happy me – for barn i vekst

reklame: HappyMe 

Får barna dine i seg nok omega-3? Det håper jeg, for det er så viktig for så mye! Det er viktig for utviklingen av både normal hjernefunksjon, for at synet skal utvikles optimalt og ikke minst er det viktig for hjertet. Omega-3-fettsyren DHA er en fettsyre som kroppen ikke klarer å danne selv, men både nervevev, hjernen og øyet inneholder mye DHA naturlig. Derfor er vi avhengige av å få tilført denne fettsyren gjennom matvarer, spesielt fet fisk. Nelia og Naia er veldig glad i fisk og jeg liker å tro at deres omega-3 behov blir dekket gjennom dette, men vi kan aldri vite akkurat hvor mye de faktisk får i seg. 

I tillegg er det ikke alle barn som er like glad i å spise fisk. En annen ting som er viktig for barn i vekst, er vitamin D. For å kunne ta opp kalsium til skjelettet og gjøre det sterkt, trenger vi vitamin D og faktisk er dette helt nødvendig for normal vekst (og også utrolig bra for immunforsvaret) Det er her HappyMe kommer inn i vårt bilde! Omega-3 fra HappyMe er et fullverdig vitamin D-tilskudd og ved å ta dette vet vi at barna får i seg nok, i tillegg til omega 3-fettsyrene DHA og EPA samt vitamin E. 

HappyMe Chewable Calamari er et nytt norskutviklet omega-3 produkt som smaker kjempegodt! Det er superenkelt å få i barna det de trenger ved å bruke dette, for det smaker som appelsin og litt som godteri 🙂 HappyMe er laget av den trygge og bærekraftige oljen fra calamari, og god kvalitet er tross alt viktig for barn i utvikling. Kun én gelepute om dagen er nok, Nelia får sin til frokosten og hun gleder seg alltid til å ta den fordi den er så god! 

For oss har det alltid vært litt vanskelig å vite om Nelia faktisk får i seg nok vitamin D, fordi vi ikke har funnet en smart måte å lure det i dem på. Da hun var baby var vitamin D-dråper OK å gi henne en sprøyte i munnen, men ettersom hun har blitt større, har det absolutt ikke vært populært å spise disse dråpene. Og selvfølgelig – det er også fortere gjort for oss å glemme å gi henne dette når hele opplevelsen av det ikke er så positiv. HappyMe tar de derimot helt av seg selv, Nelia spør jo faktisk etter det også 🙂 Jeg har selvfølgelig smakt på dette, og her er det ingen dårlig ettersmak og eller fare for dårlig smågulping resten av dagen. Der er nemlig jeg ekspert dersom jeg tar et kosttilskudd med for eksempel tran. Blæh. 


Dersom du ønsker å prøve dette til barna dine, får du som leser bloggen min 50 prosent rabatt på første levering nå 🙂 HappyMe leveres direkte hjem i postkassen din og det er selvsagt ingen bindingstid på abonnementet. Og du! Det er smaksgaranti på disse, så dersom du eller barna dine ikke liker dette, får du pengene tilbake. Rimelig bra deal med andre ord 😉 Du kan både lese mer om og bestille HappyMe hjem i posten ved å klikke HER

PS! Anbefales til barn over 3 år 🙂

59 kommentarer

 1. Kan en ett-åring ta dette? Finner ingen info om aldersgruppe..

  (Og du…Vitamin D-dråper er jo utrolig enkelt! Fem dråper i melken eller middagen merker ingen barn!)

 2. Det er bra med omega-3-fettsyrer, men myyye lurere og selge iPaden og ikke la barn se mer TV enn 1-2 timer om dagen.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det ene utelukker vel ikke det andre? Men hvem lar barna se TV 1-2 timer pr. dag? :O

   1. Det er nok mange som lar barna gjøre det 1-2 timer er da vel ikke allverdens? Etter en hel dag i b.hage/skole/sfo fra 07.00- 16.30+lekser+ eventuell en fritidsaktivitet, ser jeg ikke problemet med å la barna koble av med en ipad/TV, alt mellom 1-2 timer per dag. Og eventuelt i helger. Kommer selvfølgelig også ann på alder til barnet også, og når de skal i seng.

   2. Caroline Berg Eriksen

    Jeg vet ikke hva andre gjør, men på en helt vanlig hverdag hjemme hos oss høres det ganske mye ut :O Men nå legger jo våre barn seg ganske tidlig 🙂

 3. hva er det smakssatt og søtet med?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det er søtet med Sorbitol og Xylitol, og smakssatt med naturlig fruktaroma 🙂

   1. Kjersti

    Er det innenfor at barn under 3 år får i seg sukkeralkoholer?

   2. Caroline Berg Eriksen

    Det er ikke anbefalt å gi kunstig søtning eller sukkeralkoholer til barn under 3 år 🙂 Det kom ikke frem av teksten så jeg la det til nå! 🙂

 4. Gir du Nelia detta?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Nelia elsker dem 😀

 5. Linn Sarah

  Hei.
  Vet du om barn under 3 år kan ta disse? Står ikke noe på siden deres? Men du skriver at begge jentene får det. Jeg vil bare være helt sikker. For dette høres genialt ut. Min på 2 1/2 får bare d vitaminer i dråpeform for tran er umulig å få i henne. Har kun funnet tyggetabletter til barn over 3 år til nå

  1. Caroline Berg Eriksen

   HappyMe er anbefalt til barn over 3 år 🙂

   1. Du ville vært forsiktig med det, men du gir det til ditt barn under 3 år uansett? Dette skjønte jeg ikke…..?

   2. Caroline Berg Eriksen

    Barn er små av vekst og om man i tillegg til dette drikker lettbrus eller f.eks Fun Light så kan de komme opp i mengder kunstig søtning som er over den grensen som er satt for hva som er et akseptabelt daglig inntak. Derfor anbefales ikke kunstig søtning til barn under 3 år.

    Jeg vet ikke hva andre gir sine barn til drikke, men Naia får ikke i seg noe annen kunstig søtning, og mengden tilsatt søtstoff i disse putene er så små at det er langt unna grensen som er satt. Derfor er det helt trygt for oss å gi det til henne. Men på generelt grunnlag så anbefales det ikke å gi kunstig søtning.

    Jeg har oppdatert teksten nå så det ikke kan tolkes som at produktet er ment for barn under 3 år 🙂

  2. Prøv tran med Tutti Frutti smak
   Barna mine tar lett to skjeer og vil til og med gjerne ha me
   (Må bare tipse om det siden de fleste sliter med å få i barna sine nok d-vitamin)

 6. Hvorfor gir dere dette til Naia når det ikke er anbefalt til barn under 3 år?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Barn er små av vekst og om man i tillegg til dette drikker lettbrus eller f.eks Fun Light så kan de komme opp i mengder kunstig søtning som er over den grensen som er satt for hva som er et akseptabelt daglig inntak. Derfor anbefales ikke kunstig søtning til barn under 3 år.

   Jeg vet ikke hva andre gir sine barn til drikke, men Naia får ikke i seg noe annen kunstig søtning, og mengden tilsatt søtstoff i disse putene er så små at det er langt unna grensen som er satt. Derfor er det helt trygt for oss å gi det til henne. Men på generelt grunnlag så anbefales det ikke å gi kunstig søtning.

 7. Du skriver at « Våre små får sine til frokosten «..
  Samtidig som du skriver at en skal være forsiktig med å gi det til barn under tre år…. Hva med Naia da ?….

  1. Caroline Berg Eriksen

   Barn er små av vekst og om man i tillegg til dette drikker lettbrus eller f.eks Fun Light så kan de komme opp i mengder kunstig søtning som er over den grensen som er satt for hva som er et akseptabelt daglig inntak. Derfor anbefales ikke kunstig søtning til barn under 3 år.

   Jeg vet ikke hva andre gir sine barn til drikke, men Naia får ikke i seg noe annen kunstig søtning, og mengden tilsatt søtstoff i disse putene er så små at det er langt unna grensen som er satt. Derfor er det helt trygt for oss å gi det til henne. Men på generelt grunnlag så anbefales det ikke å gi kunstig søtning.

   1. Du har endret teksten og skriver nå at eldste får det bare. Har du ikke satt deg inn i produktet før du reklamerer for det?

   2. Caroline Berg Eriksen

    Jeg skriver ikke at det bare er Nelia som får det. Begge to får det, men jeg endret fokuset i innlegget da det ut i fra den opprinnelige teksten kunne gi inntrykk av at produktet ble anbefalt til barn under 3 år 🙂

    Ikke verre enn det 🙂

   3. Ok Ville skrevet det inn i innlegget øverst jeg…At det ikke anbefales til barn under tre år …Om de får mat / saftis/ saft andre ting med kunstig søtstoff. Som f eks Fun light…
    Men da blir det kanskje et tolkningsspørsmål….Puh..Skal søren ikke være lett…Uansett..Omega 3 og vit D er superviktig .

 8. Nå har du plutselig gjort om hele teksten!! Etter at leserne dine gjorde deg oppmerksom på at det anbefales til barn over 3 år. Hva med yngste som sammen med storesøster gledet seg hver morgen til å få sin pille. Er det slutt på det nå da?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Både Nelia og Naia får det, men ut i fra den opprinnelige teksten kunne det gi inntrykk av at produktet ble anbefalt til barn under 3 år. Derfor endret jeg det 🙂

   Ikke verre enn det 🙂 Naia gleder seg fortsatt like mye 😉

 9. Hvem lar barna se IPad/TV 1-2 timer om dagen? Jo, det er mange som gjør det. Og mange sitter mer enn det også. Her er ungene slitne etter skole/bhg og lekser, og kobler faktisk ut med å se en film etc på TV, eller Ipadden. Men så klart henter man ungene mellom 4-5 i bhg og legger dem i 19 tiden, og mellom der da skal det spises og bades, ja da er det ikke mye tid til overs. Men for dere som er såpass mye «på farta» så høres det sikkert mye ut med 1-2 timer. Mine komner hjem fra skole 1-2 tiden, og bhg henter vi mellom 14-15, så vi har tid til avkobling med TV/Ipadden om de ønsker det.

  1. Frøydis

   Signerer denne. Synes forresten det er merkelig prioritering å la små barn være i barnehagen til stengetid når man har hjemmekontor og større mulighet for å la barna få kortere dager. Det er lange dager for se små. Skulle ønske flere små barn fikk mer tid hjemme.

   1. Caroline Berg Eriksen

    Er det oss du sikter til, Frøydis? Skjønte ikke helt hvem du mente. Barna våre har i hvert fall korte til normale dager. Leverer dem som regel senere enn normalt og henter dem til «vanlig» tid. At man automatisk har mulighet til å hente barna tidligere fordi man har hjemmekontor er i beste fall en misforståelse. Man jobber ikke mindre av den grunn.

   2. Men er det bedre å hente barna tidligere, for så å la dem sitte 2 timer foran iPad/ TV? kommentarene her er i beste fall en smule motsigende. Kritikken går på at dere henter barna tidligere i barnehagen, men lar dem sitte lengre foran en skjerm, mens Caroline tilsynelatende henter dem senere, men lar dem ikke sitte så lenge foran en skjerm? Jeg har ikke barn, men ville nå heller hatt dem i barnehagen for lek og sosialisering lengst mulig, om alternativet er å la dem sitte lengre foran en skjerm …

   3. Caroline Berg Eriksen

    Skjønner ikke hvor det kommer fra at vi henter dem «sent»? Vi henter dem stort sett til normale tider, dvs. rundt klokken 16. Noen ganger tidligere enn dette, andre ganger senere. Det varierer og er basert på hva vi gjør / hvor vi er den dagen.

    Jeg ville uansett ikke latt barna sitte 1-2 timer foran TV-skjermen, til nøds får hun eldste sitte med en iPad hvor hun da kan spille spill som er lærerike 🙂

   4. Frøydis

    Nei, jeg sikter ikke til deg Caroline. Det var mer en generell bemerkning. Oda, barn har ikke vondt av å se TV/iPad i en times tid på ettermiddagen. Det er sånn mange kobler av etter en lang dag i barnehage og skole hvor se blir overstimulert gjennom en lang dag. Jeg er lærer i 1. Klasse, så dette vet jeg godt. Og jeg har to små barn i barnehagealder som er slitne etter aktiv lek og stimuli en hel dag. Kanskje greit å la være å synse så mye når du ikke har egne barn.

 10. Fint at du har endret innlegget! Dette er derfor jeg mener at man bør være kritisk til hva man reklamer for, og hvordan og at vi som lesere også er kritiske til det vi leser. Ikke rettet mot deg spesifikt men mot alt av reklame fra influencers.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Ja, jeg tenkte ikke over at teksten kunne tolkes på den måten, men det burde jeg jo ha gjort 🙂 Bra med observante lesere.

  2. Jeg er og lærer for 1. Trinn, så synse gjør jeg vel strengt talt ikke uansett: hva er det jeg synser om? ☺️ Bare fordi jeg selv ikke har barn, så synser jeg da ikke om noen ting. I såfall er du hjertelig velkommen Til å påpeke på hva jeg synser jeg i min kommentar. Følger man en slik argumentasjon, så kan man Jo da ikke uttale seg om noe, om man ikke har en personlig erfaring med det? Men uansett bare synes det er litt feil at dere indirekte hevder at dere får mer tid med ungene, ved å hente dem tidligere i barnehagen, men samtidig lar dem sitte lengre foran en skjerm enn hva Caroline sier de gjør. Det er det eneste. 🙂

 11. Godt tips! 😀

 12. Hei, du har stor påvirkning så jeg vil anbefale deg og LK denne artikkelen https://forskning.no/forebyggende-helse-mat/2013/07/tror-omega-3-oker-risikoen-allergi-hos-smabarn

  1. Caroline Berg Eriksen

   Takk 🙂

   Blir spennende å se samme studien på mennesker, ikke mus.

 13. Hei.
  Jeg gir sønnen min Møllers – omega 3, fra en eske med Elias båten på.
  Vet du om det er noe HappyMe har som ikke den har? 🙂
  Tenker å bestille, men jeg har jo allerede den fra Møllers, og for meg ser de ganske like ut 🙂
  Mvh Lena

 14. Så lenge barna ikke har mangel på vitamner, D-VITAMIN, jern, eller hva det måtte være, elller at det er andre medisinske årsaker til å måtte ta tilskudd, så er det ingen grunn til å gi barna dette!! Vi fikk denne beskjeden fra vår lege, og det har også vært oppe i programmet Helsekontrollen. Så å gå ut åå reklamere for dette synes jeg ikke noe om. Har man behov, eller er bekymret for barna trenger tilskudd, så kontakt lege, og få beskjed om hva man bør gi! Burde vært en grense for hva bloggerene og IU skal kunne reklamere for når det gjelder å gi råd eller tips når det gjelder helse!!!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det er anbefalt å gi barn tilskudd av vitamin D, f.eks i form av omega 3 tilskudd.

   https://www.matportalen.no/rad_til_spesielle_grupper/tema/barn/

   Alle barn bør få tilskudd av vitamin D, enten i form av tran, vitamin D-dråper eller multivitamin-tilskudd.

   1. Caroline Berg Eriksen

    Ikke de norske rådene 🙂

    https://www.matportalen.no/rad_til_spesielle_grupper/tema/barn/

    Men et sunt og variert kosthold er selvsagt viktigst!

   2. Er klar over at det anbefales D vitamin fra 4 ukers alder. Mine har fått D- vitamin dråper.

  2. Nå er det faktisk slik at de fleste norske barn har ett stort underskudd på D-vitamin, ihvertfall i vintermånedene, norske barn spiser alt for lite fisk. Og i motsetning til jern så skal det veldig mye mer til å få overdosering på d-vitamin.

  3. Jeg støtter denne. Tommel opp for innlegg som er ment å inspirere, informere og tipse. Men jeg må si meg enig i at jeg er meget skeptisk til at bloggere blir brukt i markedsføring av produkter og tjenester som har med helse, kosthold og trening, da det som oftest ligger langt utenfor eget kompetansefelt. Det er forskjell på å være fornøyd med et produkt til å ha kunnskap nok til å reklamere for det. Jeg sier det særlig fordi jeg som forbruker synes det kan være vanskelig å forholde seg til all den reklamen vi blir overøst med gjennom media. Hvem skal jeg stole på, hvilken kilde skal jeg forholde meg til? Enhver produsent vil jo gjennom reklame legge opp til at akkurat dette produktet er fantastisk. Og mulig er det sant i mange tilfeller. Men igjen, jeg synes allikevel det er betenkelig når bloggere plutselig blir «spesialister» på alt og ingenting.

 15. Du skriver ‘anbefales til barn over 3 år’? Hvem er det som anbefaler dette?

  Helsedirektoratet anbefaler jo tran og d-dråper for alle barn, men anbefaler de også spesifikt dette produktet? Til alle barn over 3 år?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Helsedirektoratet gir ikke kostråd basert på merker 🙂 De gir kun råd basert på næringsstoffer.

   1. Da blir det veldig feil å skrive slik som du gjør i et reklameinnlegg! Du legger det frem som dette produktet spesifikt blir anbefalt for barn over tre år

    Det riktige hadde vært å skrive ‘anbefales ikke til barn under 3 år’.

 16. Kan tipse deg om tran med Tutti Frutti smak, veldig populært her. Og behøver aldri å mase på mine to små om å ta tran lenger. Liker best å gi tran fra flaske da jeg har innbilt meg selv og tror at det er mer sunnere enn vitaminbjørner og andre slike vitamingodterier.
  Tran tutti frutti lukter heller ikke sånn ekkelt etterpå, for det er også en ting med vanlig tran, helt forferdelig lukt ☺️

 17. Dette tilskuddet er hverken d-dråper, multivitaminer eller tran. Hvorfor mener du at dette bør gis til småbarn? Dessuten kan veldig små barn sette slike puter i halsen.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det er anbefalt å gi vitamin d til barn, det står i linken over her. Det står også at man f.eks kan gi det sammen med tran/omega-3.

   Om du gir det i dråpeform, via sprøyte, skje eller denne puten er ikke relevant. Det viktigste er at barna får det i seg. Med dette produktet blir det derimot veldig enkelt, da det smaker godt.

   Produktet er ment for barn over 3 år, så det er ingen fare for å sette det i halsen.

 18. Skjønner ikke at du har problemer med å få i barna d-dråper…? 5 små dråper som ikke smaker noe. Ha det i smoothien, melka eller hva som helst. Sikkert mye rimeligere enn disse putene!

 19. Veronica

  Sorry, men dette fremstår som svært lite troverdig reklame når du etter kommentarer fra leserne dine velger å redigere teksten til kun å nevne datteren din som er over 3 år. Har du virkelig satt deg så lite inn i produktet på forhånd? Jeg gir hvertfall ikke barna mine noe uten å ha satt meg inn i innhold og anbefalinger. Og hvis det er slik du svarer leserne dine, at yngstemann ikke får i seg kunstig søtning fra andre produkter og dermed «tåler» produktet, hvorfor kan du ikke stå for valget ditt ved å la den opprinnelige teksten stå? For meg som har lest den opprinnelige teksten virker det hele som litt hastverksarbeid.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Da tror jeg du misforstår, Veronica. Ut i fra den opprinnelige teksten kunne det virke som produktet blir anbefalt til barn under 3 år, noe det ikke blir. På grunn av det endret jeg teksten.

   Det har ingenting med å «stå for valgene» å gjøre, eller at jeg ikke kjenner til produktet. Jeg har ingen problemer med å si at Naia får disse putene, men jeg kan ikke publisere en tekst som indirekte anbefaler det til andre barn under 3 år. Det er jo villedende.

 20. Så fint innlegg med mye god informasjon! Skal virkelig vurdere å kjøpe produktet til datteren min. Stå på, elsker bloggen din!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Hyggelig at du likte det 🙂

 21. Trine B.

  Da er det bestilt

  I det siste har vi bare gitt jentene på 6 og 9 vitaminbjørner. Har tenkt på det med Omega 3 igjen, så da prøver vi dette ☺ de er veldig glad i fisk da, men litt opp og ned hvor ofte det er på middagsbordet

 22. Har prøvd disse, men barna mine har Ikke sjangs til å få de i seg 🙁 Smakte på de selv også ,og de smaker utrolig ekkelt ,med en veldig rar konsistens og ettersmak. Synes du oppriktig de er gode? Skjønner at smaksløkene er forskjellig,men alikevel ..

 23. Charlotte

  Hvor er de søte skålene i fra?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *