jentetur med søster og mamma

Tusen, tusen takk for alle gratulasjonene i går! Det er så hyggelig å lese alle de fine ordene deres Jeg setter virkelig så stor pris på det! Og tenk at så mange av dere har fulgt meg i så mange år! Det er gøy å tenke på  Jeg la ut en del bilder på instastory for å mimre litt fra bryllupet – sjekk gjerne ut det om du vil på carolinebergeriksenno 🙂 

I stedet for å feire med Lars-Kristian i går, tok jeg med meg Anette og mamma til Strømstad på en liten jentetur 🙂 Vi sitter allerede i resepsjonen og er klare for å harryhandle før turen går hjem igjen, men vi har hatt det så fint! Formålet med turen var bare å slappe av og kose oss, og det har vi gjort. Dette var bursdagsgaven til mamma fra alle oss, Anette og pappa – det beste vi kan gi hverandre er nemlig kvalitetstid, og det har vi fått nå – i litt mer enn 24 timer. Så koselig midt i uken 🙂 

Vi reiste tidlig i går og fikk startet oppholdet med en treningsøkt her, det gjorde vi i dag tidlig også – før frokost. Den beste starten på dagen! 


Deler noen flere bilder senere 🙂 Håper dere har en fin onsdag ♥ 

22 kommentarer

 1. Så koselig. Av og til trenger man skikkelig jentetid. 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Absolutt! Så deilig 🙂

 2. Dear Caroline,
  It is so laudable you started the day with a workout!
  xx Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

 3. Camilla

  Så koselig med gaver som innebærer kvalitetstid, og ikke bare ting:D En ting jeg vil rose deg for er at du fortsatt skriver overskrifter som faktisk sier hva resten av innlegget handler om, og ikke har begynt med clickbait. Heller litt oppramsing i overskriften enn «Dette hadde jeg aldri trodd!» og så handler innlegget om at det er sol ute feks. Jeg synes også at du opprettholder kvalitet på bloggen etter alle disse årene, med klare, fine bilder og velformulert tekst:D Eneste jeg savner er litt flere antrekksinnlegg;)

  1. Så enig i det Camilla skriver! Fortsett sånn!

   1. Vibeke

    Ja, helt enig!!!!! Og liker aller best norske overskrifter (sånn hvis jeg skal gå på detaljnivå ). Er innom bloggen hver dag, og det imponerer meg hvor mye du klarer å variere! Bra jobba!

  2. Caroline Berg Eriksen

   Tusen, tusen takk for så fin tilbakemelding, Camilla! Flere antrekksbilder blogger jeg gjerne 😀

   Klem til deg!

 4. Undrende

  Du var så flott når du hadde et naturlig utseende slik som når dere giftet dere. Ser du ikke selv at det ikke er bra med så mye fillers?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Så trist at du føler det er greit å kommentere på den måten! Med unntak av restylane i leppene så har jeg ingen fillers.

   1. Du må overse sånne drittkjerringer.

  2. Mye fillers! Seriøst? Ikke mange som ser (og er) så naturlig vakre som Caroline. Du har et mer klassisk pent utseende og utstråling med alderen.

 5. Så nært og flott bilde av to vakre søstre, heldige er dere <3

  1. Caroline Berg Eriksen

   <3

 6. Hei

  Kunne du ha laget et innlegg eller video av hvordan du renser huden morgen og kveld og hvilke produkter du bruker?

  Hadde vært utrolig flott å se for du har så utrolig fin hud Caroline

 7. Maj Sandvib

  Nydelig bilde av to fine søstre

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Maj <3

 8. Hvor e kjolen kjøpt den du hadde igår?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Den kommer fra by Malina 🙂

 9. Hvor i Strømstad er d så fine palmer? 🙂 😮

  1. Caroline Berg Eriksen

   Strømstad Spa 😀

 10. Så koselig bilde av deg og søsteren din 🙂

 11. Hei. Er ofte innen bloggen men første gang jeg kommenterer 🙂 den klokka du har på de siste bildene er det den nyeste klokka fra Suunto? Fitness 3. Sikler på den selv. Er du fornøyd med den kontra andre treningsklokke du har prøvd?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *