oppskrift-onsdag: kremet kyllingsalat

Hei oppskrift-onsdag! I dag er det en veldig enkel, men kjempegod og kremet kyllingsalat på menyen og det beste av alt er at du rører den sammen på 1-2-3! Dette er jeg veldig glad i å lage til lunsj, men du spiser den selvfølgelig når du vil. Om du ikke er noe glad i kylling, kan det enkelt erstattes med tunfisk – det er også utrolig godt 🙂 Server dette med godt brød eller bare spis den som den er 🙂 


til 2 personer 

♥ 400 g. kylling – gjerne salatkylling ♥ 1/2 beger rømme ♥ 1 dl. majones ♥ 1 rødløk ♥ 1 hvitløk ♥ 1 lime ♥ koriander ♥ salt + pepper ♥ avocado ♥ blandet salat etter eget ønske

Riv kyllingen i strimler. Bland sammen rømme og majones. Du kan også bruke lettprodukter, men det blir ikke like godt med for eks. yoghurt eller kesam, ettersom det har en mye syrligere ettersmak. Finhakk rødløk, hvitløk og koriander. Bland dette sammen med rømme og majones, og tilsett kyllingen. Smak deg frem med salt og pepper. Del avocado i to, fjern steinen og del den i skiver. 

Ha masse blandet salat i bunnen og server den med en stor mengde kremet kyllingsalat med pepper på toppen. Husk avokado og lime! 

9 kommentarer

 1. Det så sikkelig godt ut tror du den kan stå i kjøleskapet over natten?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Absolutt 🙂

 2. Hei!
  Konstruktiv kritikk: Kan du vær så snill og slutte med emojiene? Det blir så rart. Føler ikke at det hører til bloggposter, og du skriver så mange av dem i et innlegg.

  Et annet spørsål: Har du tatt silikon? Går mange rykter om det nå

  1. Og ellers har du det bra, C? Håper du har noe viktigere å tenke over 🙂

 3. Så skikkelig digg ut! Elsker kyllingsalat!

  Jeg har en lignende en jeg bruker å lage, bare at jeg har i selleristang og vårløk (for litt god crunch, det passer så godt sammen), istedenfor rødløk. Anbefaler å prøve hvis du har lyst på en vri en gang 🙂 Spiser det i tortillas eller bare på brødskiver (særlig varmet på panne) f.eks… NAM. Man vil jo ha litt lettere måltider nå når det er så varmt.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk for tipset, Linn 🙂

 4. Nam nam i sommervarmen, ser kjempe godt og delikat ut 🙂

 5. Så utrolig godt det så ut✨ Kjekt at du lager til sommerlige retter nå som sola og varmen er her for fullt✨☀️

 6. Denne var skikkelig DIGG. Laget den i dag 🙂 Nammis 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *