try on: Elsa Hosk for BikBok

reklame: annonselenker bikbok

(annonselenker) blondetopp HER / blondeskjørt HER / asymmetrisk blondetopp HER / kjole med hjerter HER / sort kjole med kjedestropper HER / gul kjole HER 


Her kommer en ny videoblogg! Denne gangen har jeg klikket hjem noen søte plagg fra kolleksjonen til Elsa Hosk for BikBok som jeg prøver 🙂 Vet ikke akkurat hvor mange jeg sender i retur – her var det mye fint!

56 kommentarer

 1. Du er SÅ flott 🙂 Nydelige klær! Og lekker laget video!!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Så hyggelig å høre, Linda! Tusen takk :O 🙂

 2. Madeleine

  Kjempe fin video 🙂

  Den sorte er min favoritt !

 3. Likte veldig godt antrekket du hadde på med hvit topp og skjørtet og den gule kjolen var knallfin.

 4. Flott video, godt redigert og klippet. Dyktig mann du har! 😉

  1. Caroline Berg Eriksen

   😉

 5. Veldig gøy å se deg prøve klær, alt så nydelig ut! Men det hadde vært gøy å høre dine tanker om hvert plagg også. Hva som gjorde at du likte/ikke likte dem, om de var somforventet, kvaliteten, osv. Kanskje neste gang?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 🙂 og takk for input, det gjør jeg gjerne neste gang 😀

 6. Så fin video! Hvor er toppen du har på deg i introen fra?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 🙂 den kommer fra zara, men er fra i fjor :/

 7. Kjempefin video! Du kledde klærne kjempegodt Caroline 😀

 8. Du er fin i alt synes jeg 🙂 Men jeg elsker den kjolen med hjerter på <3

  1. Caroline Berg Eriksen

   Den er veldig søt 😀

 9. Cecilie

  Kjempeflott video! Jeg synes du kledde alt jeg, men den gule kjolen var min favoritt 🙂

 10. Elisabeth

  Hvilken sang er det i videoen?

 11. Herlighet for en flott video! Skikkelig gøy å se og du ser smashing ut som vanlig 😀

 12. Fine ting, jeg likte den svarte minst.

 13. Ingrid Grace

  Jeg likte alt, og du var kjempeflott i alle plaggene. Min favoritt var den gule kjolen. 🙂

 14. Du kler alt sammen ❤ Men jeg synes lite om at du slenger plaggene fra deg i fart og ned på gulvet, hvorfor gjør du det når du skal returnere noe av det?:-0

  1. Akkurat dét synes jeg var det beste ved videoen. Humor og uhøytidelighet i skjønn forening! 😀

 15. Alt kledde deg veldig godt, du har jo en helt perfekt kropp!! Men den gule kjolen var aller finest<3 Mest voksen og elegant av alle plaggene, synes jeg:)

 16. Hvilken størrelse bruker du i klær fra Bik bok?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Her har jeg litt forskjellig, bruker small i noe og xs i noe 🙂

 17. Du kunne jo vært modell! Kledde jo alt! Den svarte var stilig på deg, men tror den gule er favoritten. Er det litt 90-tallet som er tilbake?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Haha, takk Vibeke! Så snill du er som sier det 🙂

 18. Dette var ikke noe for meg. Men hver sin smak, og man får gå i det man vil 🙂

 19. Kjempe flott video og du kledde alt 🙂 Min favoritt var den gule kjolen 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Enig! Jeg beholder den og blondesettet 🙂 Tusen takk forresten 😀

 20. Du er skjønn! Synes den svarte og den gule kjolen var finest. Jeg tviler på jeg finner noe der som passer, men kjekt å se som inspirasjon. Endel av det ble for ungdommelig for meg, men kan likevel la meg inspirere 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Skjønner hva du mener! Jeg tror jeg beholder blondesettet (fint til og fra stranden i varmen, kanskje til lunsj etc.) og den gule kjolen 🙂 Den hvite toppen som jeg brukte til olaskjørtet brukte jeg samme dagen :p Så den beholder jeg også 🙂 Resten tror jeg går i retur, synes kanskje den sorte kjolen ble litt kort :p

   1. Den var alt for kort for deg. Du er en voksen dame på over 30, og ikke 16 år lengre )))

 21. Would you like the title of this song 🙂

 22. Jeanette

  Trist at du velger å reklamere for Bik Bok. De er jo kjent for å ha knøttsmå størrelser,noe som bidrar til kroppspress blant unge jenter

  1. Jeg bruker S i bikbok og s på HM og Cubus så ser ikke helt påstanden din?

  2. Birgitte

   Skjønner heller ikke hva du mener her, jeg bruker akkurat de samme str fra Bik Bok som jeg gjør hva andre butikker.

 23. Annette

  Herregud! Du leverer på et nivå som er høyt om dagen, Caroline! Du er råflott.

  Over til noe litt annet – hva er dine tanker rundt voldtektene i Kulåsparken om dagen? Du bor rett i nærheten og oppholder deg der mye med barna.

 24. Jeg likte alle plaggene, jeg kunne ikke gått med de, men det kan helt klart du!
  Pleier ikke å kommentere detaljer, men ser du har en sort spray flaske fra Rituals(?) Dufter den godt? Jeg ble anbefalt å kjøpe Goji berry. Syns duften er altfor tung og sterk :/
  Og får den fine karaffelen stå i fred for barna?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Denne lukter helt fantastisk! 🙂 Ja, karaffel står i fred, Naia når ikke opp uansett 😉 Nelia rører ingenting :p

 25. Pernille E.

  Du er altså så fantastisk flott, uansett antrekk. Akkurat disse klærne synes jeg på en eller annen måte ble litt blasse, så ingen favoritter for meg der. Men du kledde alt sammen:-)

 26. Hva er greia med å slenge klærne i gulvet etter å ha vist dem fram, samtidig som du sier du ikke vet hva som skal i retur? Det er vel ikke sånn vi behandler klær etter å ha prøvd dem én gang før vi sender dem tilbake? Skal sikkert se litt festlig ut, men virker mer å understreke hvor lite verdi et klesplagg har. Hadde du gjort dette med et av dine Ganni-plagg, for eksempel? 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Ganni-plaggene mine ligger stadig vekk på gulvet, så ja.

   1. susanne

    Synes det var en festlig touch på det hele! Kjempeartig å se <3 ..Sku gjerne fått din mening ja, om hvert plagg når du hadde på.. men det hadde kanskje forstyrret helheten på denne morsomme snutten! 😀 Forresten så var du fin i allt..

   2. Understreka vel poenget enda tydeligere…

   3. Caroline Berg Eriksen

    Vi har rene gulv/tepper, så tror det går bra 😉 Om man er bekymret for noe sånt så tror jeg plaggene får røffere behandling over tid av kunder i butikk og i selve produksjonen.

 27. Du er altså så nydelig Caroline likte alle plaggene på deg! Alt kler den smukke

 28. Hei! Hvor er den nydelige sorte hyllesaken til venstre for klesstativet fra? 🙂

 29. fine klær, likte best blondesettet 🙂 den gule kjolen er litt for kort synes jeg, du kler det meste men den ble litt» tantete»… skulle slept litt ned … ha en fin helg , jeg holder med Lars Kristian …ingenting er som fotball VM 🙂 🙂

 30. S.Helene

  Trude: jeg visste ikke at det var aldersgrense på klær. Er det du som har laget denne «regelen»? Så da kan man vel ikke gå i badedrakt eller bikini ved passerte 30 heller? Dette var bare latterlig, jeg går iallefall i akkurat det jeg vil uten å skjemmes og det synes jeg alle kvinner uansett alder skal kunne gjøre også 😉 Hilsen snart 40!

  1. S.Helene

   .. glemte å si at Caroline har jo en kropp som en hvilken som helst 16-åring såe… det lukter litt misunnelse her.. og alt kler som kjent den smukke! Se bare på Dame Helen Mirren – 72 år og overstråler andre kvinner på halve alderen på den røde løper 😀

 31. Hva er grunnen til at du reklamerer for Bik Bok? Syns du den klesstilen treffer din leserskare, som jeg antar er over 30? hva med Gullbarbie-prisen de vant, syns du det er en riktig sponsor for deg?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Bikbok er ikke min sponsor, jeg handler klær der selv (det er ikke så vanskelig å se om du blar i arkivet mitt) og har også handlet disse klærne selv 🙂

  2. Eh jeg er over 30. Og handler på bikbok. Det gjør også mange andre jeg kjenner på min alder. Til og med MAMMA som er over 50 (OMG!) finner seg noe på bikbok innimellom. De har ikke bare klær for ungdommer.

   Folk må roe seg ned. Ja de fikk gullbarbien men vet hva, den opphausingen om størrelsene er ikke helt rett. De ER ikke så små.

 32. Det kan være at jeg ikke klarer å bruke ordet «spons» riktig, men du har merket innlegget med reklame. Dette må vel bety at du får en form for kompensasjon fra Bik Bok for dette innlegget?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Reklame: annonselenker Bikbok.

   Det er pålagt å merke det på denne måten.

   Jeg har kjøpt klærne selv og bruker annonselenker, det er provisjonsbaserte lenker. Dvs jeg kan tjene penger på et eventuelt salg som har kommet fra min blogg.

 33. Plagga?!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *