date night with a view

Det blåste plutselig opp til storm i går (det føltes i hvert fall sånn) så det ble dårlig med å dekke bord på brygga som jeg hadde så lyst til. I stedet søkte vi ly oppå verandaen, men det var (nesten) like fint det 🙂 Kjærestekvelder som dette er så bra, vi gjorde et forsøk på å gå i seng før halv elleve, men det var det bare å glemme – vi startet tross alt å øve på floss dance og da ga vi oss ikke før vi fikk det til. Haha! Det gøyeste er at vi klarte det begge to (omsider) og Lars-Kristian er MYE bedre enn meg. Hvem skulle tro, han som sliter med noe så enkelt som en god gammeldags aerobicbevegelse 😉 

Kveldens meny var det bursdagsbarnet som fikk bestemme, og alt fra vin til kjøtt og tilbehør var en skikkelig bra kombo! 


I dag skal Nelia og jeg til Oslo 🙂 Jeg gleder meg til en dag sammen med bare henne, og blant annet slottsbesøk og smoothie bowl står på planen 😉 Jeg husker godt de mange dagsturene mamma, Anette og jeg hadde til Oslo sammen da jeg var yngre – gode minner  Håper dere har en fin helg i vente, vi får besøk av et vennepar og barna deres hit i morgen, det gleder jeg meg til! God helg ♥ 

33 kommentarer

 1. Ann Kristin

  Jeg syns liksom disse fotoseansene som dere har i dette innlegget, og det på brygga blir litt sånn merkelig. Dere prøver å gi et inntrykk av det er romantisk, men alikevel får å få til bildene har dere rigga til med stativ, kamera og selvutløser. Så skal dere sikkert ta 50-100 bilder for å få til det perfekte bildet. Jeg syns det mister litt av sjarmen da det blir så tilgjort. Det gjelder egentlig alle bildene på bloggen. Det er jo ingen øyeblikksbilder. Savner det litt for at bloggen skal bli troverdig for min del. Bare se på ene bildet under dette innlegget. Lars kristian koser med deg, men du ser utover på hvem vet hva og skjenker vin i glasset som ingen følger med på. Det blir bare veldig kunstig…

  1. Helt enig med Ann Kristin.

   1. Caroline Berg Eriksen

    Takk for tilbakemeldingen 🙂 Vi tok 14 bilder på brygga og brukte 3 av dem, og 4 stykk med vinflasken. Så det var ikke så ille 😉

    Vi har dessverre ikle mulighet til å ha en fotograf som følger oss rundt og er flue på veggen for å ta øyeblikksbilder av oss begge, så noe annet enn dette blir nok litt vanskelig 🙁

  2. Jeg synes dere gjør en kjempejobb med bildene, både her og ellers. På bildet der du skjenker i vin, ser f.eks LK veldig glad ut i deg. 😉

  3. S.Helene

   Uenig. Tanken slo meg aldri at dette var kunstig eller tilgjort. Jeg synes bildene er pene og uttrykker glede og ekte kjærlighet 🙂 God helg Caroline og Lars-K!

   1. Iseline

    Enig med Kakao og S.Helene, synes dere er utrolig flinke!

  4. Ann Kristin

   Jeg skjønner det med egen fotograf, men jeg tenker at alle øyeblikk må heller ikke deles. Og er man veldig flink til å skrive, så klarer leserene å forestille seg øyeblikkene uten bilder. For meg så blir det veldig virkelighetsfjernt, og det blir heller bilder som jeg humrer litt av. Tror jeg så et bilde av Sophie E. og kjæresten på hytta, men de hadde tatt bilde i et speil, helt avslappa. Tror mange kanskje kan relatere mer til sånne type bilder. Jeg får liksom inntrykk av at jakten på de perfekte bildene med bra kvalitet overskygger resten av innholdet på bloggen. At det ikke er så nøye om tekstene er bra, eller om det er samsvar mellom bilde og tekst, så lenge kvaliteten på bildene er bra.

   1. Caroline Berg Eriksen

    Jeg tror folk reagerer ulikt på ulike type bilder, jeg 🙂 Finnes neppe noe fasitsvar. Den type bilder du sikter til tar vi også relativt ofte 🙂

    Personlig synes jeg dette var et fint øyeblikksbilde, til tross for at det ble tatt med selvutløser. Selve ideen bak bildet fikk vi fordi den situasjonen faktisk oppstod.

  5. Jeg synes det er artig at det tas bilder som er kreative og humoristiske! Alt må ikke være dokumentarisk, jeg synes det går tydelig fram av bloggen at dere liker å fotografere og eksperimentere. For min del må dere gjerne trekke denne fotointeressen enda lengre og få fram enda mer kreative bilder innimellom!

 2. Ser ut som en hyggelig kveld. Men bilde nr 4, hva skjer der?

 3. Artig med selvutløser! Måtte dere ta mange før dere fikk et som ble bra? Ser glasset begynner å bli fullt 😉
  Noe annet om bilder: Har dere vurdert å gjøre bildene mindre? Det blir veldig mye scrolling når det er mange, store, ganske like bilder i et innlegg.

 4. Bilde nr 4: Fantastisk!! 🙂

 5. Det gledes at du drikker Ravenswood, den er god!
  God helg til deg 🙂

 6. Hei. God tur til Oslo. Har du noen hotellanbefalinger der?

 7. Litt uheldig med kjøttet ser jeg.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Nei? Medium, 62 grader 🙂 Min mann bommer aldri på kjøttet 😀

   1. Nå ser jeg at bilde er redigert. Så tørt ut men bildet som lyver.

   2. Caroline Berg Eriksen

    Alle bilder er redigert 😉 Kjøttet er rosa i midten, da skal det godt gjøres å få det tørt. Jeg synes ikke det ser tørt ut.

  2. Hvordan vil du ha kjøttet ditt? I mine øyne ser dette perfekt ut! 🙂

 8. Hva tenker du om budskapet til Mads Hansen?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg har ikke fått med meg absolutt alt, men jeg er enig at det er synd at enkelte bloggere skriver og reklamerer for plastikk kirurgi og andre kosmetiske inngrep :/

   1. Rita engen

    At noen velger å velge operere seg er også veldig trist. Synes det nesten er enda tristere at folk gjør det i «smug» for å fremstå perfekt en at folk velger å stå for det de gjør.

 9. For en koselig feiring Som fast leser setter jeg pris på så flotte og gjennomførte bilder Gratulerer med overstått til LK, ha en nydelig helg dere☀️

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk <3

 10. Annelise

  Fantastiske bilder, dere stråler ☀️ elsker humoren deres.
  Nok en gang; takk for bloggen din, positiviteten din smitter . Jeg er deg evig takknemlig !

 11. Jeg synes the floss dance ser veldig komplisert ut, men morsom ut, Jeg fikk også en blanding av beundring og fascinasjon for dansen da Amalie kom hjem i går og viste den for første gang (til sin veldig danseglade mor)- – wow og kult! Hun lærte meg den, og jeg prøvde å lære den etter beste evne! Uansett: ingen kan danse den bedre enn Amalie – imponerende rått! (Som alt annet enn ved jenta mi).

  1. Caroline Berg Eriksen

   Haha 😀 Den er litt vanskelig :p Vi må øve mer, i hvert fall 😀

 12. Bilde nr.4 ble litt staget.. er ingen som heller rødvin i glasset samtidig som dem ser en helt annen vei! Haha:)

  1. Caroline Berg Eriksen

   Staget og staget :p Vi satt og spiste middag, koste oss og jeg helte ofte i vin i glasset til Lars-Kristian. Men akkurat i det vi tok bildet så ble jo det staget, det måtte det jo bli :p Har jo ikke akkurat en fotograf som flyr rundt og tar bilde av oss sammen 😉

 13. Hvor i Oslo selger de smoothiebowl? Det hadde vært gøy å prøve når jeg skal innom 🙂

 14. Jeg sier jatakk til oppskrift på denne retten 🙂

 15. Hihi! Akkurat det bildet der du heller vin mens du «poser» og koser med kjæresten samtidig er litt morsomt da. Det ser ikke helt naturlig ut, men det gjør vel ikke noe. Bildene på bloggen er jo veldig fine, og det må vel til litt «oppstilling» for å få det til.

 16. Hei
  Hvilket kamera og objektiv bruker du mest? Varier sikkert litt men et du mener er godt for nærbilder og portretter..?!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *