gi vesken din en makeover

Disse skulderremmene fant jeg på Glitter i går – er de ikke fine? De pynter virkelig opp enn ellers vanlig og kanskje – til tider – litt kjedelig veske 🙂 Ikke minst er det genialt til de veskene som ikke har skulderrem i det hele tatt – forutsatt at det finnes noe du kan feste den i, selvsagt 😉 

Utvalget var større enn bare disse to, men jeg falt sånn for denne helt sorte med blomsterdetaljer som passer så fint til enkle skinnvesker. 

Denne andre blir kjempefin å ha til strandvesken, festivalvesken eller on the go-vesken. 

Jeg synes i hvert fall mine vesker ble hakket mer spennende med ny rem, og så er det deilig å kunne fjerne den igjen når jeg blir lei. Nå leter jeg meg  bare i stykker etter Nelia-vesken fra kolleksjonen min fra 2015 som jeg ikke finner noe sted. Er så redd den har forsvunnet i flyttelasset, men jeg er helt sikker på at jeg har brukt den mens vi har bodd her. Jeg hadde til og med tatt vare på en helt ny, som Nelia skulle få en gang i fremtiden. Disse skulderremmene hadde vært så fine til den vesken! Jeg får vel bare lete litt til. 


Nå har kvelden kommet hit og vi skal henge nye bilder opp på veggen. Det gleder jeg meg til! I dag startet også tapetseringen og malingen av lister i det berømte «stuen i midten-prosjektet» Endelig! Kan nesten ikke vente med å se hvordan det blir 🙂 

14 kommentarer

 1. Er ofte ikke så mye som skal til før tingene man har får litt nytt liv! De var superfine <3 Håper virkelig du finner vesken – skjønner godt at det er vondt om den er borte! Klem
  http://www.charlottetunes.no

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Charlotte <3

 2. Hei Caroline!
  Får man kjøpt isen du var med på å lage fortsatt? Den var så god!!

 3. Ingvild

  Ååå så tøft!!
  Hva heter denne vesken her Caroline? Nydelig er den!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Den øverste heter Charlotte og den nederste (sekken) er Naia 🙂 Tusen takk, Ingvild <3

 4. Du kan laste ned appen Tise, og eventuelt se om det ligger en tilsags der og kjøpe en brukt❤️Eller finn selvsagt. Lykke til

 5. Så utrolig koselig at du hadde gjemt en veske til henne! Du virker som en flott mor

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Anne! Det var veldig hyggelig skrevet av deg 🙂

 6. Hei Caroline!

  Jeg lurte på om du kunne lage et innlegg om styrkeøvelser som er enkle å gjøre uten utstyr – så man kan trene ute i sola feks 😉

  Liker monster-mageøkten fra noen måneder siden kjempegodt – hehe, i alle fall når jeg er ferdig med alle repetisjonene 😛

  Ha en strålende dag!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det gjør jeg gjerne! Har faktisk hatt et sånt innlegg i tankene 😀

   Så gøy at du liker den økten, det gjør jeg også 😀 Håper du har en deilig solskinnsdag <3

 7. Undrende

  Hva er «on the go-veske»

  1. Caroline Berg Eriksen

   Hei undrende! Det er en hverdagsveske, gjerne en som er lett å bruke, rommer mye og som du kan slenge over skulderen på 1-2-3 🙂 Håper du fikk svar på det du lurte på 🙂

 8. Elisabeth h

  Jeg ønsker meg styrke-øvelser for slappe, men motiverte, nybegynnere, gjerne som man kan gjøre med enkelt utstyr som håndvekter/elastiske bånd osv.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Takk for tips til innlegg 🙂 Gøy!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *