antiklimaks

Altså, gårsdagen! Den var så fin! Jeg har planlagt overraskelsebursdag for Lars-Kristian siden april en gang og har følt meg litt utro til tider med slettede telefonsamtaler, tekstmeldinger, hemmelig e-postadresse og unnskyldninger for å reise ut av huset midt i arbeidstiden. I forrige uke var jeg på 2 negletimer i løpet av bare fem dager og han hevet ikke engang så mye som et øyebryn. Haha! Den ene gangen var jeg i et møte med de som stod for maten i går og den andre gangen hadde jeg ganske mye som måtte handles inn og deretter smugles ned i kjelleren mens han var i dusjen. Det har vært så mye disse månedene jeg har hatt lyst til å snakke med ham om og jeg vet ikke hvor mange ganger jeg nesten har forsnakket meg. Det har ikke vært lett, men han ante virkelig ingenting! Ok. 

Så synes han det var litt rart at mamma og pappa skulle passe jentene 2 dager etter at pappa har hatt en ganske omfattende kneoperasjon. Og kanskje var det litt rart at mamma plutselig skulle ha ham til å klippe ned masse buskas på hytta akkurat i går, den samme dagen som han skulle hente pappa på sykehuset. Jeg måtte i tillegg overtale ham til å dra rett til en kompis og se kampen som startet klokken fire etter hytta og bilturen, fordi jeg ikke var ferdig med noen tilleggsopptak med Bloggerne (på en lørdag?!). Det resulterte i at han ikke fikk dusjet, men gikk i svett treningstøy hele dagen, noe som egentlig ikke var noe stress, ettersom vi ikke hadde en middagsavtale hos Katrine og Bård før klokken åtte på kvelden. Så etter at alle hadde overrasket ham, måtte bursdagsbarnet få ta seg en dusj og skifte litt 😉 Det var så gøy! Jeg har hatt mange til å hjelpe meg, alt måtte gjøres fikses ferdig på bare 4-5 timer i går, men vi klarte det! Og alle de fine gjestene – for en kveld! Jeg viser dere et bildedryss i morgen, jeg har ikke rukket å gå gjennom bildene ennå. I dag har vi bare spist sen frokost med overnattingsgjester, ryddet opp og vært på hytta for et avkjølende og etterlengtet bad etter en sen natt. I dag kjenner jeg meg nesten litt trist for at alt er over, men fy søren for en fin kveld det var 🙂 

16 kommentarer

 1. Dear Caroline, this sounds like a wonderful surprise for your husband! Looking forward to see and read more!
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

 2. Superfint bilde

 3. Ingvild

  Skjønner ikke helt hva antiklimakset var..?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg har vært så gira og høyt oppe over lang tid og gledet meg til denne dagen (som ble helt fantastisk) men da alt var over var jeg nesten litt trist. Derfor 🙂 Antiklimaks beskriver jo en litt brå overgang fra noe bra til noe dårlig, og akkurat slik følte jeg det i går. Litt tom etter noe som har vært superbra. Det var rett og slett litt trist at dagen var over.

   🙂

   1. Ingvild

    Antiklimaks brukes jo når du forventer noe skikkelig bra, men så skjer det ikke. En skuffende slutt på en film f.eks. Ikke tiden etter et klimaks (på folkemunne i hvertfall). Så her hørtes det ut som om du hadde gledet deg masse til party, og så ble det en eneste stor skuffelse.

   2. Caroline Berg Eriksen

    Nei, antiklimaks er når man går fra noe veldig bra, til noe som ikke er så bra 🙂 Hele oppbyggingen til festen har så morsom og spennende, og nå når det hele er over så ble det et lite antiklimaks.

    https://www.naob.no/ordbok/antiklimaks

 4. Hvor er denne bikinien fra? 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   HM 🙂

 5. Så fin du er med mannen din! Det er så koselig å legge mye innsats i noe som gleder. Ble rett og slett litt glad av å lese innegget ditt idag, og synes LK er heldig som har deg! Håper du får ei fin uke

 6. Cecilie

  Det hadde ikke skjedd her i huset; at jeg måtte lage hemmelig epostadresse, slette sms’er etc.

  Leser han virkelig all mailen og sms’ene dine? Vet ikke om du forklarte det feil, men slik jeg leste så høres det fryktelig kontrollerende ut.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Haha 😀 Nei, men vi jobber mye på tvers av enheter f.eks. Sjansen er stor for at han hadde sett noe 😉

 7. Så fint det siste bildet av deg var!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 🙂

  2. Cathrine

   Ja, det siste bilde var nydelig! 🙂

   1. Caroline Berg Eriksen

    <3

 8. bikni size?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *