treningsøkt en 35-åring verdig

Lars-Kristian ville trene sånn ca. midt på dagen i dag da solen skinte som sterkest og vinden stod helt stille, og ettersom han er bursdagsbarnet er det klart jeg blir med! Det viste seg å bli en helt rå økt, jeg var så sliten etterpå at jeg trodde jeg skulle gå i bakken. 

Vi varmet opp med å løpe rundt 2 kilometer før vi gjorde bakkeintervaller. Denne bakken er bratt! Her spurtet vi opp 10 ganger før vi kastet inn håndkleet – spurtet opp og gikk rolig ned x 10. 

Da vi kom tilbake på hytta, gjorde vi hver vår styrkeøkt, og de tenkte jeg å dele her! Dette tar i underkant av et kvarter, så økten tilsammen varte vel i knappe 45 minutter. Helt perfekt! Hadde uansett ikke holdt ut ett sekund lenger – haha 🙂 

Den første økten er min og den siste gjorde Lars-Kristian. Skikkelig bra økter begge to, elsker trening som dette, som du kan gjøre hvor som helst og (nesten) når som helst. 

s.l.i.t.e.n – men like blid! om ikke blidere 🙂 


Nå står fotballkampen på skjermen (og det er selvsagt helt ok, han har jo tross alt bursdag – høhø) og jeg skal dekke bordet. Det ble plutselig så sent, Nelia ble god kjent med nabojenta her og fikk være oppe litt lenger, så da utsatte vi middagen 🙂 Uansett skal vi kose oss med bursdagsmiddag for to nå og det gleder jeg meg til 🙂 Romantikk på brygga! Håper dere har en fin kveld ♥ 

16 kommentarer

 1. Gratulerer med dagen Håper middagen ble topp! Dere er utrolig imponerende spreke Går det an å skrive øvelsene på norsk? Jeg skjønner ikke bæret av hva dere har gjort

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Pia 🙂

   Mange av navnene på øvelsene er nettopp engelske. Det finnes ikke noe godt ord for de på norsk. Google gjerne de du lurer på, eller spør meg, så kan jeg forklare / finne frem en forklaring til deg 🙂

 2. Hei for oss (meg ) som ikkje har peiling på kva dei ulike øvingane i styrketreninga er, hadde det vore heilt supert om du kan legga ut ein video/eller skildring av kvar øvelse
  Ha ein super bursdagsfeiring ❤

  1. Caroline Berg Eriksen

   Selvfølgelig! Denne gangen ble det kun program, du finner en god forklaring på alle øvelsene på for eks. youtube 🙂

 3. Hei! Hvorfor kommer det opp reklame for plastisk kirurgi på bloggen din? (Klinikk Trondheim) er dette noe du selv velger eller er det ubevisst fra plattformens side?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Selvfølgelig er ikke dette noe som skal skje. Jeg regner med at det du sikter til er google ads, jeg har ingen kontroll over dette da disse annonsene som regel har med din egen søkehistorikk å gjøre, men jeg tar det videre. Fint om du kan sende en skjermdump til caroline@carolinebergeriksen.no.

   1. Jeg har også lagt merke til reklamebanner for plastisk kirurgi, og det har ingenting med min søkehistorikk å gjøre da jeg aldri har søkt på det.

   2. Caroline Berg Eriksen

    Det er slik disse annonsene fungerer (google ads), de legger ut annonser basert på søkehistorikk. Reklame for plastisk kirurgi har ingenting på min blogg å gjøre. Som sagt, send gjerne bilde av det aktuelle, slik at det er tydelig hva slags reklame / annonse det snakkes om. Jeg har tatt dette videre med UI.

 4. Merethe

  Hva er øvelsen rockstar for noe?

 5. Hei. Hvor er t skirt og bukse i fra.som du hadde på brygga? Var så fint.

 6. Cecilie

  Hva er rockstar øvelsen?

 7. Så flinke dere er! Og ikke minst, for en rålekker tights du har! 🙂 Er det lov å spørre hvor den er fra, og om du vet om den fortsatt er å få tak i? Ha en knall helg!

 8. Herlig innlegg! Er det 40 rockstars det står på ditt program, hva er det? 🙂 prøvde å søke det opp, men det dukket liksom ikke opp noen god forklaring 🙂
  God helg!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg googlet selv, men kunne ikke finne noe :/ Den er litt vrien å forklare, men jeg kan prøve :p

   Utgangsposisjon er at du står med samlede ben, og så tar du den ene foten ett steg frem, ca. 30-40 cm. Da blir du stående som om du er i et steg. Selve øvelsen er at du skal hoppe rett opp, og så bytte ben. Dvs. at om du starter med venstre ben foran det høyre, så hopper du opp og lander med det høyre foran og det venstre bak. Det er én rockstar. I tillegg skal du bevege hendene dineNår høyre ben er foran, skal venstre arm strakt i været, og høyre arm rett ned langs siden. Når du hopper og bytter ben, bytter du også posisjon på armene.

   Ps! Fant et bilde nå som viser en lignende øvelse. Eneste forskjellen er at du skal ha større utslag på armene. Dvs. den ene armen nesten rakt opp, og den andre rakt ned. De skal ikke bøyes.

   https://www.google.no/search?q=jump+rockstar+exercise&tbm=isch&source=iu&ictx=1&fir=2DY9lyVOtyt2xM%253A%252CZ9CHw1AqvLANiM%252C_&usg=__IQ4ztE-HuyQLMVh5e07tFT1BpzY%3D&sa=X&ved=0ahUKEwjcs92n8_jbAhWpdpoKHbXKALAQ9QEIbjAQ#imgrc=2DY9lyVOtyt2xM:

 9. Hei:) Mulig du får dette spørsmålet mye, men hvilken linse er brukt her? Bloggen din har ekstremt god bildekvalitet, en av de beste! Du/dere er veldig dyktige med foto. Generelt høy kvalitet på alt 🙂

 10. Hvor er treningsklærene fra? Ser smashing ut!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *