villoid: nettbutikken for fashionistas

reklame: villoid.no 

Nå er det supersalg hos Villoid og du får så mange kule brands på tilbud! Har du hørt om Villoid før? I utgangspunktet var dette en app som var (og er) på topp over apples beste apper i verden, men nå har de nettopp lansert nettbutikk også – og det beste av alt er at de sender fra Norge! Det betyr fri frakt, rask levering og null stress med toll. 

skjørt HER / tee HER 

I dag startet de et supersalg og byr på norske merker fra blant annet ByTimo, FWSS, Cala & Jade, Holzweiler og Line of Oslo for å nevne noe. De har i tillegg gjort et designsamarbeid med Pia Tjelta – Villoid by Pia Tjelta –  og sammen med henne har de skapt en utrolig flott kolleksjon. Mine favoritter fra kolleksjonen er disse to nydelige kjolene, og de får du nå til 15 prosent rabatt 🙂 

hvit kjole HER 

denne vakre kjolen finner du HER 

kjole HER 


funfacts villoid 

 💋 Alexa Chung er Villoids kreative sjef og også medgründer

 💋 Villoid lanserte appen sammen med Alexa Chung i New York med et pyjamas party for 2.5 år siden, og siden da har den toppet listene til Apple over beste shopping- og livsstilsapper i USA, Storbritannia og 100 andre land 

bluse HER 

 💋 Villoid har kun jenteklær, så denne butikken er rett og slett som skapt for oss 😉


Shop på salget HER.  Du finner masse kult på alt fra 30-50 prosent rabatt 🙂 

16 kommentarer

 1. Ja, enig i at det var masse kult, både på salg og ikke, spesielt vakker den hvite lange kjolen med rød blomsterdekor. Men en slik reklame er for de rike dessverre, og ikke for oss med vanlige lønninger. Kjole på salg til 3.300. Nope, går ikke.. Men nydelig var det!

  1. Lol. For de rike? Jeg er ikke rik. Men jeg prioriterer, og sparer. Da får man plutselig råd til å kjøpe finere klær (på salg). Et velkjent tips.

   1. Dallis

    For å hjelpe deg på vei: ikke alle får prioritert dit hen at de kan kjøpe kjole på salg til 3000. Da har du forholdsvis høy inntekt eller er uten andre forpliktelser, som barn osv..

   2. Mia, greit for deg men du vet ingenting om min og andres inntekt, lol tilbake

 2. Damaris

  The red and white dress is gorgeous on you! Just wondering if you have air conditioning in your home? We are having a great wave here in Canada, and it is 36 already in the morning.

 3. Damaris

  That should read HEAT wave. For some reason what I type doesn’t always come out correctly when it goes through the translator. 🙂

 4. Pernille E.

  Mye fint, takk for tips! Et spørsmål litt på siden. Jeg er på utkikk etter et par brune, gode sandaler, gjerne me litt hæl, men har ikke klart å finne de rette. Jeg tenker på noen som kan brukes til «alt», type kjole, jeans, jobb og fritid…. har sett at søsteren din har noen fine faktisk. Har du noen tips?

  1. Caroline Berg Eriksen

   De hun har er fra h&m, de er veldig fine 🙂 Nelly har også godt utvalg av slike som jeg troor du er på jakt etter 🙂

   1. Pernille E.

    Å tusen takk:-)

 5. Sånne reklameinnlegg er så fine.

  Det kommer klart og tydelig frem hva det er og du viser frem klær på en veldig fin måte.

  Få gjerne mer av dette og mindre av lovprising av div produkt som det ærlig talt er lite troverdig at du selv (eller andre i husstanden) bruker.

  Det handler så veldig om troverdighet.

  Tommel opp

 6. Når vi snakker om kjoler, ville du hatt samme brudekjole nå, hvis bryllupet var i sommer? Gifter meg neste år, og vil gjerne ha litt inspirasjon. Brudekjoleinnlegg?? Ja, takk!

 7. Haha! Ved førte øyekast så jeg masse Fantoranger på den hvite lange kjolen! En smule påvirka av 1-åringen min…

  1. Caroline Berg Eriksen

   Hehe :p

 8. Det skal vell sies att dette var en dyr butikk, og ikke for vanlig folk med mindre inntekt. Ink meg selv. Men så må «vi» også huske på at Caroline, også har lesere, som har penger til å handle i slike butikker 🙂 bloggen er jo tross alt for alle. Just saying

 9. Her var det mye fint! Synes kjolene designet av Pia Tjelta er så utrolig fine 🙂 lurer på hvor de hvite øredobbene er fra? (På bildet med hvit og rød kjole)

  1. Caroline Berg Eriksen

   Kjolene er HELT nydelig! Øredobbene er gamle favoritter <3 Jeg fant dem i Nice i 2011 en gang 🙂 Merket er Radá 🙂

   Klem!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *