perfekt på en lørdag: chocolate smoothie bowl

Hei hopp – det er helg! I dag ble det en kjapp økt mest for å varme opp kroppen som viser seg å være uvanlig stiv etter gårsdagens svettefest på mølla. Altså, jeg har ikke vært så støl siden jeg løp min første mil – hva skjer? Så 20 minutter var nok for meg i dag, deretter tøyet jeg såre muskler, for det synes jeg er skikkelig digg! Det var det 🙂 Jentene spiste frokost før fuglene kvitret i dag (nesten) så jeg laget meg en skikkelig digg smoothie bowl som jeg må dele oppskriften på.

Jeg har delt denne før, men når det er mer enn 2 år siden, tenker jeg at det er innafor å dele den igjen. Det er tross alt ikke alle som får meg seg alt alltid 🙂 Her kommer en perfekt etter trening-frokost på en lørdag! Enjoy! 


du trenger

♥ 2 bananer ♥ noen isbiter ♥ 200 gram gresk yoghurt ♥ 2 dl. soyamelk, mandelmelk, helmelk eller annen melk ♥ 2 ts. kakaopulver – for eks. økologisk mørk cocoa ♥ banan pluss litt annen snask å ha på toppen – for eks. cacao nibs (elsk) og kokos ♥ 2 ts. peanøttsmør + litt til topping 

Bland alt sammen i en blender, hell godsakene over i en bolle (dette er nok til en ganske stor porsjon, så du kan dele med noen om du ikke er skrubbsulten) og pynt med banaskiver, cacao nibs, peanøttsmør og revet kokos *sikle* 


God helg til fine lesere! 

16 kommentarer

 1. Dear Caroline, yes this bowl is perfect!
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

 2. Jeg pleier og ha i peanøttsmøret i blenderen sammen med det andre, da smaker det Snickersmilkshake

  1. Caroline Berg Eriksen

   Ja, det er det du skal ha i denne også 🙂 I selve smoothien og evnt. også på toppen 🙂

 3. Heia!
  Poeng for reposting av denne, hadde ikke fått den med meg sist hvertfall! Og poeng for underveisbilder! Knallbra!! Du altså, verdens beste blogger. Når vm-kampene har blitt litt lange har jeg for gøy kikket rundt på diverse andre bloggere. Så fort at det er lite en går glipp av der ute, din blogg er den ultimate og beste! Tekst og bilder i høy kvalitet! Du er god!
  Håper dere nyter sol og varme! Stor klem

  1. Caroline Berg Eriksen

   Å, dette gjorde meg så glad i dag! Tusen takk, Meg <3 Håper du har en magisk sommer foran deg <3

   Stor klem!

 4. Hanne N

  Hei, åh det så digg ut! Jeg skal i mitt første bryllup i starten av august og begynner å få dårlig tid hva gjelder antrekk.. kunne du kanskje lagd en guide til antrekk for bryllupsgjesten? fant en fra 2012 men mye har forandret seg siden da

  1. Caroline Berg Eriksen

   Ja! Jeg har laget en video med kjoletips til bryllupsgjester, den kommer snart 😀

   Klem!

 5. Hvor er den fine blomsterkransen du hadde på Sankthans fra? Så nydelig 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, den er nydelig <3 Jeg bestilte den på Mester Grønn 🙂

 6. Inger lise

  Hei
  Hører ikke til dette innlegget, men lurer på om frost isen som du og Camilla hadde i fjor fortsatt er til salgs ?? Den er veldig god og stevia er helt genialt å bruke som søtning
  Ønsker deg og dine en finfin sommer -)))

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg vet det, jeg elsket virkelig den isen! Dessverre produseres den ikke lenger 🙁 Veldig lei meg for det :/

   God sommer, Inger Lise! <3

 7. Hvor er det herlige gullbestikket ditt ifra?

  1. Caroline Berg Eriksen

   house doctor 🙂

 8. Åå nam!!

  Lurte på om du kunne skrevet litt om hvordan du skjeier ut/evt hvor mye? Jeg trener en del og spiser generelt sunt i ukedagene, men noen ganger er jeg litt ekstra flink til å kose meg i helgen + kanskje en tur på byen… er veldig redd for at dette ødelegger treningen eller at jeg øker i vekt av dette?

 9. Nam nam 😀 Prøv å bytte yoghurten med en halv avokado! Det drikker jeg et par morninger i uken 🙂

 10. Lagde meg denne til lunsj nå, kjempegod! Men guri, så mektig 😉 Enda jeg halverte porsjonen, hehe. Tommel opp til flere oppskrifter på enkel frokost/lunsj. <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *