Vi har fått skrudd opp en hel del av lekeapparatene som skal være på lekeplassen til jentene i hagen, så den begynner å ta form og de koser seg sånn der! Ellers har vi brukt dagene på å rydde i kjelleren og omsider blitt kvitt siste rest av flytteesker fra Siljan. Ja, du leste riktig. De har bare stått der hele tiden. Siden januar 2017. Helt utrolig. Men nå er det (nesten) strøkent i kjeller (i hvert fall i to av rommene der nede) og på loftet, så da kan vi ta ferie med den beste samvittighet 🙂 Jeg skal til Oslo i dag, siste jobbtur på en stund. Håper dere har det supert i sommervarmen! 

20 kommentarer

 1. Så fin rosafarge på veggen. Hva heter den?

 2. Frøydis

  Nydelig rosafarge. Hva heter den? Kan du ikke bare ta ferie fra bloggen 1-2 uker, så du slipper å jobbe mens barna har fri. Høres slitsomt ut å alltid måtte være «på». Alle kan trenger helt fri fra jobb og hverdag. God sommer:)

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg tror det er deco pink 🙂 Skal sjekke nærmere! Og jo! Jeg lurer faktisk på å ta en uke fri i år 😀

   Klem til deg <3

   1. Du fortjener absolutt en uke eller to med fullstendig fri fra blogg/sosiale medier 🙂 Det eneste jeg «ber» om da, er at du sier i fra på bloggen? Høres kanskje teit ut, men er så kjedelig å sjekke en blogg flere ganger daglig i flere dager, uten å se noen oppdateringer. Kristina tok seg jo en friuke og sa i fra på forhånd, og mens jeg selvsagt savnet å lese fra gledessprederen, så visste jeg at det kom oppdateringer fra en viss dato 😉

   2. Reidun

    Jeg unner deg å ta litt skikkelig ferie fra bloggen. Selv kjenner jeg hvor herlig det er med ferie nå. Muligheten til å koble fullstendig av fra hverdagen! Selv om jeg kommer til å savne dine hyggelige daglige oppdateringer <3 Nyt fri med din familie og lad batteriene!

 3. Nydelig rosafarge.
  Nydelige blomster og vase også, elsker rosa…
  Men hvor er krakken fra ? Den som vasen står på ?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Den er flere år gammel :O Husker ikke dessverre :/

 4. badenymfe

  Hei! Endelig ett interiør innlegg – så da benytter jeg sjansen til å spørre deg:

  Angående badene som du har lagt ut bilder av tidligere;
  Jeg ser du har «gull»-blandebatterier (er det messing?) vi vurderer slike på vårt bad. Hvordan blir disse seende ut etter en tid? Får de missfarging? Flekker?
  Tenker på at messing eller ofte blir grønnaktig.
  Hvor kjøpte dere blandebatterier og dusjdeler?
  Takk for svar:)

 5. Hvor bestiller dere lekeapparater fra?:)

 6. Vi vurderte også en løsning med gjesterom innenfor barnerommet, men gikk bort fra det. Hvordan fungerer det?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Vi har et annet gjesterom som kun er nettopp det, gjesterom 🙂 Men dette er mer til nøds :p Denne gangen var ikke barna hjemme, men om Naia hadde vært det, så hadde hun sovet på rommet til Nelia, og Nelia mellom oss, det gjorde hun i julen 🙂 Synes det har fungert fint, men det er ikke alltid vi har bruk for 2 gjesterom, så dette skal vi ikke ha lenger når vi pusser opp 🙂

 7. Ranveig

  Nydelig vase og blomster, passet veldig fint med den rosa veggen. Blir så glad av rosa 🙂 Utrolig fin kopp, hvor er den fra, vil ha :)) Ha en fin kveld videre 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Den kommer fra Green Gate 🙂

   Håper du har en fin kveld og en nydelig sommer <3

 8. Hei! Du har så fine hvite tenner. Hvordan har du bleket de?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg bruker fortsatt smilelab før spesielle anledninger eller for en touch up 🙂 Er en stund siden jeg bleket de hos tannlegen nå, men jeg gjorde det i 2015 (om jeg ikke husker helt feil) 🙂 Får jevnlig airflow pga. invisalign, så det gjør jo også sitt 😉 Men som sagt – synes fortsatt smilelab er topp! Har brukt det i mange år 🙂

 9. Hva heter fargen på veggen?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg mener det er deco pink 🙂

 10. Elisabeth L

  Har du lagt ut bilder av rommet til Naia før etter at dere har innredet det? Hvis ikke, har du lyst til å dele før dere pusser det opp? 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Nei, men du finner det på videoblogg av huset her: https://www.carolinebergeriksen.no/2017/10/09/video-house-tour-getting/

   Klem 🙂

 11. Så fint med rosa detaljer ☺️ Synes absolutt du bør ta deg en uke fri fra bloggen i sommer, det fortjener både barna og du! God tur til Hellas ☀️

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *