sjelero ødelegges av bråk fra tv-skjermen

Ettersom solen skinner og varmer hver dag for tiden, flytter vi kontoret hit de siste dagene av denne uken! Så fantastisk deilig! Jeg var i opptak med Bloggerne (siste finish på intervjuer) fra tidlig morgen og frem til rundt ett i dag, og rakk akkurat ut for en liten lunsj-snack i solen 🙂 

Her på hytta finner jeg sjelero, uansett ukedag og uansett formål. Det skal bli godt å jobbe med sjøen som nærmeste nabo og nyte kvelden i dag i fullstendig stillhet, bare bølgeskvulp og lyden av båtene som kjører forbi. Det er noe med hytta og stedet her som alltid får meg til å stresse ned og det kjennes så godt. Det skal faktisk ikke mer til. 

I spy a fly 🐝

// antrekk fra zara //

Akkurat nå skal jeg be Lars-Kristian pent om å enten slå av lyden på TV eller slå av hele greia. Han ødelegger den fine balansen her ute med fotballbråk fra skjermen! Ingen tvil om at VM er i gang for fullt, her sjekkes resultater og kamper flittig gjennom dagen. Han er like ivrig som pappa og det er ganske ille. Tviler egentlig på at noen kommer til å oppfylle ønsket mitt om fullstendig fotballstillhet, og i så fall tar jeg med meg et glass vin ned på brygga og nyter de siste solstrålene derfra i stedet for å sitte her 😉


Ha en fin sommerkveld ☀️

34 kommentarer

 1. Kristin

  Skjerp deg! Du er gift med en tidligere fotballspiller i eliteserien. Er vel helt naturlig at han både vil – og skal se på fotball VM. han dilter vel nok i ræva på deg, så la fyren være mann og ha sine egen interesser.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Synes du skal ta det helt rolig, Kristin 🙂 Det er skrevet med et glimt i øyet.

   Ha en fin kveld!

  2. Synes det å si «skjerp deg» er så ekkelt ord. Og er det din rett å si at andre mennesker skal skjerpe seg?

   At han dilter etter henne vet vel ikke du noe om, og om det var tilfelle.. har du noe med det?

   Pleier ikke kommentere kommentarer, men klarer ikke dy meg denne gangen..

  3. Så fint å lese at ikke alle må like fotball. En flott aktivitet, men fint det ikke er nødvendig at det må appellere til alle.

 2. Ser du ikke på fotball-VM i det hele tatt? Veldig artig med både Danmark og Sverige videre.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Nei, jeg ser ikke på det. Følger med via nyheter etc., men ser ikke på 🙂

 3. For en syting på deg. Ser fotball-vm selv og hadde aldri likt om noen skulle syte om det. Stakkar mann :p Hadde du likt om han sutret over at du bruker for mye tid på sminke eller andre interesser du har som ikke han har? Selv om du skriver dette med ironi, så er jeg ganske sikker på at du mener dette helt innerst inne…

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tror du jeg hadde giftet meg med en fotballspiller dersom jeg virkelig skulle klage og syte på hver eneste kamp han spilte og hver eneste kamp han så? Jeg synes det er synd at du er så forhåndsdømmende, jeg har alltid tullet med dette ettersom min fotballinteresse ikke er spesielt stor. Da han spilte fotball elsket jeg å følge med, det som er viktig for ham er viktig for meg. M

   Lars-Kristian ser på så mange kamper han bare vil og bruker fortsatt masse tid på fotball, er trener og spiller i 6. divisjon. Dette er tross alt hans interesse og det er så fint å ikke kun ha like interesser!

   Tror ikke vårt ekteskap hadde vart lenge dersom ditt inntrykk hadde vært korrekt.

  2. Cathrine

   Syting?!? Tolker du virkelig de setningene i slutten av innlegget som syting?? Hele innlegget oser positivitet, og så blir det så vidt nevnt på slutten at hun heller vil sitte på bryggen enn å høre på fotballkommentatorer…! Jeg tør ikke tenke på hvor mye DU syter, hvis du syns det er syting. Skrekk og gru til de som bor med DEG!! :(.

 4. Her nytes også et glass vin mens mannen nok en kveld er helt låst til fotball-VM på tv;) Det er lov å mene at det kan bli litt for mye av det gode mener nå jeg Kos deg og ha en fin kveld.

 5. Hei Caroline! Synes du skriver godt og humoristisk om hvordan det er å være i et parforhold med til tider ulike interesser 😉 heia deg (og Brasil!)

 6. Ser at bloggpolitiet er ute på de høye hestene sine allerede….stakkars mennene DERES som har så aggressive koner! Et tips til alle som blir så oppjaget, hysteriske og krenket – det er fullt mulig å IKKE lese alt som om det er i verste mening. 😉 Jeg tolket i hvert fall ikke dette innlegget som noe «surking», mer som noe man «tuller med». Dere vet, TULLER OG SKØYER, dra en spøk osv. Slå det opp.

 7. Hahaha 🙂 Helt enig med deg C 😉 🙂

 8. For et fint antrekk, det likte jeg. Tror jeg må kjøpe meg det selv 🙂 Jeg sitter med et lite håp på at dere skal få en til, et barn til altså. Ikke misforstå meg, du ser ikke gravid ut, bare ønsketenkning fra min side 😀 Og så må jeg få sakt at jeg digger ironien din. Her er det mange som blir hårsår ser jeg. Hvorfor ta alt så høytidelig? Digger deg! Du leverer alltid flotte innlegg. Jeg blir inspirert av ståpå viljen din!

 9. Jøss! Det er visst noen som tar VM blodig alvorlig… Det skal slett ikke spøkes med!
  Kos deg med vinglasset på brygga! Hørtes helt nydelig ut. ❤️

 10. Jeg skjønner deg så godt altså. Det er helt forferdelig å høre på fotballsendinger på TV og radio, synes jeg. Du har all min sympati.

  Beste hilsen Ingrid på http://www.ingridtunheim.no

 11. Hjelpe meg for noen hissigpropper man finner i kommentarfeltet. Blir nesten flau.
  Ser heller ikke på VM, annet enn hva samboer oppdaterer meg om (- og hvis jeg hører etter :p).

 12. https://www.minmote.no/#!/artikkel/24380332/toppblogger-om-leppeinjeksjoner-glad-jeg-sto-imot-presset-om-aa-vaere-naturlig

  Er det du er å? Hvis man leser igjennom kommentarfeltet, så er det ikke så mye positivt som skrives, og det er i all hovedsak mannfolk som er negative. Faktisk så synes de at naturlig er best, ikke plastic fantastic. Så da er det så synd at flere og flere bloggere blir mindre og mindre naturlig.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Nei, jeg kan ikke akkurat si at jeg har opplevd presset om å se naturlig ut som så veldig sterkt 😉

 13. or? https://www.zara.com/fi/en/slim-cat-s-eye-sunglasses-p03147001.html

  slim cats eye or cat eye… very nice sunglasses… 😀

  1. Caroline Berg Eriksen

   Slim cat eyes 😀 I love them!

 14. Så fin du var Caroline <3
  Ha en fortreffelig torsdag!
  🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 😀

 15. Jeanette

  Kjenner jeg bare gleder meg til fotball VM er ferdig nå!

 16. Synes bloggen din taper seg så fælt når du bytter ut punktum med smileyer. Leser gjennom Bloglovin, og det senker virkelig kvaliteten. Har vært et problem de siste månedene i hvertfall. Er det noe du kan gjøre for å løse det? Har sett flere klage over det samme.

 17. Haha, tydeligvis noen i dette kommentarfeltet som ikke skjønner at man kan være litt humoristisk. Og det må uansett være lov å synes at enkelte sider ved mannen sin er mindre gode synes nå jeg 🙂

 18. Jeanette

  Jeg pleier ikke å kommentere her, og jeg liker å følge med på hva Caroline skriver og gjør.

  Altså, hei til aggressive nettroll:
  Hvis Caroline hadde ment hvert ord av det hun skrev, hadde hun IKKE skrevet her! Caroline og Lars-Kristian har vært kjærester og ektepar i mange år så de kjenner hverandre ut og inn, og Lars-Kristian vet at Caroline skrev det med herlig humor.
  Jeg har vært gift med verdens beste og godeste mann i snart 26 år, og kjærester i 27 år, og har 4 flotte unge voksne barn. Jeg har aldri vært interessert i sport, og min mann er veldig interessert i nesten all slags sport, og når det er VM fotball, må han absolutt følge med. Jeg liker å si og tulle noen ganger til venner og bekjente/fremmede at jeg er sportsenke/vintersportsenke eller min mann er sportsidiot og dette er bla bla…de skjønte at jeg sa det med humor. Hva er så farlig med dette innlegget som dere reagerte på!
  Og til nettroll, jeg har lest masse masse masse ondskapsfulle kommentarer som Caroline har lagt ut tidligere. Dere er forferdelige, og slemme, altså!
  Når dere bruker tid på å kritisere Caroline på det groveste, forstår ikke jeg hvorfor dere ikke bruker tid på å støtte overgrepssaker, mishandlet barnssaker, menneskehandelsaker og barns dødsfall grunnet mishandling? Det er utrolig å se hvor mye tid dere gidder å bruke tid på sånn netthets/nettmobbing istedenfor å støtte dem som lider forferdelig, de trenger flere sterke mennesker som kan si fra og kritisere!

  Caroline, jeg er imponert over å se du har styrke, og må være tykkhudet hele tiden, men du har masse støtte rundt deg også 🙂

  Ønsker deg og din familie en strålende fin sommer, og kos dere masse, og nyt sommervarme så lenge det varer 🙂
  Klem fra Jeanette som kommenterer i ny og ne <3

  1. Hva vet du om hva andre bruker tid på? For alt du vet kan jeg jobbe med sedelighetssaker og være frivillig for dyrebeskyttelsen. Voldsomt så forhåndsdømmende du skulle være? 😉

 19. Hei . Så fint antrekk . Genser og bukse . Hvor er det fra ?

 20. Jeanette: Det er greit å gi beskjed, men nå synes jeg du synker ned på samme nivå som dem du kritiserer når du kaller andre slemme og forferdelige. Og du kan ikke vite hva de det gjelder bruker tid på, så det blir bare spekulasjoner. Jeg skjønner at du vil vel, men inntrykket jeg sitter igjen med er gjerne ikke helt det du ønsker å formidle, så jeg tenkte å gi beskjed.

  Ellers likte jeg innlegget, Caroline, bare kjekt med litt humor 🙂 🙂 Selv følger vi med på fotball-VM begge to her i heimen. Heia Sverige! 🙂

  1. Jeanette

   Hei til Marie og Tina:
   Jeg føler meg litt misforstått, og jeg vet selvfølgelig ikke hva de bruker tid på 🙂 Jeg skulle formulert min kommentar bedre eller på en annen måte ang hva de skulle brukt tid på istedenfor å bruke tid på å kritisere. Men jeg står for hva jeg mener om nettroll, fordi dette er absolutt ikke greit, og er veldig uhyggelig. Det jeg skrev om nettroll og tid på å kritisere, mener jeg at de kunne bruke tid på koselig ting eller annet som de liker å gjøre. Det er tull å bruke tid på det negative 🙂

 21. Benedikte

  Haha helt enig i at VM kan bli litt i overkant for oss som ikke er interessert i fotball, men som har så dedikerte kjærester! Kos dere videre på hytta, Caroline 🙂

 22. Fotball-VM er jo kjempegøy! Her er jeg MYE ivrigere enn samboeren, og koser meg glugg! Gruer til det er over jeg, hehe 😀

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *