hest er best

I dag møtte vi Rasmus og Brooke (svoger og svigerinne) i Moss for at jentene skulle få være litt med hester og prøve seg på litt riding 🙂 Nelia var selvfølgelig den som fikk prøve mest og nå er jeg redd vi har en jente i hus som ønsker seg hest i hagen 😉 Haha! Hun fikk ri på både stor hest og en liten ponni og den lille måtte Naia få sitte på også 🙂 Vi var på en utrolig vakker gård, Kubberød Gård, og hit vil vi gjerne tilbake for å bli enda bedre kjent med hestene. Så fantastisk flotte dyr! Jeg har aldri vært en hestejente, men storesøster var bitt av basillen da hun var yngre. Gikk på riding, dro på rideleir og var med venninner som hadde hest så hun kunne være med å stelle 🙂 Jeg synes det var spennende nok å være tilskuer under forestillingene de hadde med rideskolen 🐎


Akkurat nå sitter jeg ute med laptopen på fanget og planlegger uken foran meg 🙂 Den blir fin, gleder meg til mandag! Vi sees til en ny ukestart 

17 kommentarer

 1. Martine K. A.

  Hei. Vil bare gjøre deg oppmerksom på at vi som leser bloggen din via Bloglovin’ på mobil ikke får opp emojiene du har i teksten 🙂 Det er bare et mellomrom og teksten blir tung å lese. Fortsatt god søndagskveld, veldig fan av bloggen din ellers!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Oi, det var synd! Det skal jeg sjekke om jeg kan gjøre noe med 🙂

 2. Iseline

  Åå, hest ER best, hihi ! 😀 Jeg hadde egen hest i mange år, helt til jeg ble mamma og måtte selge pga økonomiske hensyn, men også pga liten tid til han. Veldig trist, for hadde vært utrolig fint å hatt han fortsatt og kunne hatt med meg barna mine i stallen og på ridning 🙂 Datteren min på snart 9 år har akkurat begynt på ridetimer etter flere års interesse, så hadde vært fint med egen hest i familien nå, men det koster altfor mye tid og penger dessverre. Flott at det finnes gårder som Kubberød og rideskoler for de interesserte ! 😀

 3. Nathalie

  Hallo 😀
  Hvor er den fantastiske kjolen fra?
  Så forresten ut som en utrolig koselig dag for jentene dine 🙂 du er så flink til å finne på ting med dem!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Nathalie 🙂

   Kjolen kommer fra Nelly, den er fra i fjor :/

   Klem!

 4. Så gøy at jentene får prøvd seg på litt av hvert, også hest. Mange fine og forskjellige aktiviteter og opplevelser er viktig for barn.

  Ha en strålende fin dag.

  Beste hilsen Ingrid på https://ingridtunheim.no

  1. Caroline Berg Eriksen

   Enig 🙂 Ha en kjempefin dag, Ingrid!

 5. Our daughter is also a huge fan of horses 🙂 Wonderful pictures and dress, dear Caroline!
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

  1. Caroline Berg Eriksen

   Powerful animals <3 Thank you, sweetie 🙂

 6. Hvordan planlegger du uken din? Bruker du et verktøy digitalt eller bare skriver du det inn i en bok? Hvor detaljert planlegger du? 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg bruker bare pages for tiden og noterer det inn der 🙂 Kalender på mobilen hadde jeg heller aldri klart meg uten! Det er også noe eget med å notere ned i en bok, men akkurat per i dag har jeg kuttet det ut :p

 7. Hest<3
  Hadde selv hest i mange år, og den dagen jeg fikk egen hest som 12 åring, forandret hele verden seg. Du aner ikke hvor mye jeg vokste på det! Det er et STORT ansvar, men det er som de sier, hestejenter(og gutter) blir de beste lederene senere i livet. Det er synd det er så dyrt at det kun er for et utvalg av oss i samfunnet:(
  Men det er et sunt og fint miljø, så lenge man klarer å fortså at ikke alle har millioner å bruke på det.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Ja, det er jo veldig kostbart, så det forstår jeg godt at du synes!

   Håper du får en fin uke, Linn <3

 8. Leste meg igennom flere innlegg og lurer på om du har noen erfaring fra Hellas, opplevelser og severdigheter som er verdt å få med seg 😉 Velger dere fastland eller øy? Vi har leid hus ved fastlandet og gleder oss veldig!!

 9. Michaela

  Åh, så innmari koselig! Hest ER virkelig best, ingen protest 😉 Hihi <3 Jeg var selv hestejente da jeg var yngre (eller var og var, en gang hestejente – alltid hestejente, I guess), og til slut endte vi opp med å eie to flotte Islandshester. Det var Islandshester vi drev med, og det som ble den store favoritten. Hestene er dessverre solgt i dag, for til slutt har man ikke alltid den tiden hestene krever og fortjener. Men jeg kan på det varmeste anbefale denne fantastiske hesterasen (mens vi er inne på temaet Island burde dere forresten uten tvil dra til Island også – fantastisk natur, kultur og helt insane god mat).

  Ha en fin kveld videre <3

 10. Michaela

  Til slutt* 😛

 11. Benedikte

  Så utrolig koselig! Hest er en helt fantastisk hobby 🙂 Dette var nok en drømmedag for jentene!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *