smoothie, yoghurtis og time hos gynekologen

I dag er sola tilbake! Jeg synes nesten det var deilig med et lite avbrekk i går, men jeg skal ikke si det altfor høyt 😉 Jeg bare krysser fingrene for at vi ikke bruker opp sommeren før den har startet. Men så er det jo noe med det å leve i nuet også, så i dag ble det både smoothie og yoghurtis i solsteiken etter at jeg hadde vært hos gynekologen for å ta celleprøve (gjett om jeg sprayet meg med honolulu breeze før jeg dro dit! Haha, neiiidaa) Til tross for at jeg har født to barn, er det noe med å gå dit jeg aldri klarer å bli helt komfortabel med. Jeg vet at de gjør dette som ren rutine, men jeg synes likevel det er ubehagelig. Jeg passer alltid på å ha på meg et skjørt, en kjole eller en lang genser, så jeg ikke føler meg altfor naken. Jeg gjorde nemlig tabben å ha på meg jeans og en helt standard genser en gang, og det har jeg aldri gjort igjen. Haha! Da følte jeg meg virkelig på utstilling. Jeg er glad det er gjort, for det å sjekke seg regelmessig er utrolig viktig og dessuten er det gjort på maks 4 minutter! Nå er det bare å vente og håpe på at alt er i orden. 

Kjære blomst – fortell meg din hemmelighet! Disse hadde jeg lyst til å ta med meg hjem, men jeg skal gi de jeg har hjemme noen uker til først. De var så fine og hvite, nå er de mer.. brune. Og dessuten, klipper jeg bort alle de døde blomstene, sitter jeg igjen med en helt grønn plante. Kanskje like greit, grønne planter er mer min greie! Den ene som står på soverommet har jeg snart hatt i ett år! Klapp på skulderen! Jeg er faktisk litt stolt 🙂 

skjørt nakd / t-skjorte gina tricot / solbriller glitter belte gucci 


Håper deres dag har vært fin  Sees til oppskrift-onsdag i morgen tidlig 🍴

36 kommentarer

 1. Benedicte

  Hei 🙂 Reknar med du har fått kommentarar på det allereie, men positivt svar kan jo vere litt missvisande i forhold til svar på prøvar 😉

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det er helt sant! Jeg får skrive om setningen 🙂

 2. Et positivt svar vil jo si at du har celleforandringer og det håper du vel ikke?!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg mente det ikke sånn.. har allerede svart hun første som påpekte det og skrevet om setningen 🙂

 3. Enda mer uheldig antrekk hos gynekologen: Jumpsuit

  1. Caroline Berg Eriksen

   Ufffff

  2. Hehe

  3. Pernille

   Hahahaha, den lo jeg godt av

 4. Hei, for at den hvite blomsten skal blomstre å holde seg hvit må alle døde blomster fjernes fortløpende. Det er arbeidssomt, må gjøres hele tiden for at det skal komme nye knopper. Hvis du fjerner alle brune nå vil den blomstre igjen. Det beste er å spørre gartneren om de har ampler med selvrensende blomstertyper

  1. Caroline Berg Eriksen

   Søren! Jeg som trodde at vi hadde kjøpt knipefrie blomster! Det var det jeg var redd for 🙁 Takk for tipset! 🙂

 5. Du stråler om dagen, Caroline! Du ser bare helt fantastisk ut 🙂 Håper dere har hatt en fin dag, stor klem fra fast leser gjennom 8 år!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk <3

 6. Uff, det besøket der blir verre for hver gang. SÅ glad når man kan klatre ned av den stolen.. Lang genser var lurt, andre tips til å komme gjennom dette?:))

 7. Christina

  At du skriver om celleprøve synes jeg er bra, det kan være en påminner for mange 🙂 jeg fikk brev fra legen nettopp at celleprøven jeg tok nylig var normal – føles så godt. Gruet meg mye, da jeg har fått to barn siden forrige prøve det er vel ikke meningen at man skal bli bekvem med det. Det er jo ikke akkurat naturlig å vifte med underlivet til fremmende, men det er kjempeviktig å få tatt prøvene 🙂

 8. Nina Marie

  Første gang jeg hadde GU så var jeg i tenårene og kom med jeans og litt trang magetopp (haha), gjør ikke den tabben en gang til kan du si 😉

  Synes du er helt nydelig på håret akkurat slik! 🙂

 9. Jeanette

  Bra at du sjekker deg. Det er så viktig!

 10. Hei,

  Jeg satt og funderte over hvordan jeg kan holde kostholdet på sydenferie i sommer. Jeg spiser moderat lavkarbo. Hva er dine beste tips for kosthold og sommerferie?

  Ellers er det kjempe flott at du oppfordrer til å ta celleprøve.

 11. Hei!
  Så bra at du minner leserene dine på å huske å ta celleprøve!
  Jeg vet at mange ønsker å gå til gynekolog for å få dette gjort, men husk at også fastleger utfører disse undersøkelsene 🙂

  Mvh Fastlege T

 12. Ååh ja. De hvite og lilla du kjøpte er en av de værste i fht stell. De må knipes daglig.. men den som er på bilde der er selvrensende. Surfina million bells eller surfina småblomstret klarer seg selv. Er du glad i grønt kan du ha med eføy, glechoma, dichondra eller lysemecia. 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Uff!! At vi kunne ende opp med dem da! Er så typisk :O Takk for tips!

 13. Camilla

  Viktig å ta celleprøve jevnlig, bra du gjør det og minner andre på det med å fortelle om det. Jeg har gjort det jevnlig, og var inne hos gynekologen for å undersøke noe annet og tok en ekstra celleprøve tidligere i år, selv om det var før tiden jeg egentlig skulle ta. Det viste det celleforandring grad 2. Inn på sykehus 2 mnd etterpå for å operere bort deler av livmorhalsen (konisere) og utsette graviditet med et halvt år for å la det gro ordentlig. Så glad vi har mulighet til å følge med og «ta det» før det går for langt! Selv om det betydde at vi må vente med andre ting. Det er jo faktisk bedre å gjøre noe med det! Verste var ventetiden for å få svar på allting. Anbefaler alle å ta tester, da holder man seg frisk – tenk at vi har den muligheten til å være føre var, det er jo ingen grunn til å la være da, selv om det ikke er så hyggelig å gjøre det der og da. Heldigvis et de proffe folk som gjør dette hver dag. Krysser fingrene for at prøvene dine er i orden:)

  1. Caroline Berg Eriksen

   Så utrolig godt å høre at alt gikk fint og at det ordnet seg i tide <3 Dette er veldig viktig, jeg er så glad for at vi har denne muligheten til å sjekke oss – håper alle gjør det <3

 14. ‘Kjære blomst- fortell meg din hemmelighet’ , det kan ha vært det samme gynekologen tenkte?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Hahaha

 15. Lykke til.. Helt enig viktig sak å ta opp! Trur vi damer syntes det er ubehagelig å gå til gynekolog tross vi har fødet. . Forde da hadde vi ikke noe valg, ungen måtte ut haha 🙂 og ut av andre ting som må være på stell så er «vi» alene liksom?? Hmm.. Ble dypt det her??? Haha

 16. hairband?

 17. Veldig trist at du ikke bruker denne anledningen til å skrive mer om livmorhalskreft og viktigheten av å teste seg. Du kunne også skrevet at alle jenter født i 1990 eller senere får vaksinen gratis, og at dette er endet kreftform som rammer yngre kvinner som ofte ikke tenker at det kan feile dem noe så alvorlig som kreft.

 18. T-skjorten er kanskje ikke helt heldig i den situasjonen, mtp at det høres ut som ærendet er en abort?:-/

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg tenkte ikke akkurat over printet på t-skjorten da jeg kledde på meg tidligere den dagen. Men det er jo eventuelt noe å tenke på til en annen gang.

   1. Hahahaha herregud lo akkurat 5 minutter i strekk av dette her…

   2. Caroline Berg Eriksen

    :p

   3. Jeg skjønner ikke hva som er morsomt med dette? Er abort morsomt for noen av dine lesere? Jeg mente ikke å være ufin mot deg, Caroline, jeg synes du er herlig. ❤ Jeg ville påpeke det åpenbare i at påskriften på t-skjorten ikke spilte på lag med ærendet du gjorde. Teksten gjentar seg jo også 3 ganger, da er det relativt uungåelig å ikke tenke i de banene. Men slikt kan skje alle.

   4. Caroline Berg Eriksen

    Abort er på ingen måte morsomt! :O Jeg tror du vektlegger sammenhengen mellom print og ærendet mitt litt mye, det var ikke noen underliggende mening og de færreste tenker over noe sånt på den måten når de kler på seg.

 19. Du er så utrolig fin på håret. Kunne du lage en video som viser hvordan du styler det?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Selvfølgelig! 🙂 Og tusen takk <3

 20. I really like your writing style, fantastic
  information, thank you for posting :D. https://www.siliconebracelets.co.nz

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *