den siste hele dagen

God morgen! Her starter vi dagen med kaffe og frokost på terrassen etter en veldig slow morning, som fortsatt er slow. Haha! Vi er helt utslitt etter alle inntrykkene i går tror jeg, for det kjennes ut som jeg har danset til langt på natt og drukket minst to flasker vin helt alene. 

Noen av dere lurer på hvorfor vi velger å se etter feriebolig akkurat her, og det er rett og slett fordi Gran Canaria er en helårsdestinasjon. Vi kjøper for eget bruk, men vi kommer også til å leie ut ferieboligen. Det er ikke slik at vi binder oss til å kun reise hit fordi vi kjøper her, det hadde vi aldri ønsket. Men vi synes det er helt supert å eventuelt eie noe som vi kan reise til når det passer oss (helst i vinterhalvåret) og som vi i tillegg kan tjene på ved å leie ut. På den måten blir vi ikke låst til noe, og vi kan reise på ferie helt andre steder enn hit ellers i året. 

Jeg skulle gjerne eid en leilighet i for eksempel Hellas, men dit kan du ikke reise året rundt. I hvert fall er det ikke den varmen der i desember, som du får her på Gran Canaria, og dermed er valget vårt enkelt når vi ønsker å kjøpe feriebolig. Vi vil ikke føle at vi MÅ bruke den og at vi MÅ reise hit ved hver eneste anledning kun fordi vi har en bolig her, og derfor vil vi velge å leie den ut når vi ikke bruker den selv, så står den ikke tom. Hit kan du jo reise hele året, og få et fantastisk klima! Jeg synes Gran Canaria er helt topp! 


I dag skal vi ta båten til Mogan! Gleder meg 🙂 

7 kommentarer

 1. Enig med deg, «Granca» er topp 🙂 Drømmen min er å kjøpe noe der nede når jeg blir pensjonist, ha et krypinn i Norge og et på G.C.

 2. Pernille

  Lykke til med boligjakten! Vi har også vurdert dette en stund, og funnet ut at område Malaga – Marbella – Estepona er superfint. Vi har vært der flere ganger nå, og får mer og mer sansen for området. Fantastisk klima, natur og sjarm. I tillegg bare et par timer å kjøre hvis man ønsker en dag på ski i Sierra Nevada.

 3. Sissel Lygre Sandberg

  Jeg ser av bildene at dere er på Riviera Vista, vi har leilighet der og er kjempefornøyd Vi bruker den selv noen uker i året og leier den ut når vi ikke bruker den selv. Det er stor etterspørsel (vi leier bare ut via Finn.no) og våre leietagere kommer igjen og igjen……Flere og flere oppdager også Gran Canaria i sommerhalvåret, da er det ofte for varmt rundt middelhavet mens det er stabilt klima og temperatur på Granka hele året. Vi har hatt leiligheten i fire år og har ikke angret på dette kjøpet et sekund ☀️ Mvh. Frua til eks fotballspiller

 4. Jeg for min del forstår ikke hvorfor så mange har behov for å mene noe om andres valg av feriested og hva man gjør i ferien sin. Det er jo tusen ulike grunner til at folk gjør sine valg av ferie!
  Lykke til med jakten på feriebolig!

 5. Helt enig med deg, Gran Canaria er helt topp og spes i vinterhalvåret 🙂 Kun 6 timers flyreise til sol og varme er helt herlig 🙂 Vi er der hver vinter og det gir virkelig positiv påfyll 🙂 Håper dere finner noe dere liker, planen deres er jo helt genial 🙂

 6. Jeanette

  Høres ut som en bra plan!

 7. Dere vet det sikkert men når barna begynner på skolen så er det ikke bare å dra når det passer dere. Mer å dra når det passer skolen (skoleferiene) . Det er blitt veldig strengt på å få fri utenom de offisielle skoleferiene. Du får kun fri dersom du har veldig god grunn og under her går ikke ferie, Men heldigvis er det jo en god del skoleferier da. Eneste ulempen er at flyprisene har en tendens til å bli skrudd opp da

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *