video: garden tour

Hei hopp fredag! Det er mange som har spurt etter en liten visning rundt i hagen vår etter at vi flyttet hit, så det skal dere få nå 🙂 Dessverre hadde rhododendron utrolig kort blomstringstid i år på grunn av varmen, så selv om vi hev oss rundt ganske kjapt for å filme, forsvant den akkurat litt for fort. Det samme gjelder det meste av blomster som hang rundt omkring her, alle amplene har tatt kvelden. Wups. Så nå lurer jeg på om jeg skal enten kjøpe nye eller bare la være. Tiden får vise 😉 Her er i hvert fall en liten video fra hagen vår 🙂 

50 kommentarer

 1. Caroline

  Herregud for en drømmehage! Og for et fantastisk sted for jentene dine å vokse opp. De er virkelig heldige 🙂

 2. Hvor er treet Nelia fikk til dåpen? Fikk dere ikke flyttet det fra Siljan?

 3. Karoline

  Hvor er putene fra som er på hagemøblene? 🙂

 4. Kjære min tid,hage;) dette er en park…hoho for en flott eiendom og uteplass for dere alle,fantastisk<3 ps…husk sikkerhet av dere alle,mye rart uti verden!

 5. Superfint! Deilig at dere både har flate og kuperte, åpne og tildekkede områder. Hvor stor er tomta deres, Caroline, den må være på flere mål? (Vi har 1,4, men deres ser ganske mye større ut på filmen, i alle fall.)

 6. herlighet for en magisk plass. Minner meg litt om en serie eg så som barn -den vita stenen, spesielt da dukket under de store trærene….for der var det sånne digre hengebjørker eller lignende som barna kunne gjemme seg under
  Nydelig <3

 7. Så flott! Å sååå stort!!! Må ta tid å klippe plenen! 😉 Har du forresten forstørret brystene?

  1. Vet det er blitt vanlig og mer akseptert med operasjoner men allikevel et Merkelig privat spørsmål som er veldig lett å stille når man skriver på nett. Ville vi stilt hverandre/folk vi ikke kjenner godt slike spørsmål ansikt til ansikt? Tviler på at folk stopper bloggere på gata for å spørre.

   1. Emilie

    De stopper nok ikke folk på gata, og der gjør man jo heller ikke om man spør her. Om jeg hadde møtt og sett folk ofte (og du legger jo ut bilder av der selv daglig) så er det vel ikke noe veldig uvanlig å kommenter når folk forandrer så mye på utseende? For venninner er det privat, men bloggen er nå en gang ikke privatliv.

  2. Dævver av hva folk spørr om

 8. Shit! Nydelig sted og som ei annen her skriver, for et flott sted for jentene deres å vokse opp <3

 9. Kristine

  Nydelig hage:) og veldig fin kjole. Hvor er den fra?

 10. Paradishage, så utrolig vakker! Og neeeeei, du må da ikke gjøre noe med den trappa, er du gal! :O Den er jo så unik og fin. Kanskje sette et gelender op? 🙂

 11. Benedicte

  Du veit at rips er syrlege sant? Kjempeflott og stor (!!!) hage. Kor har de planta treet som Nelia fekk til dåpen hjå Anette?

 12. Herlighet så stort og deilig!! Perfekt. *småsjalu*

 13. For en drømmehage! Har dere fortsatt det kirsebærtreet som Nelia fikk til dåpen (om jeg husker rett, følte meg som en stalker nå 😮 )

 14. Cornelia

  Hva skjedde med nelia sitt tre?

 15. Jeg hører mange spekulerer i om du har fått nye bryster. Synes definitivt de ser annerledes ut enn før, men uansett vil jeg bare si du ser helt fantastisk ut 🙂

  1. Kanskje gravid 😉 hihi håper det har vært det de andre gangene det har vært spekulasjoner om det. Tiden vil vise 😀

 16. Fantastisk drømmehage!! Såå koselig:))

 17. Er veldig glad for å høre at dere kanskje ikke bytter ut trappen! Om alt skal være nytt så er sjarmen borte, og en så veldig sjarmerende ut. 🙂 Superflott hage og uteområder, må være deilig å ha så mye plass! Takk for titten.

 18. Elisabeth h

  Nydelig hage, rene parken, elsker det «hemmelige» rommet under trærne, hadde slikt som liten, helt magi å kunne sitte nesten inne i et tre og fantasere! For all del, ikke gjør noe med den trappen! Den er så utrolig sjarmerende og unik. Men, jeg ville tenkt meg godt om når det gjelder trampoline. Husk at dere er ansvarlige om noen bruker og skader seg på den i deres fravær….det er veldig fint med trampoline for barn,men det følger veldig mye ansvar med.

 19. Enorm svær tomt, og mye å holde vedlike. Eier dere alt?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Vi eier halvparten av hagen, men har bruksrett og vedlikeholdsansvar 🙂

   1. Uansett eie eller leie – det er en fin hage )))
    Hva om det blir for mye å holde, for mye ansvar og tar for mye tid – hva skjer med den halvparten da, kan andre disponere? For dere er vel ikke forpliktet selv om dere kan bruke det mot vedlikehold

    Vi har vel 1 mål tomt, og jeg synes pinadø det er noe å gjøre hele tiden.

   2. Caroline Berg Eriksen

    Nei, det er kun vi som kan disponere den, så det blir jo vårt ansvar så lenge vi eier huset. Slik har det vært siden huset ble bygget, det gjelder alle eiendommene i parken. Men ja, det er MYE arbeid, men i år har vi løst det fint synes jeg 🙂 Vi hadde noen her fra Fasvo som gjorde masse arbeid for oss / klargjorde hagen for sommersesongen, klippet hekker etc., og Frank (gressklipperen 😉 ) gjør mye bra arbeid alene :p Vi klipper aldri gresset selv, han er genial! Men vedlikehold som luking er vel det som gjenstår, og det å ta bort store grener / nedfall om det har vært mye vind. Det går overraskende greit 🙂 Enn så lenge 😉

 20. For en drøm for jentene dine å vokse opp med en slik hage. Heldige jenter

 21. Kjempefint om hagen og uteplassen! Flott å hente inspirasjon fra deg:) Og den kjolen er så fin, lurer på om den var fra i fjor og ikke selges lenger…?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Ja, den er fjorårets fra zara :/

 22. For en nydelig hage, og ikke minst stor! Her er det mye boltreplass 😀

 23. Malin G

  Helt perfekt! <3 Så fint med så stor hage, med mange gjemmesteder og mye å utforske for barna, og kjekt med robotklipper 😀 God helg til dere!

 24. Hei! Du har en svær hage , dere er ofte ute på tur i skogen + dere har 2 hunder som sikkert drar med seg litt av hvert, spørsmålet mitt er : Hvordan beskytter man barna fra flått!?? Hvilke middel bruker dere ? Jeg har skikkelig angst for flått og tenker mye på hvordan det er best å beskytte datteren min , har du tips ??

 25. Så utrolig flott!!
  Hva slags gressklipper har dere? Og klarer den å ta den store tomten? Vi har en ganske så stor hage selv og er på jakt etter en robot gressklipper! 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Vi har en Husquarna 450x 🙂 Den klarer hele hagen! 🙂

 26. Virkelig en nydelig hage 😀 den er som en park

 27. Vær så snill å ikke ødelegg trappen! En slik hage skal vise tidens tann og ikke være strømlinjeformet og perfekt.

  Kjøper man et hus med sjel burde man forplikte seg til å verne om det.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Grunnen til at vi vurderer å bytte er fordi trappen blir fryktelig glatt når det regner :/

 28. Djises, godt at dere er unge og fulle av entusiasme og pågangsmot. Et paradis av en hage og det trenger ikke bli så mye jobb egentlig dersom dere ikke planter ting som trenger mye stell. Syntes det var utrolig fint og åpent med mye plen og store trær. Perfekt for hageparty for store og små.

  God helg.

  Beste hilsen Ingrid på http://www.ingridtunheim.no

 29. Damaris

  Are you perhaps considering hiring a landscaper/gardener to take care of the grounds? We did that, and had underground sprinklers put in to make upkeep easier.

 30. Wow! For en fantastisk hage! Så mange gode følelser. Og ikke minst, nydelig laget video. Dere er så gode sammen. Må innom hver dag, og jeg får alltid godfølelsen. Ingen som dere <3

 31. Frank er sikket god å ha, men vet du at sånne franker skader pinnsvin som er nattdyr. De anbefaler derfor å la den står om natten siden pinnsvinet kommer frem i 19-20 tiden

  1. Caroline Berg Eriksen

   Selvfølgelig vet vi det, heldigvis kan vi stille han inn 🙂

 32. Du er fantastisk og mitt største forbilde <3

 33. Vi har omtrent 4 mål med brygge v Oslofjorden. Vi har mye mer blomster av ulike slag, og får hjelp av Olav og oline som klipper. Jeg lurer på om du ikke savner mer blomster??
  Vi angrer på at vi har over 20 Potter m Pelargonia, Hortensia etc, vanning er problemet. Så nå blir det mer stauder! Vi har ingen som kan vanne når vi reiser bort. Du er jo kjempeheldig å bo så nær foreldre, gode foreldre som har gjort deg til den trygge dama du er. Måtte bare få m det. Alle er ikke like heldige! Kos dere alle!

 34. Så fin musikken i bakgrunnen er! Vet du hva den heter?

 35. Christine

  For en nydelig hage og en drøm å vokse opp med den! Så mange skjulte skatter og «hemlige» plasser for jentene. Kommer nok til å bli mye brukt av både store og små <3

 36. ser ut som en kataloge fra jysk og nille :))))

  1. Caroline Berg Eriksen

   Så rart, for ingenting er fra jysk eller Nille (bortsett fra 2 puffer). Alt er fra sixbondstreet 🙂

  2. så spesielt å skrive..?

 37. Veldig fin hage! Veldig mange plasser å nyte sola 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *