try on: Elsa Hosk for BikBok

reklame: annonselenker bikbok

(annonselenker) blondetopp HER / blondeskjørt HER / asymmetrisk blondetopp HER / kjole med hjerter HER / sort kjole med kjedestropper HER / gul kjole HER 


Her kommer en ny videoblogg! Denne gangen har jeg klikket hjem noen søte plagg fra kolleksjonen til Elsa Hosk for BikBok som jeg prøver 🙂 Vet ikke akkurat hvor mange jeg sender i retur – her var det mye fint!

56 kommentarer

 1. Du er SÅ flott 🙂 Nydelige klér! Og lekker laget video!!

  1. Caroline Berg Eriksen

   SĂ„ hyggelig Ă„ hĂžre, Linda! Tusen takk :O 🙂

 2. Kjempe fin video 🙂

  Den sorte er min favoritt !

 3. Likte veldig godt antrekket du hadde pÄ med hvit topp og skjÞrtet og den gule kjolen var knallfin.

 4. Flott video, godt redigert og klippet. Dyktig mann du har! 😉

  1. Caroline Berg Eriksen

   😉

 5. Veldig gÞy Ä se deg prÞve klÊr, alt sÄ nydelig ut! Men det hadde vÊrt gÞy Ä hÞre dine tanker om hvert plagg ogsÄ. Hva som gjorde at du likte/ikke likte dem, om de var somforventet, kvaliteten, osv. Kanskje neste gang?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 🙂 og takk for input, det gjþr jeg gjerne neste gang 😀

 6. SÄ fin video! Hvor er toppen du har pÄ deg i introen fra?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 🙂 den kommer fra zara, men er fra i fjor :/

 7. Kjempefin video! Du kledde klérne kjempegodt Caroline 😀

 8. Du er fin i alt synes jeg 🙂 Men jeg elsker den kjolen med hjerter pĂ„ <3

  1. Caroline Berg Eriksen

   Den er veldig sþt 😀

 9. Kjempeflott video! Jeg synes du kledde alt jeg, men den gule kjolen var min favoritt 🙂

 10. Hvilken sang er det i videoen?

 11. Herlighet for en flott video! Skikkelig gĂžy Ă„ se og du ser smashing ut som vanlig 😀

 12. Fine ting, jeg likte den svarte minst.

 13. Jeg likte alt, og du var kjempeflott i alle plaggene. Min favoritt var den gule kjolen. 🙂

 14. Du kler alt sammen ❀ Men jeg synes lite om at du slenger plaggene fra deg i fart og ned pĂ„ gulvet, hvorfor gjĂžr du det nĂ„r du skal returnere noe av det?:-0

  1. Akkurat dĂ©t synes jeg var det beste ved videoen. Humor og uhĂžytidelighet i skjĂžnn forening! 😀

 15. Alt kledde deg veldig godt, du har jo en helt perfekt kropp!! Men den gule kjolen var aller finest<3 Mest voksen og elegant av alle plaggene, synes jeg:)

 16. Hvilken stĂžrrelse bruker du i klĂŠr fra Bik bok?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Her har jeg litt forskjellig, bruker small i noe og xs i noe 🙂

 17. Du kunne jo vÊrt modell! Kledde jo alt! Den svarte var stilig pÄ deg, men tror den gule er favoritten. Er det litt 90-tallet som er tilbake?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Haha, takk Vibeke! SĂ„ snill du er som sier det 🙂

 18. Dette var ikke noe for meg. Men hver sin smak, og man fĂ„r gĂ„ i det man vil 🙂

 19. Kjempe flott video og du kledde alt 🙂 Min favoritt var den gule kjolen 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Enig! Jeg beholder den og blondesettet 🙂 Tusen takk forresten 😀

 20. Du er skjĂžnn! Synes den svarte og den gule kjolen var finest. Jeg tviler pĂ„ jeg finner noe der som passer, men kjekt Ă„ se som inspirasjon. Endel av det ble for ungdommelig for meg, men kan likevel la meg inspirere 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   SkjĂžnner hva du mener! Jeg tror jeg beholder blondesettet (fint til og fra stranden i varmen, kanskje til lunsj etc.) og den gule kjolen 🙂 Den hvite toppen som jeg brukte til olaskjĂžrtet brukte jeg samme dagen :p SĂ„ den beholder jeg ogsĂ„ 🙂 Resten tror jeg gĂ„r i retur, synes kanskje den sorte kjolen ble litt kort :p

   1. Den var alt for kort for deg. Du er en voksen dame pÄ over 30, og ikke 16 Är lengre )))

 21. Would you like the title of this song 🙂

 22. Trist at du velger Ä reklamere for Bik Bok. De er jo kjent for Ä ha knÞttsmÄ stÞrrelser,noe som bidrar til kroppspress blant unge jenter

  1. Jeg bruker S i bikbok og s pÄ HM og Cubus sÄ ser ikke helt pÄstanden din?

  2. SkjĂžnner heller ikke hva du mener her, jeg bruker akkurat de samme str fra Bik Bok som jeg gjĂžr hva andre butikker.

 23. Herregud! Du leverer pÄ et nivÄ som er hÞyt om dagen, Caroline! Du er rÄflott.

  Over til noe litt annet – hva er dine tanker rundt voldtektene i KulĂ„sparken om dagen? Du bor rett i nĂŠrheten og oppholder deg der mye med barna.

 24. Jeg likte alle plaggene, jeg kunne ikke gÄtt med de, men det kan helt klart du!
  Pleier ikke Ă„ kommentere detaljer, men ser du har en sort spray flaske fra Rituals(?) Dufter den godt? Jeg ble anbefalt Ă„ kjĂžpe Goji berry. Syns duften er altfor tung og sterk :/
  Og fÄr den fine karaffelen stÄ i fred for barna?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Denne lukter helt fantastisk! 🙂 Ja, karaffel stĂ„r i fred, Naia nĂ„r ikke opp uansett 😉 Nelia rĂžrer ingenting :p

 25. Du er altsÄ sÄ fantastisk flott, uansett antrekk. Akkurat disse klÊrne synes jeg pÄ en eller annen mÄte ble litt blasse, sÄ ingen favoritter for meg der. Men du kledde alt sammen:-)

 26. Hvaï»żÂ er greia med Ă„ slenge klĂŠrne i gulvet etter Ă„ ha vist dem fram, samtidig som du sier du ikke vet hva som skal i retur? Det er vel ikke sĂ„nn vi behandler klĂŠr etter Ă„ ha prï»żĂžvd dem Ă©n gang fĂžr vi sender dem tilbake? Skal sikkert se littÂ ï»żfeï»żstlig ut, men virker mer Ă„ understreke hvor lï»żiï»żtï»że verdi et klesplagg har. Hadde du gjort dette med et av dine Ganni-plagg, for eksempel? 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Ganni-plaggene mine ligger stadig vekk pÄ gulvet, sÄ ja.

   1. Synes det var en festlig touch pĂ„ det hele! Kjempeartig Ă„ se <3 ..Sku gjerne fĂ„tt din mening ja, om hvert plagg nĂ„r du hadde pĂ„.. men det hadde kanskje forstyrret helheten pĂ„ denne morsomme snutten! 😀 Forresten sĂ„ var du fin i allt..

   2. Understreka vel poenget enda tydeligere…

   3. Caroline Berg Eriksen

    Vi har rene gulv/tepper, sĂ„ tror det gĂ„r bra 😉 Om man er bekymret for noe sĂ„nt sĂ„ tror jeg plaggene fĂ„r rĂžffere behandling over tid av kunder i butikk og i selve produksjonen.

 27. Du er altsÄ sÄ nydelig Caroline likte alle plaggene pÄ deg! Alt kler den smukke

 28. Hei! Hvor er den nydelige sorte hyllesaken til venstre for klesstativet fra? 🙂

 29. fine klĂŠr, likte best blondesettet 🙂 den gule kjolen er litt for kort synes jeg, du kler det meste men den ble litt» tantete»… skulle slept litt ned … ha en fin helg , jeg holder med Lars Kristian …ingenting er som fotball VM 🙂 🙂

 30. Trude: jeg visste ikke at det var aldersgrense pĂ„ klĂŠr. Er det du som har laget denne «regelen»? SĂ„ da kan man vel ikke gĂ„ i badedrakt eller bikini ved passerte 30 heller? Dette var bare latterlig, jeg gĂ„r iallefall i akkurat det jeg vil uten Ă„ skjemmes og det synes jeg alle kvinner uansett alder skal kunne gjĂžre ogsĂ„ 😉 Hilsen snart 40!

  1. .. glemte Ă„ si at Caroline har jo en kropp som en hvilken som helst 16-Ă„ring sĂ„e… det lukter litt misunnelse her.. og alt kler som kjent den smukke! Se bare pĂ„ Dame Helen Mirren – 72 Ă„r og overstrĂ„ler andre kvinner pĂ„ halve alderen pĂ„ den rĂžde lĂžper 😀

 31. Hva er grunnen til at du reklamerer for Bik Bok? Syns du den klesstilen treffer din leserskare, som jeg antar er over 30? hva med Gullbarbie-prisen de vant, syns du det er en riktig sponsor for deg?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Bikbok er ikke min sponsor, jeg handler klĂŠr der selv (det er ikke sĂ„ vanskelig Ă„ se om du blar i arkivet mitt) og har ogsĂ„ handlet disse klĂŠrne selv 🙂

  2. Eh jeg er over 30. Og handler pÄ bikbok. Det gjÞr ogsÄ mange andre jeg kjenner pÄ min alder. Til og med MAMMA som er over 50 (OMG!) finner seg noe pÄ bikbok innimellom. De har ikke bare klÊr for ungdommer.

   Folk mÄ roe seg ned. Ja de fikk gullbarbien men vet hva, den opphausingen om stÞrrelsene er ikke helt rett. De ER ikke sÄ smÄ.

 32. Det kan vÊre at jeg ikke klarer Ä bruke ordet «spons» riktig, men du har merket innlegget med reklame. Dette mÄ vel bety at du fÄr en form for kompensasjon fra Bik Bok for dette innlegget?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Reklame: annonselenker Bikbok.

   Det er pÄlagt Ä merke det pÄ denne mÄten.

   Jeg har kjÞpt klÊrne selv og bruker annonselenker, det er provisjonsbaserte lenker. Dvs jeg kan tjene penger pÄ et eventuelt salg som har kommet fra min blogg.

 33. Plagga?!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *