bye bye yellow glass

Endelig er det gule glasset i alle dørene i huset byttet ut! Det ble så utrolig fint! Ta for eksempel en titt HER for å se glasset slik det var. Akkurat nå er det bare kitt som er rundt rutene, vi må male så det blir jevnt og hvitt – så bare se bort fra det 😉 Vi har også fått på plass bilder over pianoet, som er helt i tråd med de andre filmikonene vi har på veggen på motsatt side (over sofaen) Perfekt fotokunst til en tv-stue! 

Grønnplanten har jeg brukt ukesvis på å bestemme meg for, jeg har stalket Plantasjen flere kvelder på rad for å være sikker på at jeg ikke gjør et bomkjøp. Haha! Jeg landet i hvert fall på en stor gummifiken i en veldig fin og nøytral grønnfarge – ganske mørk 🙂 Og selvfølgelig – easy care! Jeg valgte å plassere den i en nydelig grå (ganske enrom) potte og jeg er så glad for valget mitt! Ofte synes jeg store planter i klarere grønn ofte kan ta for mye oppmerksomhet i et rom, jeg vil ikke ha for mye fokus på planten, men jeg vil gjerne tilføre rommet den varmen det faktisk gjør å ha levende planter i et hus. Ga det mening? Kanskje ikke! Haha 🙂 

Pianoet kom virkelig til sin rett nå synes jeg, nå gjenstår det bare å pusse støv av (både pianoet) og av mine gamle pianofingre som tørket inn en gang for ca. 15 år siden. Overraskende nok er det å lese noter litt som å sykle, jeg glemmer det aldri. Litt glemmer jeg jo, men så snart jeg tar opp et noteark og prøver meg, så kommer i hvert fall notene tilbake til meg igjen. Det er verre med å faktisk spille melodien på pianoet – der sliter jeg _litt_ 😉 Ikke har jeg tid til å øve meg heller, men det er lov å drømme for fremtiden en gang 🙂 Likevel – Til Elise og Ave Maria spiller jeg overraskende greit fortsatt! 

som dere kanskje ser, har radioatoren fått plass midt på gulvet på innsiden av glasset – under oppussing der altså 😉 


Håper dere har en fin torsdag så langt ♥ 

59 kommentarer

 1. Utrolig lekkert hos dere!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 🙂

 2. Hvilken farge har dere på veggen ? 🙂 Veldig fint !

 3. Hu med 30 planter hjemme

  Bare er bitte lite tips; flytt gjerne planten når dere fyrer i peisen som står rett ved siden av 😉

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg tenkte at noen ville si det 😉 vi har faktisk aldri brukt denne :p men skal nok passe på når eventuelt det blir aktuelt 🙂

 4. Jeg skjønner ikke hvorfor dere velger å ha så mange fotoer, som er masse-printet…og ikke bilder dere selv har tatt når dere er så flinke. Blir jo så upersonlig.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Vi synes disse passer helt perfekt i TV-stuen og er så fornøyd med valget av motiv. Fotokunst er vakkert uansett on det finnes flere print – synes jeg.

   Vi skal også ha egne bilder i huset, bla på spisestuen, men vi har ikke helt bestemt oss for motiv ennå. Det blir veldig spennende med egen fotokunst på veggene også 🙂

   1. pressebilder av filmstjerner er vel ikke fotokunst akkurat. Det av Audrey Hepburn ser mest ut som et snapshot fra en rød løper. Men har du vurdert å skifte til refleksfrie glass på bildene? Det går jo nesten ikke an å se motivene for det er så mye reflekser i glassene.

   2. Caroline Berg Eriksen

    Jeg er ganske sikker på at det ikke er et tilfeldig bilde, men at det er tatt i en arrangert shoot for den fantastiske filmen «Breakfast at Tiffany’s» 🙂 Men hva vet jeg – alt jeg vet er at vi liker disse bildene og at vi synes de passer kjempefint inn i vår tv-stue.

    Vi har ikke vurdert å bytte glass, men nå fikk du meg på tanken 🙂

 5. Christel Caroline Trondsen

  Sååå lekkert!
  Du er så dyktig!!
  Ha en fin dag!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 😀

 6. Superfint! Jeg er på enorm-potte-jakt selv. Hvor har du funnet din?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Plantasjen! Så fin 🙂

 7. Dear Caroline, it looks wonderful!
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

 8. Jeanette

  Du burde legge ut en video når du spiller piano!! Rommet er utrolig lekkert!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 🙂

 9. Sikker på at dere skal male hvitt rundt rutene i dørene? Tror det kunne vært utrolg kult med svart eller en annen farge som passer inn!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Veldig sikker på det 🙂

 10. Utrolig lekkert og gjennomført Fine, behagelige farger! Jeg likte fargene både før og etter Når du pusset opp første gangen og du valgte de mørke fargene blå og rød fikk dere noen advarsler og gode tips i kommentarfeltet, men dere svarte ganske bestemt tilbake at det var sånn dere ville ha det og at dere hadde brukt god hjelp osv… Tenker du nå at lerserne kanskje hadde rett?

 11. Du har tid hvis du vil Kjempefint piano 🙂

 12. Veldig flott. Personlig ville jeg midtstilt pianoet på veggen, og fjernet planten, slik at det ikke blir så mye «støy», men det er nå min smak. Synes dere har fått det utrolig fint. Leser mange blogger, men griper meg i å tenke oftere og oftere at: «Det er igrunnen bare Caroline sin blogg jeg liker nå.!!!…mange andre blogger har så mye «drama» frem og tilbake for tiden synes jeg, rykter som blir kommentert i øst og vest, stress og jag, et hig etter å fremheve seg selv, samt massiv bruk av det jeg oppfatter som clickbaits. Jeg føler mange bruker mer tid på fest, morro, dytte frem pupper og lår, kommentering og kverrulering på kommentarer, og nedprioriterer det jeg mener er det viktigste i blogg, nemlig å levere en blogg som gir leseren noe meningsfylt. Disse bloggene føler jeg nå blir oppriktig stressende og slitsomme å lese. Mens du kjære deg, kjører stil fra morgen til kveld. Jevnlige innlegg, og etter min menig saklige kommentarer. selv på kritiske kommentarer. Ingen drama (he he, bortsett fra under oppussing). Jeg skulle gjerne sett at du slapp deg mer løs, og ikke alltid fremstilte livet og hverdagen så «perfekt og på rosa skyer». Fordi for den gjennomsnittlige leseren i gata eksisterer ikke det livet tror jeg, og jeg tror heller ikke det alltid eksisterer for deg. Tror ikke man får utslett på ryggen av å vise frem et bilde av en skittentøyhaug, en rotete kjøkkenbenk., eller ved å skrive at idag fløy tanken «nå er jeg dritt lei av den gråtingen!! gjennom hodet, når barnet holdt det gående time etter time». Jeg synes også den er litt for materalistisk og preget av deres svært gode økonomi. Dere er i en heldig situasjon og spiser ute til tider like ofte som andre bytter sokker. Kjøper klær, reiser, hus og interiør i prisklasser andre bare kan drømme om. Men samtidig verdsetter jeg bloggen din mer og mer, den er gjennomført, og flott. Og jeg tviler ikke et sekund på at alt dere har oppnådd har kostet blod, svette og tårer. Og da hadde sikker også jeg unnet meg luksus innimellom, jeg er ikke dårligere enn at jeg innrømmer det. Og sist men ikke minst, jeg vet hva jeg får når jeg klikker meg inn på den. Du viker sjelden fra det du lover eller imaget ditt. Og bildekvaliteten blir bare mer og mer flott. Så ingen over og ingen ved siden av. Hatten av for deg og LK. Jeg holdt på å falle av lasset for noen år tilbake, når det stormet rundt deg som værst. Men jeg har tittet innom innimellom, og du skuffer ikke. Tommel opp for at du gir leserne det vi (jeg ihvertfall )forventer på bloggen din. God sommer og nyt alt du har. Og fortsett å være takknemlig for livet . Alt for mange lar dagene passere mens man klager, rakker ned på andre, setter seg selv på pidestall over andre, og mens man hele tiden higer etter noe BEDRE. Det beste er jo her og nå, imorgen kan livet være forbi. Carpe Diem!

 13. Sentrer bildene og pianoet på den veggstumpen. Nå ser det litt ut som om pianoet er flyttet og planten presset inn

  1. Caroline Berg Eriksen

   Vi liker det sånn som nå 🙂 Men takk for velment råd 🙂

  2. Jeg synes ikke det gjør noe om det er asymmetrisk. Det er behageligere å forholde seg til synes jeg. Det man ikke bør, er å ha et piano nært en varmekilde eller mot yttervegg. Ujevn varme gjør det fortere ustemt…, men som amatør klarer man seg alltids med et passe stemt piano, i allefall jeg
   For øvrig må jeg si meg enig med Anette sin lange kommentar her over. Dette er en behagelig blogg å lese, og nokså underholdende å lese kommentarene

   1. Caroline Berg Eriksen

    Tusen takk, May! 🙂 Dette er forresten mindre enn passe stemt! Håper å få stemt det en gang :O Står dessverre ikke først på listen, men jeg håper det blir gjort en gang 🙂

 14. Pernille E.

  Lekkert, alt sammen!

 15. Kommer du til å lage en ny liten housetour siden dere har gjort mange nye endringer siden forrige housetour?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Ja! 🙂

 16. Ingeborg

  Håper ikke det er ekte koraller dere dekorerer med?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Nei, de er laget av polyresin 🙂

 17. Ocd’en i meg sier at dere må flytte pianoet til midt under bildene. Som vel og merke er fine bilder, men hadde vært enda flottere med sort hvitt bilder av dere selv.

 18. Så moro å se mer interiør! Jeg får veldig lyst til å skyve pianoet til høyre, og flytte planten på venstre side kanskje. Det ble litt ubalanse akkurat slik, spesielt når bildene ikke henger rett over. Men det er bare min mening. Fargene på veggen er nydelig, og MYE bedre uten de gule rutene! Det blir mer og mer lekkert hos dere.

 19. Bildene på veggen er så fine! Hvor er de fra? Mente du også hadde noe av sophia loren og roger moore i en annen stue og? 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   De henger i samme stue 🙂 De kommer fra sixbondstreet 🙂

 20. Damaris

  Very elegant and beautiful, yet cozy at the same time.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Thank you so much 🙂

 21. Det er et veldig fint og harmonisk rom, men jeg lurer litt på hvorfor du som liker symmetri har plassert pianoet så langt til venstre og ikke mer midt på veggen? Jeg ser at peisen er der, men jeg synes det står for klint inntil døren – i allefall hadde jeg flyttet litt på bildene for det ser så «skjevt» ut.
  Nå får jeg sikkert krittikk for å ha kommet med mine synspunkter av enkelte følgere..
  Jeg har samme blomsterpotta som du har på trappen ute – men buksbom i. Jeg likte blomsten din, og håper den klarer seg.

 22. Veldig flott stue! Piano er et nydelig møbel! Ville hatt det i stuen min om jeg hadde hatt plass, selv om jeg ikke kan spille 🙂
  Eneste jeg liker er de moviestar-bildene.. på grensen til harry for min smak! (Mangler bare Kate Moss med bart på fingeren, liksom….) Men det viktigste er at dere elsker de! 🙂

  1. *eneste jeg ikke liker..

 23. Så fint det ble med nytt glass i dørene! Og fargene i stua er fine og behagelige. Det ser ut som et rom man virkelig kan slappe av i 🙂 Den planten likte jeg virkelig, tror jeg må skaffe meg en sånn!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Marita! 🙂 Ja, det synes jeg du skal! Lettstelt OG fin – ja takk 😀

 24. Hvorfor sier du alltid at du ikke har tid til ting? Slik som i dette innlegget når du hevder du ikke har tid til å spille piano? Alt handler om prioritering, selv du kan få tid til det du vil hvis du bare bruker dagen din riktig!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det har du rett i! Det jeg burde skrive er vel at jeg ikke prioriterer det akkurat nå. Jeg føler i hvert fall ikke at jeg burde prioritere akkurat det 🙂

 25. Henriette

  Det var et lekkert rom, fine farger og møbler. Men litt sånn møbelkatalog…

  Hvor er de ‘private’ tingene? Hvor er nips som kanskje ikke passer helt inn, men som har affeksjonsverdierdi? Er alle møbler fra forrige hjem byttet ut? Ikke beholdt noe arvegods eller minner?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Har du ikke lest teksten? Hva med pianoet som har vært i familien min siden mormor var liten jente? Jeg skjønner ikke.

   1. Bortsett fra pianoet da? Ser ut til at alt er kjøpt nytt nå.

 26. Pianoet var kjempefint og bildene var også veldig fine, men min OCD ble skikkelig trigget her ha ha Alt mååå jo ikke være symmetrisk heller da men klør etter å skyve pianoet ditt pittelitt nærmere peisen ha ha.Uff….
  Lykke til med grønnplanten din. Bare den får nok lys så vokser den og trives, men pass på når dere begynner å fyre…
  Da kan den kaste bladene…Om det blir for varmt…

 27. Hvor er den hvite vasen på pianoet fra?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Home and cottage 🙂

 28. Torill Aasen

  Hei jeg syns dere har et vidunderlig hjem og jeg syns bloggen er koselig og ekte å titte innom! Derfor blir jeg noen ganger litt overrasket over bildene dere velger å henge på veggene.Filmstjernebilder ?Hvorfor ikke malerier fra sjø og hav i nydelige farger?Eller nydelige malerier fra Nordvestlandet? Malerier innimellom gir så mye varm stemning. Det vil jo kle det vakre huset deres så mye bedre enn filmstjernebilder da hi hi hi
  Måtte bare si det!Synes dere er så gjennomført ellers❤️

  1. Det er ikke alle som liker bilder og malerier av sjø og hav og natur. Sikkert UTROLIG for deg men ikke for oss andre.

 29. Torill Aasen

  Moderne malerier og malerier fra en svunnen tid med vakre rammer ville kledd det ærverdige gamle huset deres

 30. Hei. Så d ble spurt om tidligere også men så ikke svar. Hvilken farge har dere malt med? Den var kjempe fin. Er d en nøytral grå eller med hint av grønnt i den? Er på jakt etter lys gråtone. Hadde blitt kjempe glad viss du hadde tatt navnet. Men ikke tenk på d viss d er stress å finne. D er blitt så fint hos dere. Du er kjempe flink.

 31. Så utrolig fint! Trodde først at det var tynne gull-lister rundt glasset, må nesten si meg litt skuffet av at det ikke var det haha, hadde gjort det lille ekstra! Men stå på, huset har blitt utrolig fint og du er så utrolig dyktig i det du gjør:)<3

 32. Karianne

  Helt fantastisk fint- og viktigst av alt; dere liker det. Spiller vel ingen rolle hva andre mener om pianoet bør flyttes et hakk til høyre eller venstre.. Skulle så gjerne ha arvet pianoet til min bestemor, men når man bor i en mindre leilighet i Oslo kan det bli vanskelig.

  Du er så inspirerende, på alle måter. Takk for alt du deler av erfaringer og historier hver eneste dag

 33. Jeg synes stilen din er veldig fin. Men ALT for sort/hvitt/grått og fargeløst for min smak!

 34. Det ble utrolig stilig! 🙂

 35. Charlotte

  Utrolig lekkert Caroline! Må være godt å endelig funnet deg til rette med møbler og det hele. Blir litt satt ut av alle kommentarer, men slik er nå dessverre folk. Hvilke farge har dere gått for på veggen. Sval og fin, kunne tenkt meh lignende på soverommet!

  Ha en nydelig dag♡

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 🙂 Det er antikk grå med «to knepp» hvitt i som de sa på fargehandelen 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *