skjønnhetsspalten: enkel egenpleie i en hektisk hverdag

reklame: annonselenker nelly + boozt 

Produkter som frisker opp og gir fukt er alltid velkommen inn i mitt liv. Disse to gir meg begge deler og tilfører lett tilgjengelig egenpleie i en hektisk hverdag. Her er to favoritter som du alltid finner på badet mitt 🙂 

Mac sin prep + prime fix er et produkt jeg vet at mange har trykket til sitt bryst, og det forstår jeg så godt! Denne kan brukes til så mye – bland den med foundation for å få en litt tynnere konsistens, bland den med øyenskyggen din for å få en dypere farge, spray den på huden før sminke for ekstra fukt eller spray den over sminken for å freshe den opp i løpet av dagen. Det beste er å la den stå på kontorpulten og bare la ansiktet få en liten oppfriskende dusj etter en lang dag foran dataen. Mmm! 

(annonselenke) Fresh på 1-2-3 prep + prime fix finner du HER. Jeg elsker spesielt denne fordi den lukter kokos! Altså, gi meg alt som både lukter og smaker kokos, og jeg vil elske deg for alltid. Neida. Bare nesten. Andre kjøpte kanskje smågodt i helgene da de var små.. jeg? Jeg kjøpte en kokosnøtt og ga pappa noe  bryne seg på da han fikk klar beskjed om å borre hull i den. For her skulle melken drikkes med sugerør og frukten inni spises etterpå. Haha 🙂 


tropical eye pathes

Et annet produkt som jeg er helfrelst på for tiden, er tropical eye patches. Dajana brukte disse på meg da hun sminket meg før ELLE-festen, og jeg kjente at dette var bra saker. De sklir ikke nedover når du tar dem på deg (med unntak av maks 30 sekunder i starten) og det er et stort pluss. Når du har hatt dem på deg, etterlater de litt ekstra fukt under øyet som du bare kan smøre inn. Jeg synes concealer under øyet blir enda finere når jeg har brukt disse! De lukter egentlig ikke så mye, men skal tilføre fuktighet til huden og det føles faktisk ut som den gjør akkurat det. Tommel opp for at det finnes en hel haug av dem i denne søte, runde esken. (annonselenke) Du finner den HER


♥ ♥ ♥ 

11 kommentarer

 1. Du vet at det beste er å bruke produkter uten parfyme overhodet..?

 2. Bare sånn apropo kokkosnøtt… visste du at det ene av de tre «hullene» er mykere enn de andre, nettopp så man skal kunne lage hull for å drikke melken? Ingen borr nødvendig

  1. Caroline Berg Eriksen

   Haha! Det skulle nok pappa likt å visst 😉

 3. Kunne du hatt mulighet til å lage et innlegg med test av treningstøy? Om ikke der går an,
  evt. hva du anbefaler til forskjellige treningsformer, generelle råd, om du skjønner? Det er et hav av diverse treningstøy, og du har helt sikkert noen tips:)

  1. Caroline Berg Eriksen

   Ja, det var lurt! Det gjør jeg gjerne, Elisa! Takk for innspill 🙂

 4. Elisabeth h

  Andre under-eye-patches som er helt fantastiske,er de fra Camilla Pihls Gold produktserie, fåes på Vita. Men de er dyrere, så kanskje disse er verdt å prøve…. elsker slike tips!

 5. Vil tipse deg om sol de Janerio produktene. Ikke kokos, men ganske deilig tropisk lukt

 6. Den sprayen fra Mac er fantastisk! Den får sminken til virkelig å sitte. Jeg unngår at mascararen gjør meg til en vaskebjørn når jeg bruker denne. Dessverre tester Mac på dyr, men jeg klarer ikke å droppe akkurat denne da jeg ikke har funnet en erstatter som er like bra.

  1. Charlotte

   Å det var bonus at man slipper vaskebjørn øyne, det er så irriterende! Jeg må på shopping

 7. Hvor er kjolen i hage YouTube videoen fra?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Den kommer fra zara – fjorårets 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *