fotballgalskapen har offisielt startet

Hei fine mennesker! Dette innlegget kommer sånn ca. 3 timer etter planlagt tid, for Lars-Kristian klarte å slette alle bildene vi tok og har brukt halve kvelden på å gjenopprette dem med forskjellige programmer. Det funket tilslutt, men det skal visst ta halve natten. Det eneste han klarte å redde var ett bilde. AV SEG SELV! Altså, jeg kan jo ikke skylde på annet enn at han prøver å gjøre mer enn 2 ting på én gang: se på fotball, fikse bilder, drikke øl OG være sosial på Twitter for å diskutere kampen. Det er faktisk på tide at mannfolk innser at de aldri kommer til å bli like gode til å multitaske som oss kvinner. Det kommer bare aldri til å skje. 

Så nå har klokken blitt så mye at jeg drukket opp vinglasset mitt for lenge siden, jeg er langt inni Café Society på Netflix og Lars-Kristian sitter med øynene limt til skjermen: fotball-VM har offisielt startet og jeg regner med at vårt forhold kommer til å ligne mer eller mindre på et avstandsforhold i ukene fremover 😉 Neida. Joda. Men litt fotballglede må han jo få ha, jeg unner ham det. Egentlig er det litt fint, for da kan jeg se alle filmene han ikke gidder å se – som å for eks. se The Kissing Booth en gang til! Det får vel bli neste helg.


Vel, jeg håper deres kveld er fin! Flere bilder fra kvelden – som egentlig skulle ut i dag – følger forhåpentligvis i morgen 🙂 Klem fra oppgitt87 

12 kommentarer

 1. Herlig!!!
  La nå gutt(ungene) se på og kose seg med fotball og VM 🙂
  Det tjener man på i det lange løp 😉

 2. Hehe, samme her i gården! Snakkes etter VM si

 3. I dag skal jeg gifte meg, men våknet nesten to (!!) timer før alarmen ringte. Har derfor ligger i sengen og sett på bilder fra deres bryllup 😀

  1. Caroline Berg Eriksen

   Så herlig! Masse lykke til! Håper sagen blir helt fantastisk <3 Nyt øyeblikkene og vær tilstede i dem <3

 4. VM er en happening og jeg skal se så mange kamper jeg kan! Tenker at alle jentene (og guttene) som ikke liker fotball, går glipp av noe stort :p Og så er det en veldig fin interesse å ha sammen som par – morsomme øyeblikk og mye å analysere/diskutere 😀

 5. Mannfolk forblir «gutter», er litt av sjarmen syntes jeg. Så lenge det ikke glir ut haha! Håper dere får det fint, litt «egen tid» blir det jo liksom..

 6. Hei Caroline! Jeg lurte på om du har eller kan ordne en rabattkode hos GetInspired? Blir inspirert av dine treningsinnlegg, som jeg akkurat har sett litt i.

  God helg!

 7. Kissing booth er så flott. En liten guilty pleasure for min egen del. Sett den to ganger allerede

 8. Er så fint med VM! Jeg får gjort så mye! Sortere skapet, luke i hagen, tørke støv, ta et lagt bad, se filmer mannen ikke gidder å se helt topp!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Hahaha, herlig 😀

 9. Glenda Ylsi

  Du er jo fotballfrue og lever med en voksen mann som får betalt fot å leke med en ball. Klarer du å forklare hva som er interessant med fotball? Jeg har virkelig forsøkt å forstå fotball og se på fotballkamp. Men uansett hvordan jeg ser på det, så ser jeg bare 24 tapere som leker med en ball på en plen. Å se en hel fotballkamp er tortur, man må lide seg igjennom en og en halv time med barnslig tøys. Hvis min mann levde av å leke med en ball, så hadde jeg kastet han ut for lengst. Så hvordan gjør du det? Hvordan klarer du det? Hva er bra med fotball?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Haha 😀 Nå har Lars-Kristian lagt opp da, selv om han jobber litt som trener og tjener noen kroner på det, men uavhengig av det så klarer jeg ikke å si hva som er interessant med fotball :p Finner det ikke interessant selv 😀 Men verdien av fotball, og idrett generelt (selv om fotball er det klart største og viktigste) er enkel å forklare. Det gir ungdom sunne verdier, vennskap, forbilder (ja, noen dårlige, men flest gode), drømmer, mål, gode holdninger osv. 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *