på jakt etter leilighet

Hei fra Gardermoen! Vi er på vei til Gran Canaria – igjen 🙂 Denne gangen reiser vi kun fra i dag til lørdag, og for å være ærlig, så synes jeg det blir altfor for kort. Jeg psyker meg såpass mye opp til en flytur at jeg burde ha mer enn to hele dager der for å bli klar til en 6-timers tur hjem igjen. Men sånn ble det denne gangen. Vi skal nemlig på visningstur!

Det vil si at vi reiser for å se på leiligheter og hus! Vi snuser nemlig på å kjøpe feriebolig og det i seg selv er jo utrolig spennende 🙂 Så jeg håper at alt går fint og at jeg klarer å nyte oppholdet og fokusere på det vi er på jakt etter når vi først er der. Krysser fingrene for at alt går fint og at vi skrives derfra! Tenk at vi reiser til Spania, og så er det faktisk kaldere der enn her! Haha – det må være første gangen, i hvert fall for meg. Ha en fin kveld ☀️

31 kommentarer

 1. Anette S

  Hei:-)

  Så gøy at dere skal se på feriebolig.Håper dere finner noe når dere først er der da.
  Lykke til med flyturen

 2. Så spennende! Nyt dagene så godt du klarer, dette blir gøy <3 Stor klem
  http://www.charlottetunes.no

 3. Så spennende og lykke til. Da må du jo bare bli bedre på å håndtere flyangsten. Det ser ut som Mette-Marit og mange med henne har klart det, så det går an.

  Beste hilsen Ingrid på http://www.ingridtunheim.no

 4. Lykke til 😀
  Har de sluttet å selle isen din i butikkene?
  Finner den ikke i år. Den som var såååå god 🙂

 5. Jeanett

  Så spennende bor selv på fastland Spania og det er bare helt knall det har vært en kaldere vår enn vanlig, men mer behagelig på vinteren enn i Norge masse lykke til

 6. Hei! Så spendende
  Hvordan kan detvære dere valgte på Gran Canaria? Pga dine foreldre har lejlighed der eller ?
  Jeg kan anbefale lejlighed i Bergamo, italy, kjempe ekslusivt, hver lejlighed har egen pool og hage, på sommer har du strand og på vinter ski/fjell. For å ikke nævne naturen hele året.
  Lejlighederne begynder på 3-4 Mill. De kan kjøpes via et norsk firma.

 7. Vi har timeshare på Anfi, og synes det er topp! Er der 14 dager hver høst, perfekt for oss. Lykke til, veldig spennende

 8. Hei. Vil dere ha tlf til norsk dame som kjører taxi på Gran Cansria?

 9. Så spennende Hvorfor kjøper dere ikke i Hellas i stede?
  Det hjelper ingen ting å krysse fingrene, send heller en bønn til Han som har all makt❣️
  Håper dere finner noe fint, og at turen ikke blir slitsom

  1. Jeanette

   For det hjelper så mye mer å be til en som kanskje/kanskje ikke finnes? 😉

  2. susanne

   <3

 10. Åhhh så spennende, håper dere finner noe fint. Der kunne jeg også tenkt meg ferieleilighet, så deilig når kulda setter inn her til vintern! Masse gode positive tanker din vei på flyturen 🙂 Du er tøff da som utfordrer flyskrekken din! Og det kommer til å gå så fint 🙂

 11. Så gøy å snuse på ferie bolig 🙂 lykke til med det!Hvorfor har dere valgt grand Canaria? Bare nysgjerrig på hvordan dere har «landet «på det stedet… Siden dere er mye i Hellas liksom:)Er i Kreta å hvet det er varmere hjemme, det er ganske spesielt haha 🙂 uansett ha en fin bolig jakt!

 12. Lykke til – vi ser også etter leilighet på Gran Canaria, men nå er det prosjektet lagt litt på is siden jeg gikk tilbake til skolebenken noen år. Men så snart jeg er ferdig utdannet jurist blir det ferieboligjakt igjen 🙂

 13. Så utrolig spennende 🙂 Gleder meg på deres vegner. Masse lykke til og håper flyturene vil gå fint for deg.
  Hilsen en som ikke liker å fly selv 😉

 14. Hvor er den nydelige kjolen din fra?

 15. Hanne N

  Hei!

  Så HERLIG at dere vurderer å kjøpe leilighet på Gran Canaria! Vi har en bungalow i Arguineguin og jeg kan trygt anbefale øya som feriemål 🙂 Jeg er 25 år nå men har vært der hvert år med familien siden jeg var 8 måneder!! Det har vært vårt faste feriested siden den gang, og det beste er at klimaet er så stabilt. Over 300 soldager i året, og for oss som helst har feriert i vinterhalvåret på grunn av jobb er det helt herlig at man omtrent er garantert finvær der. Og ikke minst er det jo et eldorado for barn!!

  For de som ikke liker å tilbringe hele dagen på solsenga er det også verdt å nevne at øya har over 800 km med turstier i fjellene! Perfekt både om man vil på tur til fots eller på sykkel (eller til og med rulleski). At øya omtales som et kontinent i miniatyr er heller ikke uten grunn..

  Som du skjønner har jeg bare gode ord om GC, enten man vil på strandferie eller ha en litt mer aktiv ferie 😀 Man blir aldri ferdig å utforske den tilsynelatende lille øya. Gran Canaria har så mye mer å by på enn strand, og har for noen fått et ufortjent dårlig rykte synes jeg..

  Masse lykke til med leilighetsjakt 😀

 16. Herregud, så utrolig heldige dere er :O Det flotte huset hjemme, og nå et i Spania.

 17. Huff, føler med deg angående det å fly. Har reist med fly i åresvis (selv med flyskrekk), men når man har fått frykten i seg er det vanskelig å slippe tak. Det hjelper liksom ikke hvor mange flyturer man tar, alt avhenger av dagsformen og hvordan hodet og kroppen reagerer + turbulensnivå etc.. Håper det blir lettere for deg etter hvert! <3 Uansett: så koselig med feriehus! Det blir sikkert veldig fint for dere:)

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Thea <3

 18. Hei.Så deilig med hus i Spania:)Kan jeg spørre hvor de nydelige øredobbene er i fra??Så flotte 😉

 19. Det er vel ikke så rart at det kjøpes hus på Gran Canaria fremfor Hellas. På Gran Canaria er det jo varmt klima hele året! 😀

  1. Caroline Berg Eriksen

   Nettopp!! Det er derfor vi er interessert i å kjøpe her 🙂

 20. Hehe 🙂 selvfølgelig.. Tenkte meg personlig ikke om:) Hellas er bare en sesong…

 21. Hei.Blir veldig glad for svar på hvor du har kjøpt øredobbene dine??Bare helt nydelige.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk! De kommer fra Gina Tricot 🙂

 22. Så stas med hus i varmere strøk!☀️ Kan jeg spørre hvor du har kjøpt kjolen? Den var helt nydelig

 23. susanne

  Sjekk ut El Gouna utfor Sharm el sheik.. overvåket område, litt mer luksuriöst, svärt barnevennlig, masse nye flotte leiligheter å kjöpe!

  1. susanne

   Og Egypt har flere soldager i året <3 Februar/Mars rundt 25-30 gr. Likte oss der fordi vi fölte oss så trygge. Det var rolig, ingen partyplass, man kan besöke de store flotte hotellene og väre der hele dagen, benytte seg av tilbudene og spise buffe ex. Og vil ha man mer kan man dra inn til Sharm.. Se Mövenpick resort og spa i El Gouna, så bra! som en liten landsby i seg selv. Og egen vegetar restaurang bl.a <3 Vi var inne i El Gouna og så på leiligheter til salgs og de var så flotte! Lykke til, sikker på dere finner det dere önsker 🙂

 24. Jeanine

  Hvor er den fine kjolen din fra ?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Den kommer fra bikbok 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *