jeg har innført en ny rutine

reklame: good for me 

For meg er det viktig med et balansert kosthold. Jeg liker selvfølgelig å tro at jeg får i meg alle næringsstoffene kroppen min trenger via kostholdet – det er tross alt det aller viktigste og jeg gjør mitt beste for å få det til. Likevel har jeg hektiske perioder hvor kostholdet ikke er helt på topp. De siste månedene har jeg hatt det utrolig travelt, jeg har reist mye og har ikke hatt mulighet til å ha det kostholdet jeg vanligvis liker å ha. Det føles ikke bra  i det hele tatt, jeg liker å vite hva jeg får i meg. 

Jeg ble presentert for Good For Me for litt over en måned siden og disse små, rosa kulene gjorde at jeg ble oppriktig nysgjerrig på hva dette kunne være for noe. Jeg smakte på dem og ble så overrasket. Var dette kosttilskudd? I tillegg ble det presentert for meg på et tidspunkt hvor jeg virkelig følte at jeg trengte noe ekstra å tilføre kosten min, så nå har jeg allerede brukt opp en hel boks. Beauty Bombz er rett og slett helt fantastisk fordi de gjør det så enkelt! Disse kan du tygge i deg og de smaker som godteri. Det er nesten fare for å ende opp med å spise hele boksen om du først setter i gang 😉 Jeg ga en til søsteren min og hun nektet for at dette kunne være noe annet enn gummigodteri – de smaker rett og slett akkurat sånn. Og! De har en helt perfekt gummigodterikonsistens. Tro meg, jeg vet! Gummigodteri er noe av det beste jeg kan få når jeg skal skeie ut med smågodt. Beauty Bombz smaker jordbær og er i tillegg fri for gelatin. Husk at anbefalingene sier to hver dag, det er nemlig fort gjort å spise flere  😉 


Hvorfor skal du ta Beauty Bombz og hva kan de egentlig gjøre for deg? Beauty Bombz er i følge Good For Me det ultimate produktet for å dyrke frem din naturlige skjønnhet fra innsiden. Det vil si: de inneholder ingredienser som har en positiv effekt på blant annet hud, hår og negler. Biotin, Vitamin A, Vitamin C og Omega 3 fra vegetabilske kilder for å nevne noe. Jeg er spent på å se om jeg merker noe forskjell når det kommer til spesielt negler, de kan gjerne være sterkere for min del. 

De har også lansert et helt nytt produkt nå som heter Fit Bombz og disse tenkte jeg å starte med i tillegg, ettersom de skal ha en positiv effekt for den som trener. Spennende! Les gjerne mer om Beauty Bombz HER

♥ ♥ ♥ 

Good For Me har et ekslusivt tilbud til deg som leser bloggen min – du får 40 prosent rabatt på første levering ! 1 boks er nok til 1 måned. Det er selvfølgelig ingen bindingstid på dette og du kan bestille HER  🙂 

54 kommentarer

 1. Så morsomt! Spurte i ditt forrige innlegg om du gikk på noe kosttilskudd daglig, og nå fikk jeg svaret Går på de samme selv, og er veldig fornøyd!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Så gøy å høre 🙂 Ja! Jeg så det nå :p Haha, det passet jo veldig bra 🙂

  2. Caroline Berg Eriksen

   Haha 😀 Jeg tenkte på det da jeg så kommentaren din 😉

 2. Fri for gelatin? Det er jo dumt. Jeg tenkte at de kanskje innholdt gelatin fordi de var gummiaktig. Gelatin er jo sunt. Jeg tar gelatin hver dag. Blander gelatinpulver i en kopp te og drikker.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Fri for gelatin er fint for da kan veganere ta det 🙂

   1. Okei. Ser nå at du hadde svart 🙂 ja det er nok de som er målgruppen.

  2. Jeg måtte inn på linker og se om de faktisk reklamerer med at den er fri for gelatin, og ja, faktisk gjør de det…, som om gelatin er noe usunt. Merkelig! Kjenner de ikke til helsefordelene ved gelatin, eller er det fordi det skal være vegansk at de poengterer det?
   Men utover det så er det bare bra å ta kosttilskudd, man kan jo få i seg gelatin på andre måter 🙂

   1. Ved å ha den gelatinfri når de jo ut til fler mennesker. Noen nekter jo å spise gelatin pga religion, andre fordi de er veganere..
    Spiser gelatin selv altså 😉

  3. Hei May K, takk for info og tips om gelatin, det skal jeg sjekke ut. Nei det er nok ikke nødvendig å bli helt veganer nei for å være grei mot miljøet og dyra, litt kjøtt kan være bra i ny og ne. Får bare prøve å være bevisst på hvor kjøttet kommer fra og dyras velferd før og under produksjon 🙂 men valget er fritt, selvsagt. https://www.renmat.no/artikler/2017/bør-vi-spise-kjøtt

 3. Hvis du ikke har hørt om good for me før for en måned siden, kan du ikke lese mange blogger? Synes dessverre merket mister en god del kredibilitet når de markedsfører seg slik. Men det høres jo flott ut, for all del 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg leser faktisk ikke mange blogger 🙂 Jeg hadde hørt om Good For Me før, men produktet ble presentert for meg for litt over en måned siden. Beklager om jeg ordla meg dårlig.

 4. Hvorfor legger du kun ut bilder av deg selv med ansiktet i profil, som regel fra høyre side? Vi ser nesten aldri et bilde av hele ansiktet, det er nærmest alltid tatt fra siden.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg synes disse bildene er finest av meg selv, derfor blir det som regel sånn 🙂 Men når det er sagt, legger jeg også ut bilder tatt forfra, blir som regel sjelden andre siden da jeg som oftest har litt for mye lugg der til at det blir fint. Du kan sjekke youtube for filmer av meg hvor jeg snakker direkte til kamera – om du er interessert. Her er forrige videoblogg: https://www.carolinebergeriksen.no/2018/06/14/try-elsa-hosk-bikbok/

 5. Dear Caroline,
  I see you are doing everything in the right way – your perfect appearance is the proof!
  xx Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

 6. Bør man ta kosttilskudd uten å vite om man mangler noe? Fort gjort å sjekke m blodprøve.

 7. Hei, føler jeg må komme med en liten kommentar her. Vil absolutt anbefale å ta en tur til legen for å sjekke eventuelle mangler før du starter med tilskudd. Vitamin C og omega 3 er det ikke farlig å ta mye av, men vitamin A skal begrenses. Det er dessuten svært få som mangler dette vitaminer ved et forholdsvis normalt kosthold. Har du derimot påviste mangler, er tilskudd absolutt bra!

 8. Hvor er hånklerne ifra?

  1. Caroline Berg Eriksen

   De kommer fra Missoni 🙂

 9. Å nei. Skjønner at spons og reklame er en del av inntektene dine, men at du skulle reklamere for kosttilskudd hadde jeg aldri trodd. Fysj. Som ernæringsfysiolog (Neida skal ikke gjemme meg bak tittelen som en sikring, hehe selvom det kanskje var akkurat det jeg gjorde nå), er jeg lei av all reklame som skal få det til at dette er noe man trenger. Dere som er såpass interessert i ernæring, LK har vel grad han og? Dette synes jeg var merkelig spons. Svært få som har mangel på A og C vitamin i Norge.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Mangel, med unntak av jod og jern, er ikke spesielt utbredt! Det har du helt rett i 🙂 Men det her handler mest om forebygging 🙂

   1. Hvorfor forebygge vitaminmangel etc med å ta tilskudd når du kan få det gjennom kosten? De fleste med et variert kosthold har ikke behov for kosttilskudd…

   2. Caroline Berg Eriksen

    Det står i teksten, Heidi 🙂

 10. Nathalie

  Hvor er det lekre speilet ditt fra? 😀

  1. Caroline Berg Eriksen

   sixbondstreet 🙂

 11. Hei! Her må jeg bare kommentere. For det første, at det ikke inneholder gelatin er dumt, og at veganere og vegetarianere ikke kan spise det er noe visvas. Er så lei av de som prediker vegan, da dette har ødelagt for spesielt ungdom i oppvekst (og ja, jeg har belegg for å si det, hos noen ender det med mangelsykdommer og depresjon) Hvorfor skal vi være veganere? Hensikt? Det har jo pinadø blitt som en religion! Punkt to, du sier du går god for alt du reklamerer for. Hvorfor går du da ut med dette før du vet virkningen? Du sier du er spent på om du merker noe forskjell. Jeg trodde du hadde mer kvalitetskontroll Caroline :/ Ønsker gjerne svar! (Klarer ikke å være blind tilhenger på slike innlegg dessverre 🙂 )

  1. Caroline Berg Eriksen

   Hvorfor er det dumt? Det gir jo veganere og folk som ikke spiser animalsk av ulike årsaker, religion f.eks, en mulighet til å bruke det.

   Spør du meg om hvorfor vi skal være veganere? Mulig jeg misforstår, men det mener jeg ikke.

   1. Hvorfor svarer du ikke på punkt 2?

  2. aleksandra

   Haha, off, er det fordi du har dårlig samvittighet for å bidra til både miljømessige påkjenninger og smertefulle dyreliv at du er så sint?

   Hilsen en veganer siden barnealderen, uten mangelsykdommer, depresjon eller kategoriske antagelser om andres livsvalg 🙂

  3. Det er mange gode grunner til å bli vegetarianere eller vaganere! Jeg tror neppe deu er veldig belest når det gjelder dette temaet, siden du synes det hele er tull og tøys. Vet du f.eks hvor belastende det er for miljøet å drive med kjøttproduksjon? Det kan du bl.a lese litt om her. https://www.framtiden.no/myteknusing/sju-myter-om-kjott.html#m1
   Hva med etiske grunner? Skal dyrene være til bare for at vi skal slakte og spise dem? Vi utnytter dyr på det groveste, for vår egen vinning. Man kan fint få i seg alt man trenger om man ikke spiser kjøtt, skjønner du. 🙂

 12. Jeg trodde du hadde tatt et bevisst valg og standpunkt om å ikke reklamere for kosttilskudd. Synd at du ikke holdt ved det, det ga bloggen din troverdighet.

 13. Dette tilskuddet har veldig lave doseringer i forhold til hva du får kjøpt i helsekost og på apotek,pluss at det inneholder søtningstoff og rørsukker. Noe som er fullstendig unødvendig og ikke sunt å få i seg. Ville vært skeptisk til dette produktet.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Mengden søtningsstoff er nok så liten at det ikke er spesielt relevant for annet enn smaken 🙂 Utgjør 10 kcal, som i praksis er ingenting.

   1. Merkelig at du plutselig synes at det er helt greit med søtningsstoff i denne sammenheng. Du har jo tidligere vært svært bevisst på at du har brukt sukrin og ikke kunstige søtstoffer.

   2. Caroline Berg Eriksen

    Litt usikker på hva du mener, nå? Sukrin er jo nettop et søtstoff, og kunstig søtning bruker jeg også. Bruker blant annet Agave, honning, sukrin, stevia osv. i matlaging, alt dette er søtstoffer.

 14. Eva antonsen

  Men hva er forskjellen på disse og vanlig tran og vit. Piller?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Heaven in my mouth 😉

   1. Eva antonsen

    330kr pr måned fordi det er godt å tygge på? Det vil si 5,5kr PR pille/pastill. Er ikke det helt vanvittig?

 15. Så på et tv-program for ikke lenge siden, lurer på om det var Forbrukerinspektørene eller Matkontrollen. Poenget med programmet var at vi tygger i oss vitaminpiller og annet tilskudd som drops nærmest, i alle fall mange av oss. Jan Thomas var med bla. a, nettopp fordi han bruker proteinpulver bl.a. Ekspertene sier da at det er bortkastede penger, i og med at vi ikke trenger vitamintilskudd OM vi har et variert/vanlig kosthold. Proteinpulver (og andre greier som skal «booste» kroppen) hadde visst heller ikke noen særlig effekt i forhold til trening. Programmet var interessant, fikk meg til å tenke litt. 🙂 Jeg tror vi blir litt lurt av alt det som blir presentert til oss, det er et hav av produkter og vi vil gjerne gi kroppen vår det beste – men det beste er da altså vanlig og variert mat. Dette er absolutt ingen kritikk til deg, men jeg tror vi alle har godt av litt kunnskap om temaet. Ikke minst sparer vi drøssevis av penger! Jeg følte meg litt mer opplyst selv om ikke annet. 🙂

  1. Det var nettopp den episoden som poppet inn i hodet mitt også da jeg leste innlegget. Gullrutevinner Helsekontrollen. Om man ikke spiser fisk, tar man Omega 3. Ellers ved mangler. Så tar i hvert fall jeg meg heller ordentlig gummigodteri om jeg har lyst på god smak.

 16. Kan du svare på mitt punkt to også Caroline?

  Alexandra: så fint at du har greid deg uten mangelsykdommer! Jeg jobber med senvirkninger hos noen som har fått det. Og, nei, jeg har overhodet ingen dårlig samvittighet for å bidra til «miljømessige påkjenninger og smertefulle dyreliv» (selv om jeg ikke skjønner helt hva du mener/har skrevet) Og, he-he, jeg er ikke sint, men forventer kvalitet og research!

  1. aleksandra

   Man kan få «senvirkninger» av å spise kjøtt og animalske produkter også. Mye god og upartisk forskning på linken mellom animalske produkter og alt fra acne, til økt kreftrisiko. Din helse er summen av en mengde faktorer som gener, livsstil, kosthold og ren og skjær tilfeldighet. Løsningen er variasjon, noe man fint kan oppnå i et vegansk kosthold. Å trekke denne slutningen mellom vegansk kosthold og «mangelsykdommer» er derfor ikke annet enn overfladisk, spekulativt og uopplyst.
   Jeg er helt sikker på at du vet hva jeg mener med miljømessige påkjenninger og smertefulle dyreliv – i det minste bør du vite det. Det er bare å søke opp litt forskning som du etterlyser. Finnes mengder av studier med kvalitet og research der!

   1. Aleksandra: Du skal få mene hva du mener.

    Admin: Jeg modererte bort deler av kommentaren som du reagerte på)

   2. Hvem er Admin?

   3. Caroline Berg Eriksen

    Jeg er admin 🙂

   4. Takk for moderering! Kommentaren til A var alt for drøy

 17. Jeg er veldig nysgjerrig på hva LK sier om dette produktet? Jeg er litt skuffet over at du reklamerer for dette Caroline, da jeg alltid har fått inntrykk av at du holder deg for god til å reklamere for sånnt tull. Det er virkelig unødvendig med slike kosttilskudd, spesielt når man har et så sunt kosthold som deg. Hva med å gå til legen og faktisk få påvist mangel før man tar tabletter? Ønsker du å forebygge som du sier gjør man det med kostholdet…

  Uansett interessert i å høre hva LK sier, han har vel utdanning innen ernærning? 🙂

 18. Nei huff, enig med Sofia over her. Jeg ble veldig trist da jeg så dette innlegget, og at du også har kastet deg over denne meningsløse normaliseringen av kosttilskudd, som om dette er noe «hvermannsen» trenger. Spesielt med ditt fokus på en sunn og variert livsstil blir jo dette helt bak mål. For min del mister du mye av din troverdighet som blogger ved å reklamere for dette, og jeg har vanskelig for å se for meg at dette er et produkt du ville gått god for hvis ikke det var et kommersielt samarbeid. Synd, jeg synes ellers du har en svært gjennomført og profesjonell blogg.

  Vil for øvrig oppfordre alle til å lese gjennom Helsedirektoratets temaside om kosttilskudd, hvor man også kan lese følgende: «Dessverre kan man ikke kompensere et dårlig kosthold med å ta kosttilskudd.»

  https://helsenorge.no/kosthold-og-ernaring/kostrad/trenger-jeg-kosttilskudd

 19. Syns kommentarene under dette innlegget er et perfekt eksempel på den kommentaren jeg skrev til deg for noen dager siden. Makan til oppgulp og dårlig stemning :/

 20. Hvorfor koster hver dagsdose nesten 10 kr? Det er veldig lave doser pr tyggetablett og dyrt i forhold til andre tabletter som inneholder noe liknende? Hvordan kan firmaet forsvare prisen? Hvis barn får tak i boksen, hvor mye må de spise før det er farlig?

 21. Ordentlig skuffende at du reklamerer for sånne ting.. Se på Helsekontrollen på Tv2 for eksempel, slike tilskudd er jo bare tull. Så irriterende med bloggere som annonserer for hårvitaminer, hud og hår. Alle burde jo vite at dette ikke har noe for seg med et fornuftig kosthold. Trodde du var litt for god for dette :/

 22. Jeg brukte det i flere måneder og det hjalp ikke stort for og si det sånn.. Ikke bedre hår, ikke sterkere negler og ingen bedre hud… Lureri!!

 23. Hei!
  Jeg bestilte meg denne da jeg las bloggen din, og fikk den i posten i dag. Jeg er gravid og sikkert vel bekymra, men lurer på om du vet om man må forhøre seg med lege før man tar slik? Tok du kosttilskudd da du var gravid? 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Da jeg var gravid tok jeg kosttilskudd for gravide, disse: https://www.vitusapotek.no/lifeline-care-kosttilskudd-for-gravide%2c-4×30-tabletter/p/816927

   Vil absolutt ikke anbefale å ta Beauty Bombz uten å snakke med legen din.

 24. Hvis du virkelig vil se bra ut, må du ta sunn mat gang på gang. Ta supplement som er effektiv for kroppen. Legg til øvelse i rutine også.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *