10 deilige grillretter

I dag er det oppskrift-onsdag, men i stedet for å lage noe nytt denne gangen, har jeg samlet sammen mine favorittretter – enten på grillen eller som tilbehør til grillmaten. Jeg har så mye digg i arkivet mitt at flere oppskrifter fortjener å komme frem i lyset igjen, og nå som det er så fantastisk vær ute, måtte det bli grillretter 🙂 

kylling på grillen med enkel syrlig, sprø og søt salat finner du HER / honningmarinert ørret med coleslaw HER / to enkle salater du smeller sammen på 1-2-3 HER / enkle laksespyd finner du HER / grønnsaksspyd med smak av Hellas HER / salat med grillet vannmelon er fantastisk i sommervarmen, og oppskriften finner du HER / grønn squashpasta grillet halloumi HER / søtpotet fylt med qunioa og avocadokrem HER 


Jeg håper du finner litt inspirasjon til dagens middag her! Velbekomme 🙂 

12 kommentarer

 1. Dear Caroline, I know for sure you are a very good cook and what you prepared looks yummy with now exception!
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

  1. Caroline Berg Eriksen

   Thank you! You have to try some of it 🙂

   <3

 2. Pernille E.

  Ja, her var det mye godsaker. Takk for inspirasjon i sommervarmen!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Bare hyggelig, Pernille! Håper det smaker 🙂

 3. fikk helt vann i munnen her, selvom eg ikkje liker alt så syns eg det ser utrolig lekkert og fristende ut
  brokkolisalaten , nam…….og tomat og løk med feta..er helt himmelsk….

 4. Charlotte Nathalie

  Hei Caroline!
  Digget overraskelsesfest-innlegget ditt, jeg eeeelsker selv detaljer og liker når alt er gjennomført (y) !
  For en tid tilbake komenterte jeg en kjole søsteren din hadde på seg da du, hun og moren din var på tur. En nydelig turkis sak som du svarte var fra Spell. Vel jeg likte den så godt at jeg bestilte den, og fikk den i dag <3.
  Dessverre er den litt for trang 🙁 (veldig lei meg for det altså, fader også!). Rop ut om noen du kjenner noen eller noen andre har kommentert den samme kjolen, de kan få kjøpe mitt eksemplar i str M for 1900,-
  Love Charlotte

  1. Caroline Berg Eriksen

   Neiiii! Så kjedelig :O Det er kanskje det kjipeste med å handle i utlandet, returen er så slitsom og alt annet enn enkel :/ Du får nok solgt den, den er så nydelig!

   <3 <3

 5. Altså den broccolisalaten er så digg. Har blitt en av våre grillfavoritter. Her var det mye godt å prøve ut. Fortsatt god sommer ☀️

  1. Caroline Berg Eriksen

   God sommer <3 🙂

 6. Hei Caroline, Så deilig! Alt ser fantastisk ut, som alltid! Når har jeg fått stor lyst på det å prøve ut noen grillretter allerede! Men jeg savner en grillrett, kan det være at du glemte lenken til grillretten i midten til høyre? Hvilken grillrett er den og hvilket slags spyd? Hilsen og love, Linnea.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Ja, det har du helt rett i! Den finner du her https://www.carolinebergeriksen.no/2015/05/20/kyllingspyd-med-lime-avocado-mayo/ 🙂 Håper du liker den 🙂

   God klem <3

   1. Linnea

    Tusen takk for det! Det har vært kjempegodt, jeg laget det i går! Alle har vært kjempefornøyd! Har du noen gode grillretter eller matretter som jeg kunne lage på en søndag? Kjapt spørsmål, du hadde et innlegg med smoothies av banan, bringebær, honning, gresk jogurt osv,, jeg finner den dessverre ikke mer. Kan du sende lenken til meg?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *