safari in the city

I dag var jeg en tur i Fredrikstad for å hente Ronaldo, og da ble det en iskaffe på veien samtidig som jeg fikk knipset dagens antrekk 🙂 Jeg elsker disse buksene, men har tenkt at de har vært altfor varme de siste ukene, men faktisk var de overraskende behagelig å ha på seg! 

Jeg orker ikke høye hæler om dagen, det er så lite praktisk i varmen synes jeg, spesielt når du trasker mye. Har ikke angret ett eneste sekund på kjøpet av disse sandalene fra Zara tidligere i vår – de var et kupp til under 300,- Bruker de stort sett hver eneste dag – enten til et antrekk eller til og fra postkassen. De begynner så smått å ta skade av det, så til neste år får jeg kanskje vurdere å Hermés likevel, nå som jeg vet hvor mye jeg bruker disse 🙂 Kan forresten anbefale is-shaken på Kaffebrenneriet i varmen, den var skikkelig god – med en klatt vaniljeis oppi! 

bukse zara / topp h&m / sandaler zara / hatt spania / veske louis vuitton 


Håper dere har en fin kveld, jeg sitter på rommet til Nelia og har tegneverksted. Kjøpte med en hel blokk mandalategninger fra Spania, og jammen er hun ikke oppe fortsatt bare fordi jeg ikke klarer å løsrive meg! Må nesten bare få pakket sammen asap – det er altfor langt over sengetid! Sees i morgen, dere 🙂 

54 kommentarer

 1. Det tredje og det siste bildet; SÅ utrolig vakker❤️

  1. Caroline Berg Eriksen

   😀

  2. Enig!
   Bilde nr. 3 er det fineste smilet ever…

 2. Lurer på hva slags redigering som er blitt gjort i ansiktet på disse bildene? Syns kvaliteten på redigeringen i ansiktet blir mer og mer ekstrem. Og at nesten brystvortene dine vises, ser bare veldig billig ut. Du som har så mye penger burde ha rå til å spandere på deg en BH

  1. Caroline Berg Eriksen

   Er ikke gjort noe som helst redigering på ansikt.. jeg har ikke noe sminke på øynene bortsett fra vippeextensions som må fylles på. Gjør jo en del forskjell det 🙂

   1. Jeg var så opptatt av ansiktet, at jeg fikk jo ikke med med at mannen din har kutta av deg halve hælen på ene bildet. Bare for å fjerne et plaster liksom, eller som dere kaller det «redigering av lys og skygge».

   2. Lars-Kristian Eriksen

    Hei Lene 🙂

    Med forbehold om at vi ser på riktig bilde, nummer 4, så er det ingenting som er fjernet eller «kuttet av». Det som har skjedd der er at jeg har maskert bort alt, unntatt Caroline, for å lysne henne slik at hun «popper» mer i bildet. Tydeligvis har en del av hælen ikke blitt riktig maskert, og dermed så det litt rart ut.

    Takk for at du sa i fra 🙂

   3. Ok, Lars Kristian. Da stoler jeg på det. Når jeg først har deg på tråden, kan jeg kanskje få spørre deg om du/dere er så lite fornøyd med originalbildene, ettersom dere føler at dere må etterbehandle bildene på den måte. Tenker at den type redigering er jo ikke akkurat for mannen i gata.

   4. Lars-Kristian Eriksen

    Nå legger jeg meg på en litt annen list enn «mannen i gata», så den type redigering gjør jeg ofte 🙂 Det handler ikke om å ikke være fornøyd med originalbildet, men heller få det meste ut av potensialet 🙂 Vi tar alle bilder i raw, så noe redigering må gjøres uansett.

   5. OK, men hvis bildene ikke er det redigert og du ikke har sminke, så vil det si at det er sånn du ser ut når du våkner om morgenen, og det er jo supert det. Men da skjønner jeg jo ikke hvorfor du på enkelte innlegg tatt fra senga/på morgenen, gjemmer ansiktet ditt? Jeg føler liksom at det er noe som skurrer her….

   6. Caroline Berg Eriksen

    Jeg har aldri skrevet at jeg ikke har sminke? 🙂 Jeg har sminke på huden (dvs. i ansiktet og under øynene) og på brynene, men på _øynene_ har jeg ikke øyenskygge / sminke, kun vippeextensions som trenger påfyll 🙂 Jeg synes selv at jeg får et helt annet uttrykk når jeg har mer vippeextensions og en del øyenskygge både på øyelokket og under øynene, enn når jeg ikke har det. Dette var derfor en forklaring på hvorfor du synes jeg så «annerledes» ut på disse bildene. Eller ekstrem redigering som du kalte det.

    Som du kanskje legger merke til har jeg nesten samme type sminke på disse bildene som på bildene fra treningen i dag. I dag tidlig hadde jeg derimot mindre sminke på huden.

    Håper dette oppklarte skurringen 🙂

  2. Wow! Tenk å skrive noe sånn om noen. Virkelig ikke kjekt for Caroline, eller noen som må lese det. Og hva er seriøst greien med at folk synes det er så problem å gå uten brystholder? Det er jo nesten det første folk tar av når de kommer inn døren hjemme. Bare et utrolig ubehagelig plagg.

  3. Ingen *må* vel gå med bh. Godt at det blir mer og mer vanlig å gå uten bh, sier jeg. Det er et ekstremt ubehagelig plagg. Hvorfor er det bare menns brystvorter det er ok å se gjennom en skjorte, liksom?

   1. Caroline Berg Eriksen

    Jeg er så enig! Jeg elsker å gå uten selv, det har jeg sagt flere ganger før også 🙂

   2. Jeg er glad i å gå uten bh selv, men nå når det har vært varmt og t-skjorte er det eneste som gjelder så har bh-en kommet på igjen. Det er nok dessverre ene og alene på grunn av alle fordommene mot det å gå uten bh og plutselig kunne risikere at noen skimter omrisset av en brystvorte. Og det er ganske synd, synes jeg. :/

  4. S.Helene

   Lene. Hvem (andre enn deg) er det som sier at det ser billig ut dersom brystvortene til en kvinne kan skimtes igjennom overdelen? Du sitter åpenbart å zoomer inn bildet for å se etter brystvortene, og det virker faktisk litt perverst å gjøre slikt. Gjør du det i virkeligheten og? Stirrer intenst på brystområdet på kvinner for å se etter synlige nipples, og i tillegg forteller dem at det ser billig ut? Jeg håper og tror nei, det gjør du ikke.

  5. Hei Lene!
   Du forurenser luften her inne for trofaste lesere. Når jeg leser kommentarene dine er det som om jeg får et «stikk» i magen.
   Dersom du leser bloggen til Caroline med gode hensikter må du begynne å formulere deg annerledes. En skal få lov å stille spørsmål, men formuleringene dine er ikke gode. For en leser med de beste hensikter virker du ute etter å «ta» Caroline og Lars Kristian. Dersom du ikke kjenner deg igjen i det er det dessverre slik du oppfattes.
   Alt godt!

 3. Så deilig å se at du både har svettemerker og sminkerester på toppen din, da føler jeg st du er litt mer som oss andre 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Svettemerker? Det er nok bare toppen under som skinner gjennom – om du tenker på under armene 🙂 denne toppen er todelt slik at den ikke skal være gjennomsiktig. sminkerester kan godt hende, men jeg ser dem ikke selv :p

 4. hei

 5. Elise åsland

  Lene – du var ei hyggelig dame gitt! Du er vakker, Caroline. Både utvendig og innvendig ❤️

 6. Utrolig hva folk får seg til å skrive i kommentarfeltet. Har du vurdert å kreve at det må kommenteres med fullt navn, f. eks. via leserens facebook-profil?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Ja, absolutt! Men det kommer ikke til å skje 🙂

 7. Hadde jeg sett sånn ut ville jeg gått toppløs hele tiden Heia deg og din kvinnekropp! Det er så digg å se folk som tar vare på den ene kroppen de har, og oser av selvtillit. Du er et fantastisk forbilde!

 8. Du har tidligere uttalt at du legger vekk jobben når du har tid med barna. Under kveldens «tegneverksted» har du oppdatert både Snapchat og Instagram i tillegg til å produsere et blogginnlegg. Da er du tilstede fysisk, men har tankene på jobb/sosiale medier. Trist – ikke minst for de små!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Du skriver som at jeg har sittet timesvis på sosiale medier, men jeg oppdaterte alt dette på maks 15 minutter. Barna er hjemme fra barnehagen klokken 16 og klokken var her 2030 🙂 Jeg synes ikke det er å ha tankene et annet sted såpass lenge at det går utover kvalitetstiden vår sammen. Bilder etc. var klart før henting i barnehagen, men jeg rakk ikke å skrive ferdig teksten og å trykke publiser før ca. 2030.

 9. Skjønner ikke hvorfor enkelte gidder å lete etter feil som åpenbart ikke finnes?? – Uansett, du ser helt fantastisk ut som alltid, Caroline<3

 10. Elisabeth h

  Flotte bilder av fin kvinne. Særlig det siste bildet. Det er helt trist at folk bedriver body-shaming på den måten noen kommenterer. Blir helt lei meg og oppgitt over at folk ikke kan bruke tiden sin til noe mer positivt enn å slenge dritt. In a world where you can be anything, be kind.

 11. Jeg bare lurer på hvor lite annet folk har å gjøre når de faktisk bruker tid på å zoome inn og STUDERE bilder på en blogg for deretter å kommentere mikroskopiske «feil». Synes synd på dere som har et sånt liv der dere må se på ALT med kritiske øyne. Stakkars folk.

  1. TINE. de bruker nok tiden sin på å diskutere bloggeren negativt på et forum. Men det vitner om mangel på mye når det zoomes inn og kommenteres slik det blir gjort innimellom. Det er kun for å prøve å ta Caroline på noe, utrolig dårlig av voksne å holde på sånn.

 12. Jeg er ikke så fan av sandaler uten den bakre remmen, føler at de lett faller av. Er litt artig at du har endret mening, i innlegget om Hermés sandalene sa du at du aldri hadde følt for å bruke så mye penger på sko som bare brukes et par måneder i året :D. 5000 er jo også en stiv pris.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Ja, jeg synes det er risiko å bruke så mye penger på sandaler jeg ikke vet om jeg kommer til å få mye bruk for. Nå viser det seg derimot at jeg bruker disse så å si hver dag, dermed er det jo ingen risiko lenger. I tillegg regner jeg med at Hermés-sandalene kan brukes over flere sesonger og at de dermed kanskje er verdt prisen. Disse fra Zara kan nok ikke brukes etter denne sesongen slik det ser ut nå. Men som sagt så var det bare en tanke, jeg synes fortsatt prisen er stiv.

   1. Såg du reportasjen frå TV2 hjelper deg, der di veske var den billigaste, men kom absolutt best ut i test på kvalitet, framfor dei dyrare variantane (som viste seg å vere elendig kvalitet)? Håper ikkje det blir tilfellet for hermessandalane dersom du kjøper dei.
    Nydelige bilete i innlegget forresten, buksa var så fin!

   2. Caroline Berg Eriksen

    Nei, men har blitt tipset om det 😀 Så kult!

    Tusen takk 🙂

 13. Kamilla

  Sjekk saint laurent sine sandaler som er omtrent prikk like de fra zara.
  Har både de og Hermés samt de samme som deg fra zara.
  De litt dyrere holder ganske mye lengre, sesonger vil jeg tørre påstå etter erfaring.
  Saint Laurent sandalene kan være et annet.. litt dyrt, alternativ. Koster vel rundt det samme som Hermés sine.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk for tipset, Kamilla 🙂

  2. Nå har ikke jeg skrevet noe her, men er man nett-troll fordi man kommenterer noe annet enn «søte, fine du»? Da tror jeg du må lese deg opp på hva nett-troll er.

   1. Caroline Berg Eriksen

    Det er det vel ingen som har påstått? Jeg vil si at man kan kategoriseres som et nettroll når man utelukkende går inn for å zoome inn på bilder og lete etter feil hos andre på nett, og deretter velger å kommentere dette for å skape dårlig stemning.

 14. Av og til når jeg leser innleggene dine tenker jeg; Hva kommer nettrollene til å kommentere negativt på disse bildene da? Og jammen blir jeg like overrasket hver gang, alltid noen som kritiserer. Har du ikke noe hyggelig og si; så la være! Du er flott, Caroline!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, linki <3

 15. Jeg ser verken svettemerker, billig påkledning eller at du bruker for lite tid med barna. Du virker derimot som en strålende mor, med en classy fremtoning! Caroline, kjøp de Hermès-skoene om de så koster 50 000kr, ingen har noe med hva du bruker pengene dine på! Haha! 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Haha 😀 Word!

 16. Nydelig antrekk! Ta denne kommentaren som du vil, det er ikke ment som kritikk, bare et innspill. Antrekket er nydelig, og det er du også 🙂 Min kommentar er at buksene kunne hatt godt av en runde med strykejernet. Slike plagg ser mye finere ut da! Bare en liten, omtrentlig ubetydelig detalj. Er vokst opp med en mor som stryker alt, så har blitt litt miljøskada 😉

  1. Caroline Berg Eriksen

   Skjønner godt at du legger merke til det, jeg strøk den før jeg dro hjemmefra 🙂 Men så skal det ikke mer til enn en biltur før den ender opp osm dette :/

   Klem!

 17. Haha, moren min strøk underbukser i min ungdom, gale kvinne. Nå stryker hun bare bunadsskjorten sin.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Neiii! Haha! Jeg strøk bodyene til begge jentene før de ble født, men det sluttet jeg fort med :p

 18. Her i gården blir skoene lavere og mer behagelige med årene. Dette nok som en kombi av å måtte løpe etter ungene, og at man setter mere pris på det praktiske 😛 Det resulterer dessverre i at jeg ligner ei gås (på stylter :-/ ) når jeg skal til festlig lag eller på en bytur. Du ser såå flott ut Caroline. Ikke bruk tid og krefter på å føle at du skal svare på alle de dumme kommentarene. Konstruktiv kritikk er jo helt ok, men et par av de kommentarene her oppe er helt klart fra nett troll som får dagene til å gå med å lete etter andres feil og mangler.
  Elsker også å tegne og kose meg i det kreative hjørnet med ungene. Elsker det så mye at jeg faktisk ofte ender opp med å sitte der alene til slutt og kose meg 😀
  Haha. God sommer til deg og dine 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk for nydelig ord, kjære deg <3 Setter så stor pris på det!

   God sommer til deg og dine også – den har jo startet på best mulig måte 🙂

   Stor klem!

 19. Uææ, pass på føttene når du går med slike sandaler, kan fort få belastningsskader https://www.nettavisen.no/nyheter/disse-delegger-foten-din/2953149.html

 20. Enig med hun ene over her; jeg også går innom kommentarfeltet for å se hva slags kritikk de kommer med. Men jeg har nok gjort litt sport ut av det; jeg prøver å se kritisk på alle bilder og tekst, og prøver å gjette hva de kan finne på å hetse deg for denne gangen. Hånden på hjertet så bommer jeg ofte 😉 Derimot så har jeg blitt mer bevisst på hvordan du bygger opp teksten for å «gardere» deg på alle mulige måter. Jeg har full forståelse for det, og ville sikkert gjort akkurat det samme. Og akkurat det synes jeg er så trist. At så lenge du har «folkeskikk» (i mangel av bedre ord) så må det da kunne gå an å skrive det en har gjort på/skal gjøre, mener og tenker uten at gud og enhver mann skal fremme sitt eget synspunkt eller kritisere. Konstruktiv kritikk er lov tenker jeg, da det på mange måter kan hjelpe med over-all kvalitet. Jeg likte nok tekstene dine litt bedre når det var mer fritt. Fikk en annen feeling om du skjønner. Men igjen, jeg hadde nok også gjort akkurat det samme hadde jeg også fått kritikk på en daglig basis.
  Hilsen ei som ofte sier «så fin du er» og tilhenger av #freethenipple <3

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg skjønner så godt hva du mener, for jeg får faktisk en slags sperre fordi jeg vet at enkelte leser mellom linjene som egentlig ikke er der. Overanalyserer og gjør poeng ut av ting som egentlig var ment på en helt annen måte enn akkurat sånn som denne ene personen valgte å tolke det. Blir litt svett noen ganger, men sånn har det blitt. Jeg prøver å ikke tenke over det, og føler at jeg gjorde det i større grad i en periode før. Men det kan godt være at det fortsatt ligger i underbevisstheten min etter såpass mange år. Skal prøve å snu på det!

   Klem 🙂

 21. Eva antonsen

  Har du muligheten til å legge ut å legge ut treningsprogram for bryst som du bruker? Jeg har «problemer» med slappe og tomme bryst etter to ammingen, noe du tydeligvis har klart å trene opp.

 22. Du vet det finnes andre sandaler på markedet enn Hermés sine? :-p Som er i samme prisklasse og kvalitet. Skjønner ikke hvorfor de fleste influencere vil gå med det samme som alle andre.. (Belte fra Gucci, veske fra LV, sandaler fra Hermés er liksom dress code. )

 23. susanne

  Vet du jeg vet ikke om jeg skal le eller gråte! ..Jeg ser INGENTING av det som folk kritiserer her! Ikke svetteflekker, sminkeflekker, brystvorte, manglende del av fot ( helt utrolig!), «unormalt»ansikt osv.. selv om jeg går tilbake og studerer.. Jeg ser flotte outfit bilder, tatt av en super fotograf og en glad Caroline <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *