båtliv, midtsommer og vannsport

Denne helgen er vi på hytta! I morgen er det Sankthansaften og vi skal prøve å lage midtsommerstang – det kan jo bli interessant 😉  Vi dro hit tidlig i ettermiddag og tok med oss Bloggerne hit – mest sannsynlig den siste innspillingen.. for denne gang? Så rart å tenke på! Det har vært utrolig fint å være med, jeg er skikkelig spent på resultatet! I dag tok vi båten til Isi Bar for å kjøpe is (selvsagt), før pappa gjorde sitt beste for å kaste Lars-Kristian av ringen etter båten i fart. I dag har det faktisk vært ganske kaldt, så det var jo riimelig sporty å sette seg bak der, spør du meg 😉 

Reker, jordbær og chilibearnaise ble det også, og da vi var ferdige kom selvfølgelig et glimt av godværet 😉 Det har vært overskyet og regn i nesten hele dag – typisk når vi først har med oss besøk.


I morgen skal vi i barnebursdag, og så er det Sankthansfest med flere hyttenaboer – så koselig 🙂 Dans rundt midtsommerstangen, langbord og Sankthansbål – gøy! Det har meldt godvær! Håper dere har en fin helg i vente ♥ 

17 kommentarer

 1. får vi se døtrene deres på bloggere, at de snakker og er med på ting. Eller vil man bare se de bakfra og langt unna? 🙂

 2. Ann-Helen

  Hei Caroline Sist vi hadde reker måtte vi jo «herme» litt etter dere, med jordbær/avokado..og det var virkelig kjempegodt!!..vi har jo alltid bare hatt reker/loff/majones..godt det og, men forandring fryder Chillimajones, lager du den selv?? Også en liten ting til, har du klær fra Gestuz, har falt for en maxikjole fra Gestuz på net, og lurer på hvordan den er på str?? Ha en super helg

  1. Caroline Berg Eriksen

   Så herlig 🙂 det er jo så godt! Dere må prøve med koriander og chili bearnaise også 😀

   Min opplevelse av gestuz er at strl er normale 🙂

   God helg til deg og dine <3

 3. Ellen Kristoffersen

  Kjære Caroline! Først må jeg bare få si at jeg har fulgt bloggen din i mange år. Syns du skriver så bra, å du inspirerer meg masse.

  Jeg har en veldig viktig ting å spørre deg om. Jeg bor i Nord Norge, nærmere bestemt i Vesterålen. Fredag i forrige uke oppstod det en tragisk ulykke hvor en ung gutt(mann) på 23 falt på havet. Familien og venner er helt fortvilte, de leter overalt, men enda har de ikke funnet ham. Dette er noe som koster mye penger og politiet har når sakt at de ikke lenger dekker søket. Det er derfor startet en innsamlingsaksjon til familien sånn at de kan søke videre på egenhånd, uten at de skal trenge å tenke på økonomien. De er avhengig av at folk kan gi, omså bare litt, alt hjelper. Jeg legger ved en artikkel fra lokalavisa så kan du se der. https://www.vol.no/nyheter/oksnes/2018/06/21/–-Viktigere-enn-noensinne-å-gi-bidrag-til-fondet-16976477.ece

  Hadde betydd mye for den lille bygda vår om du kunne spredd dette budskapet videre, slik at familien kan finne ham, å at de kan få en grav å gå til.

  Vipps: 98 47 26 69
  Kontonr : 4750 61 87385

  Vær med å bidra!
  Støtt minnefondet som går til letingen av savnede Truls Johansen.

  På forhånd tusen takk!

  1. Caroline Berg Eriksen

   <3 <3

 4. hat brand? nice 🙂

 5. Hei Caroline! Så fin du er! Jeg lurer på hvor den hvite buksen din er fra? Ha en fin sommer! 🙂

 6. Buksa! Hvor er den kjøpt?

 7. Margrethe

  For en nydelig «bolle» til rekene. Vet du hvor man får tak i denne? God sommer 🙂

 8. Må ha den «rekebåten». Hvor er den fra?

 9. Tips til neste gang dere drar ut til høysand for å spise is, litt bortenfor ligger det en annen liten lignende kiosk. Palma heter den, vegansk is og annet godt, tenkte det kanskje kunne være interessant 😀 SÅ fint der!

 10. Hei

  Et spørsmål som ikke handler noe om innlegget ditt, men har du lyst til å lage et innlegg om brudekjoler ? Hvilken du hadde valgt i dag om det var i år du ble gift. Og andre ting rundt bryllup? Det er jo sesong for bryllup nå så kansje det hadde vært et gøyt innlegg å lage ☺️

 11. Lillemor

  Så fine bilder Caroline Ser ut som dere koser dere nært vannet! Håper været blir bedre i dag.
  Gleder meg til å se på bloggerne til høsten. Er sikker på at dere kommer til å gjøre gode figurer der
  Lurte på en ting – hva betyr tatoveringen til LK? Det er et type tegn eller? Den på leggen altså.
  God helg videre ☀️☀️

 12. Jeg ELSKER rekebåten hahaha. Så kul!

 13. Monica M. B.

  Hei! Hvor er buksa fra? :o)

  1. Caroline Berg Eriksen

   Zara 🙂

 14. hat brand?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *