#hemmeligprosjekt

Jeg landet akkurat på terrassen med litt mat og et glass vin – i kveld er jeg så sliten, men fy søren for en gøy dag jeg har hatt! Disse to mannfolka altså, de er HELT fantastiske! 

Vi gjorde en morsom shoot sammen i dag og fotografen var selvfølgelig Lars-Kristian 😉 

Her kommer dagens antrekk! Jeg hadde en helt annen bluse på meg rett før vi skulle avgårde og levere i barnehagen i dag tidlig, men så synes jeg toppen var litt skrukkete i front og skulle bare glatte _litt_ på den med strykejernet. BAM! Hull i den helt nye blusen min! Flotters. Bah. Hvor er det trådløse strykejernet når jeg trenger det? Finnes det i det hele tatt? I så fall hadde jeg vurdert å stryke i bilen (eventuelt når vi kom frem) Uansett – det ble en mye varmere bluse i stedet, men det funket det også – jeg rant bare nesten bort 🙂 


I morgen gleder jeg meg til en dag på hytta, det er så lenge siden jeg har vært der. Lurer nesten på om jeg må bade, det frister i hvert fall veldig. Klokken er halv elleve og det er 20 grader ute! Skal si sommeren kom tidlig, og det er så deilig! Håper dere har en fin helg i vente 🙂 

19 kommentarer

 1. Du får prøve steamer neste gang!

 2. Hei Caroline!

  Jeg har et forslag til et innlegg til deg, som hadde vært veldig gøy å lest. I din tid som blogger har du vel hørt mye rart om deg selv som ikke stemmer. Hva om du samler disse tingene, og kommenterer de? Så kan vi alle sammen le av teite rykter og meninger <3 Hadde vært gøy å se den morsomme side av deg!

  1. Haha, Okei. Skjønner at jeg ikke er så god å formulere meg, og at det virker teit. Men ja, er flere norske som har gjort det på YouTube. Står btw nesten ingenting om deg på jodel, og der pleier folk å få gjennomgå. Så det er man glad for 🙂

 3. -er bare så lei av #hemmelig prosjekt hos alle bloggere. Det begynner å bli stress å lese blogger for dere er alltid på vei, på vei, på vei. Noen prosjekter hører vi om leeenge etter, noen hører vi aldri noe om. Så jeg er rett og slett møkk lei av bloggernes hemlighetskremmeri. TV-serien blir uten meg som tilskuer.

 4. white blouse and shoes brand?

  1. Caroline Berg Eriksen

   The shoes are really oldies from Asos 🙂 The blouse is from Gina Tricot 🙂

 5. Hvor er den nydelige blusen fra? 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Gina Tricot 🙂

 6. Guri Kunna

  Er vel ikke så hemmelig det der. Ser jo godt hvorvdu er. Er ikke blind. Ikke farlig å se at du er hos Jan Thomas.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Haha 😀 Nå prøver jeg vel ikke akkurat å skjule at Jan Thomas er der 😉

 7. Karoline

  Vet hun Snillegucci nettopp tipset om et sånt dampjern (heter det det?) som hun brukte istedetfor å stryke. Verdt å sjekke ut? 🙂

 8. Hvor er den lekre kjolen fra?

 9. Åh, så vakker du er.

 10. Håndsteamer!!

 11. Hei! Lurer på hva du har gjort med leppene dine? Injeksjon? Lagt merke til at du har fått spørsmålet flere ganger i det siste uten å svare. Er det slik at det er hemmelig eller noe du ikke vil dele?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det har aldri vært noen hemmelighet at jeg bruker restylane i leppene 🙂

   1. Bare for å ha sagt det: det behøver du virkelig ikke. Du er minst like vakker uten. :o)

   2. Nei, ok! Takk for svar Er du fornøyd med det? Og kunne du tenke deg å lage et innlegg om erfaringene dine med dette, positivt og evt negativt (om det er noe?) Hilsen nysgjerrig

 12. Anniken

  Så fin! Det hadde vært kjempegøy med et innlegg om tips til søte sommerlige bluser eller kjoler. Stå på <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *