summer breeze

reklame: annonselenker boozt 

Disse bildene gjør meg så glad – sol, sand, strand, palmer – sommer! Bildene er fra da vi besøkte Villa Malla i forrige uke 🙂 

sandaler zara / solbriller glitter / veske zara / bluse zara (annonselenker) skjørt HER / smykke HER 


I går regnet det da jeg var i Oslo, men da jeg kom hjem på kvelden var det ikke spor etter regn – solbyen vår altså  Den leverer! I dag er det også fint! Det er så deilig at solen er tilbake, selv om jeg tror alle hadde godt av en liten pause. Jeg har snart tenkt meg ut på løpetur, men må ferdigstille noen ting på kontoret først 🙂 Ellers tror jeg vi har løst tapetmysteriet på hjemmebane – jeg oppdaterer på interiørfronten veldig snart. Vi er jo i gang med å finne en fin farge til hallen også 😉 Ting tar tid! Men så blir det også veldig bra tilslutt 🙂 Håper dere har en fin tirsdag  

27 kommentarer

 1. Dear Caroline,
  I really like your fresh summer look – you are so beautiful!
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

  1. Caroline Berg Eriksen

   Thank you so much, Rena <3

 2. Hei, så bilder inne på bloggen til AnneBrith vedr programmet bloggerne. Du ser mye bedre ut på bilder inne på bloggen din. Men de andre var lik seg synes jeg:-)

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg skjønner ikke hva du mener, synes jeg ser ut som meg selv på både hennes bilder, bilder i media og mine bilder 🙂 Lyssetting / skygger etc. vil alltid spille en rolle 🙂

   Ha en fin dag!

   1. De ser helt lik ut i mine øyne. Noen ganger er en veldig heldig på bilder, og noen ganger er man uheldig. Jeg synes alle var fine på de bildene.

  2. Hvem skriver egentlig slikt i det hele tatt?? Selvfølgelig ser hun ut som seg selv!

 3. Hei:) Jeg bestilt akkurat den første boken du skrev, for jeg fant ikke min gamle! Fantastiske oppskrifter som jeg gleder meg til å lage igjen! I den forbindelse har jeg et ønske om en post, om hvordan kostholdet ditt er i dag? Typisk frokost, lunsj og middag:) det hadde vært veldig gøy å lese om

  1. Caroline Berg Eriksen

   Så gøy, Heidi! Det kan jeg få til et innlegg om! 🙂

 4. Baremeg

  Helt uenig med Siren!
  Jeg synes bildene fra shooten understreker at det ikke er tilfellet at Caroline ser annerledes ut utenfor bloggen. Flotte bilder av flotte damer.

  1. Enig med BAREMEG. Og ikke for å si noe om andre , men må ærlig innrømme at CBE var heldigst på denne fotoshooten, både med antrekk og ellers. Av det lille vi har sett 🙂

 5. Feil i linken til skjørtet

 6. Hvert eneste innlegg omtrent er jo reklame for tiden.. skjønner du skal tjene penger, men for meg blir det for mye sånn det er nå..

  1. Caroline Berg Eriksen

   Innlegget er ikke reklame, Anita. Jeg har på meg klær kjøpt for egne penger som tilfeldigvis gir meg mulighet til en liten kickback om noen velger å handle i butikken. Et vanlig reklameinnlegg kan ikke sammenlignes.

   1. Ok…Hvert eneste innlegg omtrent inneholder annonselenker for tiden.. skjønner du skal tjene penger, men for meg blir det for mye sånn det er nå..

    Beklager, men for meg er annonselenker, reklame innlegg, plakater og reklameaviser i postkassa samma ulla. Noen skal tjene penger på at jeg kjøper noe.

   2. Caroline Berg Eriksen

    Min oppfatning er at de fleste ikke har noe problem med å se de ulike nyansene og typene for reklame.

   3. Eh… Det står -reklame- øverst i innlegget. At leserne da oppfatter dette som et reklameinnlegg er derfor ikke så rart – uavhengig av hva du skriver i en kommentar i kommentarfeltet.

   4. Caroline Berg Eriksen

    reklame: annonselenke boozt – betyr at reklamen i innlegget er annonselenken og kun den alene.. Innlegget inneholder 2 ting som jeg har kjøpt for mine egne penger, men som jeg linker til og som jeg da eventuelt kan tjene penger på. Reklamen er altså denne / disse annonselenken (-e). Ingenting annet.

    Når det står kun reklame: *sett inn den det reklameres for* er HELE innlegget reklame.

    Håper dette forklarte forskjellen ettersom det er en veldig stor forskjell 🙂

   5. Jeg er helt endig i at det er forskjell på et innlegg som er reklame i sin helhet og lenken i dette innlegget.
    Likevel formulerer du deg klønete ved å si at du «tilfeldigvis» får mulighet til å tjene penger på denne lenken. Tilfeldig er det da vitterlig ikke.
    Forøvrig synes jeg ikke at du har for mye reklame for blogger å være.

   6. Ingvild

    Men, hva ville dette innlegget vært dersom det IKKE inneholdt reklame, Caroline? Det har jo ikke noe innhold? 7 linjer tekst som egentlig ikke handler om noe som helst, er det et fullverdig innlegg? Det er i alle fall dette som gjør at jeg ser på dette som et rent reklameinnlegg, kun lagt ut for å vise klærne, lenke til de, og deretter tjene litt penger på det.

   7. Caroline Berg Eriksen

    Reklame er ikke bare reklame, Ingvild, det finnes mange ulike typer 🙂 Reklamen i dette innlegget er klær jeg har kjøpt selv for egne penger, det skiller seg markant fra andre typer reklame siden jeg i praksis har all verdens frihet til å bestemme innholdet og ikke har en annonsør som kan påvirke. For å illustrere poenget mitt på en praktisk måte; innholdet i denne bloggposten ville vært identisk selv om jeg ikke brukte reklamelinker.

    Det siste jeg skriver der svarer også på spørsmålet ditt. Innlegget ville vært akkurat det samme, selv uten reklame. Helt identisk innhold. Eneste forskjellen ville vært url’en som lenket til klærne.

   8. Ingvild

    Så formålet med dette innlegget er altså å vise frem seks bilder av deg selv?

   9. Caroline Berg Eriksen

    Nei, formålet er å vise frem klærne, men det gjør jeg uavhengig av om det er annonselenker eller ikke. Dette innlegget hadde mao. blitt postet i samme form selv om lenkene ikke var annonselenker.

   10. Ingvild

    Takk for svar 🙂

 7. Fine klær – jeg elsker de naturfargene! 🙂 Jeg tror ikke jeg hadde overlevd en meter med sånne sko da, haha.

 8. Flotte deg Caroline, nydelig er du alltid. Ha en flott kveld

 9. Kjære Caroline, denne kommentaren er ikke ment som kritikk til deg eller bloggen, men den er en liten utblåsning/forklaring på i hvert fall min manglende aktivitet i kommentarfeltet.. Kvaliteten på bloggen stiger, bildene blir bare bedre og bedre, og det virker som du også er mer selektiv i samarbeidspartnere og har vokst mye de siste årene.

  Det kjipe er at det ALLTID er noe oppgulp i kommentarfeltet ditt, det er alltid noen som skal komme med «velmente» råd eller «konstruktiv» kritikk, og det ødelegger dessverre mye av leseropplevelsen. Du er nok over gjennomsnittet utsatt for mammapoliti og kritikere fra kvinneguiden, men jeg savner virkelig den gode følelsen av å lese gjennom kommentarfeltet. Jeg forstår at anklagene dere har gjennomgått gjør at dere kanskje er mer forsiktig og godkjenner flere «kritiske» (heller spydige i mine øyne) kommentarer, så folk ikke skal få mer materiale til rykteflommen, men er det noe dere kan gjøre for å løse saken?

  Jeg leser for eksempel bloggere som Ida Wulff og Kristina, følelsen av å gå inn på kommentarfeltet for å legge igjen en hilsen, er noe helt annet, nemlig fordi stemningen er så mye bedre 🙂

  Sikkert mange som kommer til å gi tilbakemelding på at kommentarfeltet ikke utelukkende kan være skryt og positive tilbakemeldinger, og det er jeg enig i, men det finnes grenser for hvor mye spydighet man skal tillate. Dette ble tidenes lengste kommentar, men håper dere tar dere tid til å lese den ordentlig 🙂

  1. Karoline

   Helt enig med deg LH!
   Jeg får rett og slett klump i magen av å lese gjennom kommentarfeltet. Man bare venter på den/de ekle kommentarene som Caroline får og det gjør leseropplevelsen til noe som ikke er kjekt og avslappende. Jeg går sjeldnere inn på denne bloggen nå, pga de kommentarene og det er ganske dumt at det er blitt sånn. Caroline sin blogg har jeg fulgt i alle år, men nå syns jeg nettrollene har tatt over kommentarfeltet her inne og det gir en litt uhyggelig atmosfære her inne. Rett og slett. Så for min egen del har jeg bare holdt meg litt unna denne bloggen. Mulig jeg er litt hårsår, men er så lei av alt det sure oppgulpet enkelte klarer å komme med. Har flere ganger tenkt at Caroline ikke bør godkjenne sånne kommentarer. Men det er jo så klart opp til henne å bestemme 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *