8 kjoler til deg som skal i bryllup i sommer

reklame: inneholder annonselenker nelly.com 

Bryllupssesongen er i gang for lenge siden, men den er langt fra over 🙂 Dersom du ikke helt vet hva du skal ha på deg når du er gjest i bryllup, håper jeg du plukker opp noen tips fra denne videoen 🙂 Jeg viser frem 8 forskjellige kjoler og prøver dem på slik at du får et litt bedre inntrykk av hvordan de ser ut 🙂 Håper du finner noe du liker! 


(annonselenker) kjole 1 HER / kjole 2 HER / kjole 3 HER / kjole 4 HER / kjole 5 HER / kjole 6 HER / kjole 7 HER / kjole 8 HER /  

53 kommentarer

 1. kommer meg ikkje inn pĂ„ linken…?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Hvilken av dem? 🙂

   1. 2,6 og 7. Vil du legge ut navnet pÄ de ogsÄ, sÄ er de lettere Ä finne dersom lenkene ikke samarbeider?

   2. PĂ„ lenken til kjole nr. 7 kommer jeg bare direkte til forsiden til nelly.com? Veldig fine kjoler, da!

   3. 2, 6 og 7 fĂ„r ikke jeg opp heller 🙂

   4. ingen av dem. men va 2 jeg ville komme meg inn pÄ

   5. Caroline Berg Eriksen

    Om linken gÄr til forsiden pÄ Nelly sÄ er det nok utsolgt :/

 2. Takk for inspirerende innlegg! GÄr det greit Ä ha pÄ seg en burgunderrÞd kjole som gjest i bryllup, tror du? Ser du har en pÄ stativet ditt.. qJeg har en burgunderrÞd kjole jeg sÄ gjerne skulle brukt i bryllup pÄ sensommeren, men er det innafor?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Ja, jeg tok den bare ikke pĂ„, ettersom den kom i to farger. Jeg gikk for den i champagnefarge, men kunne fint valgt burgunder ogsĂ„, tenkte bare Ă„ ikke prĂžve begge pĂ„ :p Jeg ville sagt at det var innafor, spesielt pĂ„ sensommeren 🙂

 3. Du ser absolutt stunning ut i alle sammen. Skulle jeg vĂŠrt i bryllup i Ă„r hadde jeg valgt den fĂžrste eller den siste. Men alle var fine. Likte dette innlegget kjempegodt

  1. Caroline Berg Eriksen

   SĂ„ koselig Ă„ hĂžre, Lene! Tusen takk 🙂

 4. Hei. Er ikke dette vognen deres
  https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=124158695&fks=124158695
  Ser ihvertfall at det er deres bilder 😉

  1. Caroline Berg Eriksen

   Oi, jo! Det var Nelias fĂžrste vogn <3

   1. Noen som har enten har stjĂ„let bildene dine…, eller lyger og skriver at vognen er kjĂžpt ny og brukt til ett barn…?!

   2. Caroline Berg Eriksen

    Det er bare bildene mine, vognen stÄr i barnehagen til Naia nÄ :p

 5. Veldig fin video, eneste jeg kunne Þnsket meg til en annen gang er litt mer filming av detaljene pÄ kjolen sÄ man kan se stoffet,rysjene og feks blondene litt bedre. Hvilken str har du i den burgunderrÞde og nude-kjolen, og hvor hÞye hÊler har du til? Jeg er 164cm, og tror kanskje de blir for lange? Kan jo eventuelt sys opp:)

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk for innspill, det fikser jeg neste gang! 🙂

   Jeg har 34, i den fĂžrste kjolen gĂ„r jeg bare pĂ„ tĂŠrne :p SĂ„ tar jeg pĂ„ meg hĂŠler, de er 10 cm. 🙂

 6. Kjempe fine kjoler. SĂŠrlig den rosa med tyllskjĂžrtet og den med blonder pĂ„ overdelen 🙂 …. Personlig syns jeg de to lyseste som er for lyse til Ă„ bruke i bryllup. Ikke alle bruder har kritthvit kjole – og champagne kan fort oppfattes som «hvitt».

  PS. Noen av linkene gĂ„r rett til Nelly sin forside – ikke til kjolene. Den med broderier pĂ„ overdelen og tyllskjĂžrt for eksempel finner jeg ikke pĂ„ linken.

 7. Du stÄr alt for langt unna kameraet. FÄr ikke inntrykk av kjolene, ogsÄ er det fint om du kan zoome inn pÄ de kjolene som har detaljer. F.eks. den rosa blondekjolen.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Takk for tilbakemeldingen 🙂 Om jeg stĂ„r nĂŠrmere kommer ikke hele kjolen med i bildet, derfor har vi ogsĂ„ innklippsbilder. Men vi kan absolutt bruke det mer 🙂

 8. Skulle gjerne hatt kjole nr.2, men kommer ikke til kjolen nÄr jeg trykker pÄ linken.

 9. Link til kjole 2, 6 og 7 virker ikke.. eller er de utsolgt?

 10. SĂ„ mange fine kjoler, og du ser jo fantastisk ut i de! 🙂 Elsker sĂ„nne innlegg!! <3

 11. Du ser nydelig ut i alt! Veldig fint innlegg 🙂 Linken til kjole 6 og 7 fungerer ikke hos meg, kommer bare inn pĂ„ forsiden til Nelly.

 12. SĂ„ mye fint! 🙂 Den fĂžrste sĂ„ vel omtrent hvit ut? Kjole nr. 2 og 3 fikk jeg brudepike-assosiasjoner fra, det er sikkert bare i mitt hode. De siste kjolene var alle veldig sommerlige og flott, spesielt den aller siste – den ble min favoritt! 😼 😀

 13. Auda, nĂ„ ser jeg hvor mye den jeg likte best kostet, da blir det ikke den i allefall, haha. 🙂

 14. Hei.kommer ikke inn pĂ„ linken pĂ„ kjole 2…

 15. Nyyydelige kjoler! Hvilket merke er den nest siste kjolen fra?

 16. Hei jeg fÄr ikke opp linken til kjole Nr 7 Kan du hjelpe meg??

 17. white dress?

 18. Da fant jeg ut hvilken kjole jeg skal bruke i bryllup senere i sommer! Det ble den gule 🙂 Takk for tips 🙂

 19. Fine kjoler! Syns dog det ikke egner seg med alkohol bak i videoen, whisky eller cognac eller hva enn det er.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Beklager, men jeg tenkte virkelig ikke pĂ„ Ă„ gjĂžre om interiĂžret i bakgrunnen pga. en video 🙂

 20. For en fin og inspirerende film! Mange fine kjoler 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   SĂ„ gĂžy du likte den, Hanne 🙂

 21. Hvitt er forbeholdt bruden, og innunder kategorien hvitt gĂ„r vel bĂ„de champagne, ivory og andre hvitnyanser, sĂ„ de to champagnefargede kjolene ville jeg vĂŠrt sĂŠrdeles forsiktig med Ă„ anbefale til bryllup. Men sĂ„ mange andre fine kjoler du hadde der! Likte spesielt godt den siste, hvitt med sĂ„ mye mĂžnster mĂ„ vel vĂŠre ok? 🙂

 22. Linken til kjole 2, 6 og 7 fungerer ikke :/

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg ser det, men det betyr at kjolene er utsolgt, dessverre :/

 23. Vakre deg, og vakre kjoler 🙂

  Personlig hadde jeg nok ikke brukt 1, 2 og 4 da jeg synes de kan bli litt for fine, eller ligne litt pĂ„ brudekjoler i stoffet… Men spĂžrs jo selvsagt.. 🙂

 24. Veldig bra innlegg

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Siw 🙂

 25. Du er jo sÄ feiende flott Caroline, sÄ det er fint alt pÄ deg <3
  Nydelige kjoler og knallbra innlegg. Tommel opp! Ikke sÄ stive priser heller, sÄ det er overkommelig for de fleste. Man mÄ jo tenke litt pÄ det ogsÄ.

 26. Hei, hvor er skoene fra? Super sĂžte:)

 27. Very cool dresses … Will you give me the title of this song?

 28. Jeg har kjÞpt en helt insane kjole til Bryllup. Den er creme, lang og med duse rÞde roser, litt blonder og litt gull. PÄ butikken sa de helt klart JA til Bryllup. Fulgte ogsÄ debatten til JemtegÄrd og vi ifjor, hvor de sa det var innafor Ä bruke creme. Jeg har sÄ lyst Ä bruke den, da med rÞde sko og veske til som fanger opp blomstene. Jeg er 40 og bruden 25, og jeg har aldri mÞtt henne. Hva tenker du? Jeg har aldri vÊrt i tvil fÞr, jeg jobber som hobby make up artist og personlig shopper, for gÞy. Men nÄ er jeg total forvirret. Jeg liker ikke Nelly kjoler, det er litt simpelt for meg. Tanker?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Klart du kan gĂ„ med den! HĂžres nydelig ut 🙂

   Videoen er baser pĂ„ rimeligere kjoler, absolutt ingen fasit, kun ment som inspirasjon 🙂

 29. Det hÞres ut som et nydelig antrekk, men ville ikke brukt det til bryllup. SÊrlig siden du aldri har mÞtt bruden ville jeg ha kjÞrt det safe og ikke risikert Ä ha pÄ meg et antrekk som stjal for mye oppmerksomhet.

 30. Hei, hvilken bh bruker du under den blÄ kjolen?

 31. Det Ă„ gĂ„ i rĂždt i bryllup er veldig gammelt. 0 stress 🙂 gĂ„ i det som fĂžles best Ă„ gĂ„ i 🙂

 32. Veldig fin post! Ble veldig inspirert til bryllupet vi skal i. Er sÄ mange fine blomsterkjoler nÄ synes jeg! Jeg hadde en champagne farget brudekjole i mitt bryllup, sÄ hadde ikke likt at noen kom i den fargen.. Hadde kjolen Imari fra Jenny Packham opplevde at de som var usikker pÄ fargevalg spurte meg, og det er jo veldig flott!

 33. Hei,

  Hvilken farge er det pÄ veggene i bakgrunnen?
  Og hvor har dere kjĂžpt listene?
  Elsker stilen og smaken din!!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det er tapet 🙂 Listene er originale fra da huset ble bygd. Vi har laget tilsvarende lister i et rom som er ca. 33m2, og det kostet 15 – 20 000,-. Det ble gjort litt annet arbeid ogsĂ„, sĂ„ litt usikker pĂ„ den eksakte prisen.

 34. Hva er navnet pÄ kjole Nr 7??

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *