en helt vanlig søndag

reklame: annonselenke boozt

Felles frokost, tur i parken, masse lek, turer med hundene og hjem for å grille pølser er vel oppskriften på en klassisk søndag for oss, og helt sikkert også for veldig mange flere barnefamilier der ute 🙂 Det er så rart å tenke på at for bare to år siden var ikke søndagene som dette i det hele tatt, jeg kunne ikke engang forestille meg det. Da var det fotballkamp enten hjemme eller borte, Lars-Kristian var ofte bortreist annen hver helg. Akkurat det savner jeg ikke, selv om selve kampdagen og det å reise for å se kamp med Nelia (og Naia som også fikk med seg en kamp eller tre) og treffe alle de andre jentene bak mannfolka på banen, alltid var utrolig koselig. Det hender absolutt at jeg savner det. Men likevel vil jeg ikke bytte denne søndagen mot alt i verden ♥ 

(annonselenke) kjole HER 


Nå skal jeg planlegge morgendagen og uken ellers. Jeg starter mandagen i Oslo på presseshoot for Bloggerne 🙂 Håper dere har hatt en fin helg! 

21 kommentarer

 1. Når starter Bloggerne på skjermen?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Til høsten 🙂

 2. Dear Caroline,
  You are so beautiful in your wonderful floral summer dress!
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

 3. Jeg lurte også på når bloggerne skal gå på skjermen og så at du hadde svart «til høsten». Jeg har aldri sett det før fordi jeg synes det er med så mye rart, men jeg har veldig lyst til å se når du er med. Du er så sprudlende og herlig, ikke dramaqueen 😉
  Håper veldig at du sier ifra på bloggen når det skal gå når det nærmer seg mer 😀
  Med ønske om en god uke!! <3

  1. Caroline Berg Eriksen

   Så god du er, Miriam 😀 Tusen takk <3 Håper du har en deilig uke!

 4. En liten stund siden jeg har klikket meg inn på bloggen din(er midt i eksamensperioden), men måtte nesten bare skrive en kommentar nå. For antrekkene dine for tiden er jo helt nydelige!! Ikke for mye og ikke for lite og så mange fine farger! Skikkelig gøy å se 🙂 Stor klem

 5. Det er så mange fine bilder på bloggen for tiden! Bildene her er virkelig i en egen klasse, sammenlignet med resten av bloggene. Og du ser helt fantastisk ut på dem også. Synes spesielt bildene fra ELLE festen var veldig fine av deg <3

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen, tusen takk Nora! Slike tilbakemeldinger gjør meg så glad <3

 6. Hugo er så vakker. Ronaldo også selvfølgelig! Klipper du Hugo av og til? Gjør du det selv i så fall? Jeg prøver klippe min «Hugo» fra tid til annen, men synes det blir så taggete. Pelsen til din ser veldig ordentlig ut. Har du noen klipperåd?:)

  1. Caroline Berg Eriksen

   Klipper bare potehårene 🙂 Men også ørene av og til om han får floker 🙂 Mamman hans var langhåret og pappaen kort, så han har ikke så altfor lang pels 🙂 Prøver å være flink til å gre ham ellers, han eeelsker det 🙂

 7. Fine familien <3 Blir så glad av sånne her innlegg 😉 Og kjolen din er bare helt nydelig!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Ida <3

 8. Er du sikker på at det ikke er forbud mot grilling hos dere nå?
  Her jeg bor er det hvertfall totalt forbud, tillåmed gass grill..Nå kommer det jo litt regn da(trodde aldri jeg skulle si heldivis), så kanskje forbudet opphører nå:)

  1. Caroline Berg Eriksen

   Ja, det er ulike forbud over hele landet 🙂

 9. For noen nydelige bilder du har her inne! Blir seriøst glad av å se på de <3 Håper du får en fin start på uken! Klem
  http://www.charlottetunes.no

  1. Caroline Berg Eriksen

   Så hyggelig at du synes det, Charlotte! Tusen takk 🙂

   Klem C 🙂

 10. Jeanette

  Vet du eksakt dato når bloggerne begynner? I september en gang?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Ja, i september 🙂 Jeg vet ikke når selv, men sier ifra når jeg vet 🙂

 11. Hvor er den fine vesken fra?:)

 12. Hvor er den fine shortsen til Nelia fra?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Den kommer fra h&m 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *