båttur og ukens planer

Mandag! Denne uken har jeg gledet meg til lenge, for Nelia og jeg skal til Oslo på jentetur når fredagen kommer 🙂 Et besøk på slottet står blant annet på planen, og det synes til og med jeg er spennende, for jeg har faktisk aldri vært der inne før #turististorbyen 

Innen den tid er det selvfølgelig mye annet som må gjøres, vi skal blant annet ta bilder til en kampanje og lage noen videoblogger, men slottsbesøk blir nok høydepunktet 😉 Haha! Åja, selvsagt! Lars-Kristian fyller år på torsdag! Jeg har virkelig ingen anelse om hva jeg skal gi en som har alt og som i tillegg ikke ønsker seg noe annet enn en romantisk middag med meg 😉 Så da får jeg i hvert fall sørge for at han får nettopp det. Her kommer noen bilder fra en kjempefin båttur vi hadde i går. Sommer i Norge er det lite (ingenting) som slår! 

🍞🍤🍎


Jeg fikk ikke startet uken med en treningsøkt i dag tidlig, så den tar jeg nå! Håper dere har en fin uke foran dere ☀️

18 kommentarer

 1. Så deilig med Oslo-tur! Det er en så fin by!

  Tror jeg har sagt det før, men det er så fint å se at dere bruker redningsvest i båten alle sammen, inkludert hundene. Der er dere gode forbilder! 🙂

  1. Tenkte akkurat det samme, tommel opp for bruk av redningsvest!

  2. Caroline Berg Eriksen

   <3

 2. Båt er skikkelig fint! Når jeg var lita hadde vi båt som fast sommerferie hvert år, og det er gode minner! 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Å, så herlig <3

 3. Jeanette

  Var på slottet på omvisning for noen år siden. Det er utrolig fint der! Så du kan glede deg

 4. Fredrik W

  Flotte bilder, Caroline!
  For et idyllisk liv dere lever
  Hvordan bevarer du den flotte huden din i sommervarmen? Du ser alltid så smashing ut!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Fredrik! Jeg bruker solkrem og gjerne litt bb cream 🙂

   Klem!

 5. Omvisning på slottet er så fint!Dere bør ta en omvisning på Akershus festning også-fint men litt skummelt også!Har tatt turen flere ganger selv og det er bestandig fint og en ganske spesiell stemning.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk for tipset 🙂 Vi gleder oss!

 6. Hei, super bildekvalitet, du får frem en helt spesiell sommerfeeling synes jeg! 🙂 Jeg ser du har fått noen få sprengte blodkar (ser i alle fall sånn ut) på beina og lurer på om det er fare for det om man trener mye eller om det har noe med graviditet å gjøre? Det er rart å se at du som er så sunn og aktiv med trening og kosthold har fått dette. Skal du bruke laser? Jeg har noen lilla blodkar og noen blå, men svært lite, men jeg sliter mye mer med strekkmerker (har du noen gode tips om dette? jeg er ikke så oppdatert) dessverre og skal muligens prøve laser etter hvert, og synes det hadde vært supert om du eventuelt kunne anbefale behandling (kun! etter du har prøvd og oppnådd resultat) før jeg prøver noe selv. Jeg har uansett ikke råd til dette på en god stund, og har brukt masse penger på lasere på rødlige hudpartier for mange år siden som dessverre ikke virket, så jeg vil føle meg sikker. Håper du tester dette altså!

 7. Så på Instagram at du hadde laget mat. Ofte skriver du f eks » Dinner in the making» Men er det egentlig noe som heter » inn the making» eller er det mer som i mangel av et bedre ord? Mulig jeg er gammeldags:D

  1. Caroline Berg Eriksen

   Om det er helt korrekt vet jeg ikke, men jeg vet i hvert fall at flere bruker det 🙂

  2. Elisabeth h

   Det er helt kurant engelsk, et uttrykk som står i flere store britiske dictionaries, ikke bare om ma, A politician in the making, f eks. «In the making» brukes også om prosesser.

 8. Huff. Så slitsomt med disse engasjerande menneskene som skal pirke på allslagens. Håper du ikke gir etter Caroline, det er egentlig ganske kult å lese at du ikke kommer til å rikke på dette. Jeg tenker da på at noen mener du fronter alkohol i forrige innlegg. Noe du overhodet ikke gjør. Uten å gå langt inn i dette, -kjenner jeg blir provosert.
  Jeg har selv et sunt forhold til alkohol, og drikker når kanskje 1-2 ganger i måneden. Under min oppvekst har min far ikke hatt et sunt forhold til alkohol, men det akter jeg å ha foran mine fremtidige barn. Og nettopp det ønsker jeg å FRONTE:) Viss fronte betyr å ta seg et glass, vel å merke.
  Ha en fin dag, Norges beste bloggerinne<3

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Hege <3

   Det er slitsomt ja, og disse menneskene er de samme hele tiden. De leser bloggen kun for å finne noe å sette fingeren på.

 9. Har du eller lk båtlappen?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Lars-Kristian har 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *