out and about

knust iPhone 👌🏻

I dag har jeg blitt skjemt bort med nye negler på morgenkvisten! Jeg har gått uten i noen uker nå, så det var deilig å få dem på igjen – spesielt for en som ikke klarer å slutte med neglebitingen. Jeg har aldri bitt særlig langt ned, men bare det at jeg gjør det. Det er så unødvendig, men rett og slett en skikkelig dårlig uvane. Derfor har det å sette på negler vært et must for meg i årevis, da holder jeg i hvert fall fingrene unna munnen – hah 💅🏻💁🏼 


Rakk en liten matbit på kafeen ved siden rett etterpå også – laks og eggerøre er den beste kombinasjonen! Nå sitter jeg på kontoret før jeg må videre, Fredrikstad står på planen! Håper dere får en kjempefin dag 🙂 

18 kommentarer

 1. Ser tegnet ikke ble med i kommentaren, men bruker du «supert/bra»-ikonet når IPhone er knust? Jeg hadde blitt veldig lei meg hvis det skjedde med min…

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det er jo en spøk! Det er skikkelig kjipt :O

 2. So cool your black on black look!
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

 3. Andrine

  Delte dere det ene smørbrødet på to? 🙂 Så innmari god ut!!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Ja 🙂

 4. Heia ! Jeg har et tips om du ønsker deg sterke negler. Jeg hadde problemer med neglene at de sprakk langt nede, særig etter rengjøring i huset. Gikk ikke å file det bort heller. Men så fant jeg et kjempegodt negle-produkt hos Vita. Det heter Trind Nail Balsam. Har brukt det ca et halvt år nå, og har ingen plager med sprukne negler lenger. Og neglene har blitt lange, sterke og fine. Jeg bruker Trind neglelakk-serie også. Når jeg bruker den hvite lakken så ser det ut som jeg har fransk manikyr. – Jeg er litt som deg med å putte neglene i munnen av og til. Huffa ! hehe. Håper mitt råd kan hjelpe deg, og ønsker deg lykke til ! – Gratulerer forresten med veldig god kvalitets-omtale på TV 2 av ditt Adax veskemerke !

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk for tipset, Ann! Og ikke minst for den siste setningen! Så stas 🙂

   Klem!

 5. Anne-Grethe

  Dere får sette dere i bakgården på Kaffeliten neste gang, utrolig koselig der 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Ja, det er så koselig der! Vi skulle bare kjøpe en matbit og ta et par bilder, det var litt for sterkt lys i bakgården, så vi får ha det tilgode 😉

   Klem!

 6. Kjære Caroline – hvorfor erstatter du tegnsetting med smileys? Det ser ikke bra ut på «trykk». Hvis du vil bruke emojier, kan du ikke i hvertfall sette tegn først og emoji etterpå? Sånn som dette? 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Hmm, jeg mener ikke å erstatte spørsmålstegn, utropstegn etc. I så fall skjer det automatisk :O Jeg setter smileys etter, slik som du viser til 🙂 Skal høre med teknisk! 🙂

 7. Dette antrekket likte jeg skikkelig godt Kan jeg spørre hvor skjørtet ditt er fra?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Så hyggelig, Malene! Skjørtet kommer fra nakd 🙂

 8. Iseline

  Du ser bare nydelig ut Caroline <3 Skulle ønske jeg tok meg like bra ut, bare ett år eldre enn deg 😉

  1. Caroline Berg Eriksen

   Snille du! Tusen takk 🙂 Jeg er sikker på at du tar deg veldig bra ut, for når du kan gi andre komplimenter, skinner det gjennom at du er et nydelig menneske!

 9. Hvor lager du neglene…

  1. Caroline Berg Eriksen

   Hos Sara’s Nailfashion i Sarpsborg, Sara er så dyktig! (jeg får det sponset)

 10. Og glemte å skrive det i kommentaren, men jeg ønsker ikke at den skal vises offentlig <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *