presseshoot med bloggerne

Mandagen startet så bra – jeg kom meg ut av døren når jeg skulle, leverte i barnehagen når jeg skulle og var til og med på plass i frisørstolen og på sett til photoshooten FØR avtalt tid. Men så manglet jeg plutselig en vesentlig ting: minnekortet til kameraet. Altså, her er det innafor å skylde på Lars-Kristian, ettersom han var så snill og pakke ned kameraet for meg før jeg dro. Samtidig er det litt dårlig gjort av meg å skylde på ham, når han tross alt gjorde meg den tjenesten. Så jeg tenker at begge er skyld i det og dro heller frem mobilen og brukte den for anledningen 😉 Det er absolutt noe jeg ikke foretrekker, men noen ganger må det bare bli sånn. 


I dag gjorde jeg presseshoot for Bloggerne som kommer på TV til høsten! Det blir så spennende, jeg aner jo ingenting om hvordan episodene klippes eller hva som blir tatt med og hva som blir utelukket. Heldigvis stoler jeg fullt og helt på produksjonen, så da krysser jeg fingrene for at sesongen blir kjempefin! Vi er en gjeng med svært varierte personligheter, men alle sammen er så bra på hver sin måte. Håper vi blir bedre kjent fremover 🙂 

14 kommentarer

 1. Gleder meg til å se deg på tv

  1. Caroline Berg Eriksen

   Så hyggelig, Lene! 🙂

 2. Gleda meg til å se hvor er den røde tskjorter din fra?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Den kommer fra BikBok 🙂

 3. Åh, Jørgine er så fantastisk pen inni og utenpå <3

 4. Jeg må bare si: jeg syntes du virker helt fantastisk! Du virker så morsom, og som et genuint bra menneske. Jeg syntes du er kjempe dyktig i jobben din, du har Norges beste blogg sett fra mine lyne. Jeg syntes også at måten dere eksponerer barna på er helt fin. De er helt naturlig med, uten å være hovedfokus. Jeg ønsker dere alle fire en fantastisk sommer!
  Mia

  1. Caroline Berg Eriksen

   Så fantastisk hyggelig å høre, Mia! Tusen takk <3 En veldig fin sommer sendes din vei <3 Stor klem!

 5. Blir eneste gangen jeg ser på bloggerene 🙂 haha

  1. Caroline Berg Eriksen

   Så koselig 😀

 6. Kariann

  Det skal bli kjempe spennende å få følge dere på bloggerne. Men litt trist å se at ikke Marna blir med. Så jordnære mennesker har gjort programmet veldig bra. Men nå er jo dere og flotte jordnære folk. Så erstatningen er absolutt godkjent. 😀

 7. Jeanette

  En gjeng flotte damer 😉

 8. Benedicte

  Gleder meg til å se dere i bloggerne!

 9. Du er så flott!! Gleder meg til å se deg på bloggerne! Hvor er den røde t-skjorta fra ? 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Mari! Den kommer fra BikBok 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *