dørstokkmil, blå smoothie og ektepar i gamledar

Uæ! Hvor ble dagen av?! I dag trodde jeg aldri at jeg skulle klare å karre meg ned på mølla! Jeg avsluttet dagen i går med en økt og da pleier liksom dørstokkmila å være rimelig lang dagen derpå. Det var den i dag. På 5 mil. Minst. Men det ble likevel en bra økt 🙂 Dessuten – mestringsfølelsen blir desto bedre når motivasjonen i utganspunktet er på bunn. Stjerne i boka til Lars-Kristian som gjorde klar kaffen til jeg var ferdig også – tre stjerner faktisk ⭐️Jentene var i barnehagen til vanlig tid og alle i huset er friske og raske – hurra! Nå mangler bare sola, så kan ikke livet bli bedre – neiiidaaa – joda 😉  

🦋 blå smoothie bowl – mmmm 🦋

 💙


Vi startet denne uken i hovedstaden 🙂 Det var møter på agendaen, og jeg gjorde blant annet noen opptak med Bloggerne. Vi stakk en tur innom The Juicery for en lunsj også, men den endte vi med å ta med oss i bilen for å unngå rushen – rakk det! I morgen skal jeg gjøre noe veldig koselig, men for å unngå at det går utover jobb, blir jeg sittende en stund akkurat her. På kontoret sammen med kaktusene og grønnplantene mine som faktisk har levd kjempelenge nå! Aner jeg fremgang i utvikling av grønne fingre? I hvert fall første stadium! Lars-Kristian spiller kamp i kveld, så jeg håper på seier og kjempegodt humør – i morgen har vi jo tross alt vært gift lenge  Det har vært noen fine år sammen med han der ⭐️

14 kommentarer

 1. Hvilken The juicery var dere på? Bestilte samme smoothie bowl på Eger på onsdag, og ble så skuffet over toppingen. Betalte 10 kroner ekstra for almond butter(min favoritt!) og fikk nesten ingen ting. Toppingen ellers var også ganske kjedelig(ikke jordbær og banan som du har her). Angrer litt på at jeg ikke klagde merker jeg nå 😛 hahahaha

  Ha en fin mandag kveld og uke <3

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg betalte ekstra for både jordbær og peanøttsmør :p Ble ganske dyrt for 2 stykk når vi skulle ha masse ekstra – men verdt det, sånn egentlig 😉 :O Jeg synes faktisk almond bowl og acaibowl er bedre 😀

   Ha en kjempefin mandagskveld du også <3

 2. Pene bilder, dere er flinke til dette. Jeg synes Lasse ser så tynn ut for tiden, er han dårlig? Håper ikke det. ❤

 3. Hvor er buksene fra ? 🙂

 4. Skikkelig lekkert antrekk, hvor er topp og bukse fra?

 5. Gratulerer så mye med bryllupsdagen. Vi feirer 9 år 20. juni. En fin tid.
  Alltid koselig å stikke innom bloggen din. Ha en flott dag.

 6. Hvor er toppen og buksen fra?:)

 7. Hvor er toppen fra? Såå fin 🙂

 8. Prøver igjen . Hvor er buksa fra?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Mango 🙂

   1. Charlotte

    Toppen da?

   2. Caroline Berg Eriksen

    Den kommer også fra mango 🙂

 9. Charlotte

  Lurer og på hvor toppen er fra? Såå fin du var som alltid

 10. Nathalie

  Hvor er de rålekre smykkene fra? :O Smekker som alltid!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *