8 kjoler til deg som skal i bryllup i sommer

reklame: inneholder annonselenker nelly.com 

Bryllupssesongen er i gang for lenge siden, men den er langt fra over 🙂 Dersom du ikke helt vet hva du skal ha på deg når du er gjest i bryllup, håper jeg du plukker opp noen tips fra denne videoen 🙂 Jeg viser frem 8 forskjellige kjoler og prøver dem på slik at du får et litt bedre inntrykk av hvordan de ser ut 🙂 Håper du finner noe du liker! 


(annonselenker) kjole 1 HER / kjole 2 HER / kjole 3 HER / kjole 4 HER / kjole 5 HER / kjole 6 HER / kjole 7 HER / kjole 8 HER /  

53 kommentarer

 1. kommer meg ikkje inn på linken…?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Hvilken av dem? 🙂

   1. 2,6 og 7. Vil du legge ut navnet på de også, så er de lettere å finne dersom lenkene ikke samarbeider?

   2. På lenken til kjole nr. 7 kommer jeg bare direkte til forsiden til nelly.com? Veldig fine kjoler, da!

   3. 2, 6 og 7 får ikke jeg opp heller 🙂

   4. aurora

    ingen av dem. men va 2 jeg ville komme meg inn på

   5. Caroline Berg Eriksen

    Om linken går til forsiden på Nelly så er det nok utsolgt :/

 2. Takk for inspirerende innlegg! Går det greit å ha på seg en burgunderrød kjole som gjest i bryllup, tror du? Ser du har en på stativet ditt.. qJeg har en burgunderrød kjole jeg så gjerne skulle brukt i bryllup på sensommeren, men er det innafor?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Ja, jeg tok den bare ikke på, ettersom den kom i to farger. Jeg gikk for den i champagnefarge, men kunne fint valgt burgunder også, tenkte bare å ikke prøve begge på :p Jeg ville sagt at det var innafor, spesielt på sensommeren 🙂

 3. Du ser absolutt stunning ut i alle sammen. Skulle jeg vært i bryllup i år hadde jeg valgt den første eller den siste. Men alle var fine. Likte dette innlegget kjempegodt

  1. Caroline Berg Eriksen

   Så koselig å høre, Lene! Tusen takk 🙂

 4. Hei. Er ikke dette vognen deres
  https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=124158695&fks=124158695
  Ser ihvertfall at det er deres bilder 😉

  1. Caroline Berg Eriksen

   Oi, jo! Det var Nelias første vogn <3

   1. Cathrine

    Noen som har enten har stjålet bildene dine…, eller lyger og skriver at vognen er kjøpt ny og brukt til ett barn…?!

   2. Caroline Berg Eriksen

    Det er bare bildene mine, vognen står i barnehagen til Naia nå :p

 5. Camilla

  Veldig fin video, eneste jeg kunne ønsket meg til en annen gang er litt mer filming av detaljene på kjolen så man kan se stoffet,rysjene og feks blondene litt bedre. Hvilken str har du i den burgunderrøde og nude-kjolen, og hvor høye hæler har du til? Jeg er 164cm, og tror kanskje de blir for lange? Kan jo eventuelt sys opp:)

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk for innspill, det fikser jeg neste gang! 🙂

   Jeg har 34, i den første kjolen går jeg bare på tærne :p Så tar jeg på meg hæler, de er 10 cm. 🙂

 6. Kjempe fine kjoler. Særlig den rosa med tyllskjørtet og den med blonder på overdelen 🙂 …. Personlig syns jeg de to lyseste som er for lyse til å bruke i bryllup. Ikke alle bruder har kritthvit kjole – og champagne kan fort oppfattes som «hvitt».

  PS. Noen av linkene går rett til Nelly sin forside – ikke til kjolene. Den med broderier på overdelen og tyllskjørt for eksempel finner jeg ikke på linken.

 7. Du står alt for langt unna kameraet. Får ikke inntrykk av kjolene, også er det fint om du kan zoome inn på de kjolene som har detaljer. F.eks. den rosa blondekjolen.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Takk for tilbakemeldingen 🙂 Om jeg står nærmere kommer ikke hele kjolen med i bildet, derfor har vi også innklippsbilder. Men vi kan absolutt bruke det mer 🙂

 8. Kristine

  Skulle gjerne hatt kjole nr.2, men kommer ikke til kjolen når jeg trykker på linken.

 9. Link til kjole 2, 6 og 7 virker ikke.. eller er de utsolgt?

 10. Maybritt

  Så mange fine kjoler, og du ser jo fantastisk ut i de! 🙂 Elsker sånne innlegg!! <3

 11. Benedikte

  Du ser nydelig ut i alt! Veldig fint innlegg 🙂 Linken til kjole 6 og 7 fungerer ikke hos meg, kommer bare inn på forsiden til Nelly.

 12. Så mye fint! 🙂 Den første så vel omtrent hvit ut? Kjole nr. 2 og 3 fikk jeg brudepike-assosiasjoner fra, det er sikkert bare i mitt hode. De siste kjolene var alle veldig sommerlige og flott, spesielt den aller siste – den ble min favoritt! 😮 😀

 13. Auda, nå ser jeg hvor mye den jeg likte best kostet, da blir det ikke den i allefall, haha. 🙂

 14. Hei.kommer ikke inn på linken på kjole 2…

 15. Kristin

  Nyyydelige kjoler! Hvilket merke er den nest siste kjolen fra?

 16. Konstance

  Hei jeg får ikke opp linken til kjole Nr 7 Kan du hjelpe meg??

 17. white dress?

 18. Da fant jeg ut hvilken kjole jeg skal bruke i bryllup senere i sommer! Det ble den gule 🙂 Takk for tips 🙂

 19. Fine kjoler! Syns dog det ikke egner seg med alkohol bak i videoen, whisky eller cognac eller hva enn det er.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Beklager, men jeg tenkte virkelig ikke på å gjøre om interiøret i bakgrunnen pga. en video 🙂

 20. For en fin og inspirerende film! Mange fine kjoler 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Så gøy du likte den, Hanne 🙂

 21. Ingvild

  Hvitt er forbeholdt bruden, og innunder kategorien hvitt går vel både champagne, ivory og andre hvitnyanser, så de to champagnefargede kjolene ville jeg vært særdeles forsiktig med å anbefale til bryllup. Men så mange andre fine kjoler du hadde der! Likte spesielt godt den siste, hvitt med så mye mønster må vel være ok? 🙂

 22. Linken til kjole 2, 6 og 7 fungerer ikke :/

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg ser det, men det betyr at kjolene er utsolgt, dessverre :/

 23. Vakre deg, og vakre kjoler 🙂

  Personlig hadde jeg nok ikke brukt 1, 2 og 4 da jeg synes de kan bli litt for fine, eller ligne litt på brudekjoler i stoffet… Men spørs jo selvsagt.. 🙂

 24. Veldig bra innlegg

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Siw 🙂

 25. Du er jo så feiende flott Caroline, så det er fint alt på deg <3
  Nydelige kjoler og knallbra innlegg. Tommel opp! Ikke så stive priser heller, så det er overkommelig for de fleste. Man må jo tenke litt på det også.

 26. Hei, hvor er skoene fra? Super søte:)

 27. Very cool dresses … Will you give me the title of this song?

 28. Jeg har kjøpt en helt insane kjole til Bryllup. Den er creme, lang og med duse røde roser, litt blonder og litt gull. På butikken sa de helt klart JA til Bryllup. Fulgte også debatten til Jemtegård og vi ifjor, hvor de sa det var innafor å bruke creme. Jeg har så lyst å bruke den, da med røde sko og veske til som fanger opp blomstene. Jeg er 40 og bruden 25, og jeg har aldri møtt henne. Hva tenker du? Jeg har aldri vært i tvil før, jeg jobber som hobby make up artist og personlig shopper, for gøy. Men nå er jeg total forvirret. Jeg liker ikke Nelly kjoler, det er litt simpelt for meg. Tanker?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Klart du kan gå med den! Høres nydelig ut 🙂

   Videoen er baser på rimeligere kjoler, absolutt ingen fasit, kun ment som inspirasjon 🙂

 29. Det høres ut som et nydelig antrekk, men ville ikke brukt det til bryllup. Særlig siden du aldri har møtt bruden ville jeg ha kjørt det safe og ikke risikert å ha på meg et antrekk som stjal for mye oppmerksomhet.

 30. Hei, hvilken bh bruker du under den blå kjolen?

 31. Det å gå i rødt i bryllup er veldig gammelt. 0 stress 🙂 gå i det som føles best å gå i 🙂

 32. Karianne

  Veldig fin post! Ble veldig inspirert til bryllupet vi skal i. Er så mange fine blomsterkjoler nå synes jeg! Jeg hadde en champagne farget brudekjole i mitt bryllup, så hadde ikke likt at noen kom i den fargen.. Hadde kjolen Imari fra Jenny Packham opplevde at de som var usikker på fargevalg spurte meg, og det er jo veldig flott!

 33. Anniken

  Hei,

  Hvilken farge er det på veggene i bakgrunnen?
  Og hvor har dere kjøpt listene?
  Elsker stilen og smaken din!!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det er tapet 🙂 Listene er originale fra da huset ble bygd. Vi har laget tilsvarende lister i et rom som er ca. 33m2, og det kostet 15 – 20 000,-. Det ble gjort litt annet arbeid også, så litt usikker på den eksakte prisen.

 34. Konstance

  Hva er navnet på kjole Nr 7??

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *