feriested i Spania

For en lang dag dette har vært! Hodet er faretruende fullt og jeg er redd jeg kapitulerer på sengen snart – så mange inntrykk! Vi har totalt sett på 3 leiligheter og 4 hus. Det har vært utrolig mye grelt som egentlig er altfor dyrt, ettersom det uansett krever en god del med oppussing… Oppussing? Er du gal? tenker jeg kanskje du, og der tenker du riktig. Oppussing er HELT uaktuelt for oss igjen. Vi står fortsatt oppi oppussing der hjemme og det er mer enn nok for flere år fremover. Jeg er så lei av det! Skal vi kjøpe noe her, må det være noe som er fiks ferdig og noe som vi kan flytte rett inn i. Jeg falt HELT for det ene huset vi så på sist i dag – hvitt, stilrent, marmortrapper og fliselagte, nydelige gulv. Store rom og såpass enorm garasje at du både kan ha biler og treningsrom der – det var helt perfekt! Nesten. Det manglet utsikten. For meg er utsikten (+ standard og solforhold) blant det viktigste, så jeg tror nok ikke det blir noe av dette. Det var også en utrolig lekker leilighet med en helt vill terrasse som vi falt for, så vi får se 🙂 Dette er uansett utrolig spennende! Vi har filmet masse i dag og tenker å lage videoblogg når vi har fordøyd alt sammen. 

– lunsjpause – 


I morgen har vi enda en leilighet å se på, men så skal vi bare slappe av resten av oppholdet. Flyet går hjem igjen allerede lørdag, men vi får likevel masse ut av dette – hensikten var jo nettopp å se etter feriebolig. 


Vi kom faktisk akkurat tilbake fra siste visning, så jeg er helt kjørt. I kveld har vi masse å snakke om og å diskutere, vi kommer nok bare til å sitte på terrassen og ikke gjøre noe som helst annet enn det 🙂 Ha en fin kveld! 

42 kommentarer

 1. Å så kjekt !! Lykke til ! jeg er kjempemisunnelig!! 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 🙂

 2. Cathrine

  Hvor er shortsen din fra ?
  Den var veldig fin 🙂

  Så gøy på jakt etter ferie bolig , lykke til 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 🙂 Den er fra Zara!

 3. Så utrolig spennende! Lykke til med jakten!
  Hvor er toppen din fra? Kjempe fin!!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 🙂 Den er fra HM.

 4. Så fine solbriller! Hvor er de fra? 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   De er fra HM 🙂

 5. Mina kristensen

  Hei Caroline! Vil gjerne gi deg kompliment for din flotte figur! 🙂 Har du fått litt mer former med årene? Synes å huske du var så innmari sylslank før. Du er jo for all del slank nå også, men litt mer former på riktige steder om man kan si det på den måten..? Uansett: du ser så flott ut! 🙂

 6. Hei!
  Hvorfor gran canaria?
  Vi (familien ) har et hus på fastlandet Spania (Villayojosa ) . Gode temperaturer hele året . (30 grader hadde vi i januar) , mer sjarm enn gc , kort flytur og bilvei frem om man ønsker det. Flotte boliger finner man på costa blanca-kysten.

  1. Caroline Berg Eriksen

   På grunn av klimaet 🙂 Gran Canaria har stabilt vær mellom 20 og 30 grader året rundt, det får du ingen andre steder med så «kort» reiseavstand. Costa Blanca har bra klima, men snittemperaturene ligger vel 7-8 grader lavere enn Gran Canaria i vintersesongen. Lars-Kristian har jo vært på Costa Blanca minst 20 ganger i perioden januar/februar, og opplevd alt fra 30 grader til 0 grader og snø.

   Villayojosa så uansett utrolig fint ut, skjønner at dere trives der 🙂

   1. Jeanett

    Jeg forstår deg godt Caroline, bor selv i La Nucia, ikke langt fra Benidorm. Mine venner her reiser til Kanariøyene om vinteren om de skal ha ferie, et sted som er varmere. I år har vi hatt en veldig kald vår og som du hvet, det er varmere i Norge nå. Det beste med fastland sapania er at vi ikke har snø og is om vinteren. Men det er ikke varmt her da. Kanskje vi kan leie av deg om vinteren? 😉

   2. Caroline Berg Eriksen

    Haha 😀 Selvsagt kan dere det 🙂

  2. Lykke til med jakten på bolig

 7. Dear Caroline, the food looks super yummy and I like your relaxed holiday look with the denim shorts!
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

 8. Henriette

  Er det ikke litt rart å insistere på å kalle Gran Canaria for Spania?

  Øyen tilhører jo Spania, men for de fleste er det likevel naturlig å skille på de? Er det fordi ‘granka’ har litt harry-preg?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det har jeg ikke tenkt noe over.

  2. Det er jo Spania!! Det vet du vel?

 9. Åå så gøy at du deler masse!! Del gjerne mer!! Når begynte dere å tenke på feriested? Hvorfor Spania og ikke Hellas (elsker både Spania og Hellas)? Hvorfor gran canaria. De andre Kanariøyene er jo billigere (men går ikke like mange fly dit) og fastlandet er nok også billigere. Gleder meg veldig til å følge dere videre i dette prosjektet. Kos dere masse der nede!!

  God flytur hjem, den kommer nok til å gå veldig fint!!
  Stor klem<3

 10. Spennende, håper dere finner akkurat det rette huset/leiligheten. 🙂 Dette har også vært til vurdering her, men vi fant ut at skal man investere i et hus el. leil så må man bruke det mye skal det lønne seg økonomisk. Så fant vi ut at vi egentlig liker å dra til forskjellige steder/land når vi skal på ferie. Er dette noe dere har tatt med i vurderingen? Det å komme tilbake til samme sted har sikkert også sine fordeler, mener ikke annet. 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   I vårt tilfelle så har vi motsatt konklusjon 🙂 Skal det lønne seg økonomisk så bør man bruke det så lite som mulig og heller prioritere utleie 🙂 Men det blir jo en balansesak, men vi kjøper det av flere grunner, ikke bare privat bruk. Vi kommer heller ikke til å slutte å reise andre steder.

   1. Når dere vil leie ut, blir det så klart annerledes! Det kan man tjene masse på.

   2. Caroline Berg Eriksen

    Ja, men jeg skjønner at hvis utleie ikke er aktuelt så må den brukes mye dor at det skal være verdt det.

 11. Høres så deilig ut å ha et sted nedi i siden og dra til! Håper dere finner rette plassen 🙂

 12. Så spennende og gøy! Lykke til!
  Kan jeg spørre hvorfor dere ikke ser på leiligheter i Hellas, du som er grekofil?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Pga. klimaet 🙂

 13. Spennende? Jeg kan umulig tenke meg noe kjedeligere enn ett fast tilholdssted på GC, hvor blir fleksibiliteten og spontaniteten av? Dessuten har vel ingen av dere fylt seksi ennå. Relativt langt er det å dra ned dit også. Men ikke at jeg ser på dette som et teelt prosjekt, det inngår vel i et større rrklameprosjek eller som «fyll» i «Bloggerne». Noe må man jo ha å skrive hjem om.

  1. MEG. Så bra det ikke er du som skal kjøpe da. GC er vel bedre enn mange andre steder, mange soldager i løpet av året, fint for voksne og barn, selv om det er noen flytimer ned. Det er veldig greit og enkelt å ha hus når du har barnehagebarn eller skolebarn, CBE har fleksibel kjobb så de har mulighet til å kunne bruke det i de fleste ferier. Vi hadde hus på Tenerife når barna var små, nå er de litt større og det er byttet ut med hus på Mallorca. . utrolig deilig. Men innimellom velger vi andre feriemål

  2. Caroline Berg Eriksen

   Det kommer ikke til å gå ut over fleksibilitet og spontanitet 🙂 Tvert i mot gjør det oss mer fleksible og spontane. Vi kan reise ned på dagen om vi ønsker det å alltid ha et sted å bo. Planen er å leie ut i de periodene hvor vi ikke bruker den, så vi kommer ikke til å låse oss til ett sted.

   1. Men hvis dere leier ut så mye som mulig kan dere vel ikke reise ned på dagen? Smaken er som baken, men blir det ikke kjedelig i lengden å reise til kun ett sted? Dere har jo penger nok til å virkelig se litt av verden.

   2. Caroline Berg Eriksen

    Det er vi som styrer utleie, så om det ikke er utleid kan vi reise ned på dagen om vi vil 🙂 Vi har heller ikke planer om å kun reise ett sted.

 14. Så sykt digg! lykke til videre med jakten! Her hjemme i Østfold er det nesten for varmt til å være ute

 15. Så kjekt med feriehus! Mamma og pappa har leilighet på La Manga og det er virkelig et paradis! Blokken ligger midt mellom Mar menor og Middelhavet, så det er ca. 15 meter å gå til Mar menor og 50 meter til Middelhavet! Det er så kjekt å ha en plass å dra tilbake til år etter år, spesielt når det er et rolig område, med mange restauranter i nærområdet og ikke så alt for langt unna shoppingmuligheter Håper dere finner drømmehuset/leiligheten snart!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg tror La Manga er det siste stedet Lars-Kristian vil ha feriebolig 😀 Han har vært der alt for mange ganger med fotballen :p Men det er veldig fint der da.

 16. Hadde dere ikke studert prospektene grundig, og komt med noen krav til bolig til megleren?

 17. Charlotte

  Gran Canaria er et supert sted å reise til året rund, selv om det kan bli litt varmt der om sommeren 🙂 Og med leiebil så kommer man seg enkelt rundt på øyen, mange spennende steder å utforske. Jeg og min mann reiser alltid ned et par uker i månedsskiftet februar/mars, så utrolig deilig <3 Har funnet en person som vi nok kommer til å leie av i mange år fremover, han KAN service 😀 Tidligere hotellsjef for 5 stjerners hotell i Maspalomas, så han vet hva turistene vil ha. Og veldig hyggelig fyr også 🙂 Han fortalte oss forresten at David Silva holder på å bygge et lite leilighetskompleks i Arguineguin 😉 Men utsikten er nok ikke helt den store der nede, pluss at det er rett ved der det er marked hver tirsdag.
  Uansett, lykke til med boligjakten – håper det ordner seg for dere snarest 🙂

 18. Selvom jeg har reist mye rundt i verden og sett mange fine steder, synes jeg alltid det er deilig og avslappende å komme til Gran Canaria (særlig rundt Arguineguin) så skjønner godt at dere vil ha et feriehus der! 🙂 Hvor er den fine hatten din fra?

 19. Hei! Så vakker du er Kan jeg spørre hvor skoene dine er fra?

 20. do you have a shorts link?

 21. hat brand?

 22. Lykke til med husjakt på Gran Canaria! Vi har selv bodd der i 18 mnd fra da minstemann var fire uker og eldstemann 2,5 år. En fantastisk plass og så uendelig mye mer enn Harry Granca som noen så fint her ville ha det til…. De som sier noe sånt vet faktisk ikke hva de snakker om! Vi bodde i Tauro og storkoste oss der. Fint at det er nærme til det meste, men ikke midt i neonjungelen og alle de norske turistene som helst vil at spanjolene skal snakke norsk. Jeg skriver jo ikke blogg lenger, men den er oppe å går… der ligger mange av mine minner fra tiden på GC. Ta gjerne en titt! Vi reiser ned i høstferien da vi har en uke timeshare på Anfi… gleder oss!!!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Stine! Så hyggelig å høre at dere også trives der 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *