5 steg som gjør deg solsmart + konkurranse

reklame: NIVEA 

Solen har gitt oss masse i mai og juni og det er jeg så glad for! Noe av det absolutt viktigste å huske på før du nyter solen, er så smøre deg! Husket du det da den skinte for oss? Det er så fort gjort å tenke at solen ikke er like sterk her i Norge som i varmere strøk, og at solkrem er forbeholdt kofferten og ferieturene (selvsagt skal den med der også), men det er like viktig å smøre seg hver eneste dag her hjemme. Selv bruker jeg solkrem under sminken min uten unntak i sommermånedene, til og med når det regner – jeg vet aldri når solen dukker opp.


Om solen skinner når vi våkner har vi som rutine å smøre jentene hver dag før de skal i barnehagen – det er så viktig å ikke glemme huden vår. Vi har bare en hud og den skal vare livet ut. Ta vare på den! Det er viktig å huske på at forskjellig type hud krever forskjellig type solkrem, og her har NIVEA noe tilpasset alle i familien. Finn de produktene som passer din hud best, barnas hud best og mannens hud best, og sørg for å alltid ha kremene tilgjengelig i sommermånedene. 

Jeg har så gode sommerminner med NIVEA, bare duften minner meg om alle turene jeg hadde til Tunevannet med venninnene mine – det var alltid en av mødrene våre som hadde NIVEA sin solkrem med seg. På blå tube. 

 ☀️ her er mine 5 beste beste solsmarte tips ☀️

Ha alltid med deg solkrem i vesken på sommeren, uansett hvor du skal  

Send barna ferdig smurt i barnehagen på solskinnsdager – send med dem kremen også. I barnehagen har jentene hver sin solkrem i hyllen sin. Roll-on og spray er absolutt de mest populære her i huset. Sprayen blir ikke like kald å påføre som kremen – spray i hendene dine og ikke direkte på huden til barnet, da kan de fort skvette til 😉 

Er du på ferie, må du huske å smøre både deg selv og barna dine jevnlig. Start på hotellrommet og fortsett etter bading, svetting og etter håndkletørking  

Ikke glem å smøre øreflippene og vristene på føttene 

Bruk minimum solfaktor 15 i tråd med Kreftforeningens anbefalinger 

✨ konkurranse 

Nå kan du VINNE solkrem fra NIVEA til hele familien din 🙂 Del ditt BESTE soltips med meg i kommentarfeltet, så er du med i trekningen ☀️ Les mer om NIVEA sine produkter HER

107 kommentarer

 1. Kommer aldri til å bruke Nivea hverken på barna mine eller mrg selv. De har kommer dårlig i flere tester. Ikke bare pga parabener, men andre stoffer som er allergifremkallende. Brukte den for noen år siden, og min datter ble rødprikkete og klødde masse. Trodde først det var soleksem, men det var Nivea solkrem for Kids. Og hun er ikke spesilt sensitiv. Så denne solkremen tar jeg avstand fra. Et lite Google søk så ser man hva testene viser på flere av Niveas kremer.

 2. Marit L

  Nyt solen ☀️☀️☀️Å bruke nok solkrem er det viktigste. I tillegg er det viktig at både store og små bruker solbriller når det er sterk sol for å beskytte den tynne huden rundt øynene.
  Ha en nydelig sommer!! ☀️

 3. Elisabeth

  Smør deg FØR du går ut

 4. Mitt beste tips er å bruke NOK solkrem! Mange bruker ofte for lite. Minst én håndfull 🙂

 5. Marianne

  Nivea har kommet dårlig ut på flere tester. Både for beskyttelse mot sol og innhold av stoffer.

 6. Husk å smøre deg jevnlig, ta pauser ved å sette deg med en bok i skyggen, drikk masse og viktigst, for en nordmann som
  sårt trenger D-vitamin til vinteren, nyt sola mens den er her – sammen med de du er glad i

 7. Martine

  Husk ørene 😉 De er så fort å glemme, spesielt på seg selv.

 8. WencheS

  Nyt solen den korte tiden vi har den, men med måte <3 Husk å smøre med solkrem ofte, og ta gjerne pauser under en parasoll når solen er på sitt sterkeste.

 9. Hva med å bruke produkter som aldri tester på dyr? Uansett hvor de blir fremstilt og solgt.

 10. Vil heller anbefale Dermica eller Cosmica som fåes på apoteket. De er hverken hormonforstyrrende, allergifremkallende eller miljøbelastende som forbrukerrådets tester viser at Nivea er. Ikke er de testet på dyr heller. Men dette er jeg ganske sikker på at du vet 🙂

 11. Solkrem og solhatt så er du dobbelt beskytta i ansikt!

 12. Hvorfor kan du ikke bare innrømme at du tar feil? Nivea tester på dyr, at de gjør det i Kina er greit fordi? Du bare lukker øynene da eller? Det er greit og teste på dyr i Kina, men ikke i Europa?
  Jeg skjønner virkelig ikke hvorfor du bare én gang kan innrømme at jo, du tar feil. Makan til kverulering fra deg, blir helt matt. Du skal ALLTID ha rett?!! Fakta er at JO, de tester på dyr- hvorfor tar du ikke avstand? Smører du dette på jentene dine?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg tar jo ikke feil? Jeg skriver jo akkurat det du skriver nå? Ingen produkter som selges i Europa er dyretestet, men om selskapet selger i Kina så utfører myndighetene der dyretestet. Men poenget er at dette utføres på en helt annen produksjonslinje enn den som selges i EU og Norge. Ergo – disse produktene er ikke dyretestet.

   1. Tror dyrene som lever under helt forjævlige forhold i Kina driter i om kremen blir solgt i naboprovinsen eller i Norge (som btw ikke er med i EU). Solkremen du reklamerer for er utviklet på bakgrunn av testing på dyr. De endrer jo ikke indholdet i kremen etter hvor den selges. Shame on you…

   2. Caroline Berg Eriksen

    Nei, det har du ikke noe grunnlag for p hevde at den. Dyretesting er heller ikke noe som kun gjøres i utviklingsprosessen, men etter hver eneste batch som produseres.

    Produksjonslinjene er helt separate, ellers hadde ikke solkremen vært lovlig å selge i EU/EØS.

 13. Smører alltid på godt med solkrem i god tid før jeg skal ut i solen og påfører med jevne mellomrom i løpet av dagen ☀️ Forsøker også å ligge i skygge/under parasoll med jevne mellomrom for et avbrekk!

 14. Christine

  Mitt beste tips er å smøre seg mens du tar morgenrutine på badet. Da har du mindre klær på deg og får dekt hele kroppen + at solkremer rekker å trekke inn i huden! Så når du smører deg videre utover dagen har du et godt grunnlag 🙂 Ha gjerne flere solkremer med ulik faktor, da huden trener ulik faktor på hele kroppen. Og ikke minst, ta å smør et godt lag. Det kan aldri bli for mye solkrem 😉 God sommer, klem!

 15. Jannike

  Bruker alltid solkrem for ansikt med høy faktor også på brystet, da min hud der gjerne er like sensitiv som i ansiktet.

  Ellers er beste tips å smøre ofte pga bading og svetting i varmen 🙂

  Forresten: hvor er buksen din fra? Utrolig fin!

 16. Kjære deg. Har du glemt dette? http://www.carolinebergeriksen.no/2012/09/13/stopp-dyretesting/ Dessuten ble kravet om dyretesting i Kina avskaffet for noen år siden.

 17. Jeg vil bare si at jeg syntes det er synd at du blir angrepet på denne måten. Jeg er imot dyretesting, men er ikke flink til å sjekke om ting er det eller ikke. Jeg dømmer deg ikke for det du reklamerer for her, og det syntes jeg ikke andre heller bør gjøre. Du kan ikke påvirke dyretestingen i Kina, så….? Hvorfor skal Caroline slutte å kjøpe den i Norge som ikke driver med dette….?

  1. Maria, hvis alle hadde delt din og tydeligvis Caroline sin holdning om at det ikke er vits å bry seg fordi man ikke kan påvirke hva som skjer i Kina så hadde verden blitt et veldig trist sted. Ved å oplyse, informere og engasjere folk får man til endringer i hele verden.

 18. Lisbeth

  Smør ofte, og ta gjerne pauser fra solen når den er på det sterkeste

 19. SILJE S

  Husk å smøre nesetuppen og øreflipper ☀️ … også må en ikke glemme å bruke rikelig med krem i høy nok faktor

 20. Karoline

  Soling i bevegelse! Mye mer naturlig og man får en jevnere brunfarge om man foreksempel spiller volleyball eller strandtennis, evt bare går seg en tur!

 21. Vi har alltid brukt Nivea, både selv og til barna. Er det farlig det nå da? Trodde det var trygt, og har kjøpt inn Nivea til årets sommerferie også… Men, Caroline, kan du da svare på om du bruker disse på barna, og om dere bruker de selv?

  1. Caroline Berg Eriksen

   All solkrem som selges i Norge er helt trygt å bruke! Du må ikke finne på å falle for skremselspropagandaen som enkelte fremmer :/

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *