midtsommer 2018

Vi har kommet oss hjem fra en helt magisk helg på hytta, gårsdagen ga oss minner for livet med så mange fine mennesker! Gleder meg allerede til neste år 🙂 Vi var så heldige med været også, det kunne jo faktisk bøtta ned eller vært skikkelig surt og grått som det var på fredag, men alt var som skreddersydd for Sankthansaften og utefest 🙂 Her kommer noen flere bilder fra kvelden! Kjolen min er det forresten flere som har spurt om, og den kommer fra BikBok 🙂 


Vi fikk til og med en liten mini-munnspillkonsert til Sankthansbålet – så koselig! Sjekk instastory (carolinebergeriksenno eller snap chat carobergeriksen) for å få med deg deler av den 😉 I dag kjenner jeg at jeg skal legge meg tidlig, skal bare pakke ut av koffert og forberede den kommende uken først. Håper deres helg har vært like fin som min ♥ 

34 kommentarer

 1. Super flotte og stemningsfulle bilder! Wow!! Ser ut som dere har storkost dere! 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, es 🙂 <3

 2. Veldig fine bilder. Kjolen var veldig fin. Kan du ikke bare skrive hvor klærne er fra under bildet selv om det er innlegg som du ikke tjener penger på? Blir så mye lettere for både lesere og deg:)

 3. Å det så kjempekoselig ut, veldig fine og stemningsfulle bilder! Synes både din og søsteren din sin kjole var meget pene 🙂 Super misunnelig på det fine været deres. Her pøste det ned, det var ikke kjangs å tenne noe bål, og alle ble søkkvåte. Ikke noe heldige der altså, men det er ikke annet å forvente her på vestlandet 😛

 4. Therese

  Lekre kjoler på dere alle sammen 🙂 Hvor er den på søsteren din fra?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Spell 😉 Tusen takk, Therese!

 5. Ingvill

  Liten skrivefeil i overskriften.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Haha :p Jeg leste midtstopper nå :p Takk som sier ifra 🙂

 6. Ååå for noen nydelige bilder ❤❤❤
  Jeg håper dere alle har hatt en herlig helg og kanskje fikk dere god bruk for REISEPOTTEN til jentene på turen
  Klem fra Lena i MAMINO
  http://www.mamino.no

 7. Benedicte

  Så fine bilder, og FOR en hår Anette har! Så vakkert!

 8. Så ut som en hyggelig kveld! Men du, hvor blir det av «fitness-Caroline»? :-p Vært dårlig med treningsinnlegg den siste tiden.. 🙁

  1. Caroline Berg Eriksen

   Uæ, jeg trener like mye som før, men det skjer som regel rundt 6-7 på morgen, så da er det som oftest sosiale medier som insta og snap får se den siden :O Skal bli flinkere til å oppdatere på den fronten her også, blir glad for å høre at du savner det!

 9. Så nydelig <3 Tenker du å ha en housetour videoblogg når huset deres er helt ferdig?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Absolutt 😀

 10. Kristine Holth

  Se der ja. Det var flotte bilder! Jeg kan jo faktisk skrive under på at det var like idyllisk som det ser ut! Feiende vakre folk og omgivelser.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Haha 😀 Det kan du 🙂 Takk for en veldig hyggelig kveld! 🙂

 11. Hei!
  Hvordan innstillinger/linser har dere på bildene av bålet? Nydelige!

  1. ? 🙂

   1. Caroline Berg Eriksen

    Det første er 1/100th, f2,8 og ISO 6400, det andre er 1/125th, f8 og ISO 6400 og det siste er 1/125th, f5,6 og ISO 6400 🙂

   2. Tusen hjertelig takk! 😀

 12. Rebekka

  Du er så vakker, Caroline:) Og du og LK er så fine sammen<3 Fortsatt fin sommer! Stor klem

 13. Elsker bildet av deg, storesøster og mamma. En ordentlig fin bukett jenter 😉 Og magisk stemning med flagrende kjoler, blomsterkranser og bål. Å lage koselige stunder med god stemning ligger nok til familien, eller hva?

 14. Hei. Lurer på en ting. Ser du fronter alkohol på ferier og spesielle anledninger, synes du dette er OK å fronte rundt barn, når så mange barn i dag får oppveksten sin ødelagt av rus fra foreldre. På ferier spesielt og andre type opplegg. Jeg kjenner jeg reagerer på At det ofte er alkohol med i bildene dine, vin osv. Jeg er veldig for å kose seg uten alkohol også 😉 spesielt med barn til stede.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Hei Silje 🙂

   For meg er det viktig å vise at man kan ha et avslappet forhold til alkohol, også når det er barn tilstede. Både jeg og Lars-Kristian er vokst opp med det, så for oss er det helt normalt.

   1. Det handler ikke om hva som er normalt for dere, men om hvordan signaler dere sender både ti lesere og egne barn. Det dere sier er at alkohol er fint og viktig. Alkohol er også, i mange sammenhenger. brukt som rusmiddel, og det er dere med å på gi et positivt bilde av. Jeg kunne også ønske meg mindre alkohol på bloggen!

  2. Bra spørsmål!

  3. Synes overhodet ikke det gjør noe at de voksne tar seg et glass vin eller tre selv om det er barn tilstede. Da jeg vokste opp var det helt normalt at de voksne koste seg med vin i helgene eller i selskap. Det var aldri snakk om fyll, de koste seg med det på samme måte som vi barna koste oss med godteri eller brus. Ingen av barna fra vennekretsen tok skade av det.

 15. Christine

  Det blikket Anette gir deg på det ene bildet, så vakkert og fyllt med kjærlighet og glede. Blir rørt av sånne bilder
  Synes også dere er veldig flinke til å bruke vest på alle store og små, flott å se.
  I forhold til det med alkohol rundt barn, er jeg enig med deg i at det er viktig å vise at man kan kose seg og ikke bli drita full hver gang en tar litt alkohol. Jeg liker som regel at en voksen i selskapet er edru, i tilfelle noe skulle skje med barna eller en voksen. Som regel blir det da meg, men det synes jeg er helt i orden. Man kan ikke la vær å drikke rundt barna, fordi noen andre ikke har det så lett med alkohol.

  1. Nå går det store kampanjer hvert år med fokus på hvor lite alkohol som skal til før barn føler seg utrygge og bekymret for foreldrene, så da tenker jeg at det er helt unødvendig av kjente mennesker å fronte alkohol og barn på sosiale medier, uansett hvor ‘uskyldig’ det er. Det er faktisk bare til å unngå å poste bilder hvor alkohol er synlig – det er ikke verre enn det.

   Det er ingen tvil om at mennesker som har et usunt forhold til alkohol tar andres dokumentasjon av vinglass osv som et tegn på at ‘det ikke er så farlig’.

   Betegner man seg som en influencer så må man innse at det er på godt og vondt. Man påvirker ikke bare de positive tingene.

   1. Caroline Berg Eriksen

    I teorien så er alt potensielt negativt for noen, så spørsmålet er vel hvor mye hensyn man må ta. Skal man ta hensyn til alle så er det bare å pakke bort sosiale medier.

    Vi er nok uenig på akkurat dette området, og det er lov. Jeg kommer nok ikke til å endre noe.

 16. Marianne

  Hvor er kjolen til moren din fra?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Den kommer fra Spell 🙂

 17. Fine bilder. Hvor er kjolen til søstera de kjøpt?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Den kommer fra spell 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *