back to reality

reklame: annonselenker boozt.com 

Hei tirsdag! Jeg fikk ikke startet dagen med trening i dag, det har vært fullt kjør fra klokken ringte – sånn er det alltid etter ferie, masse å ta igjen på absolutt alle kanter, både hjemme og på jobbfronten. Nå begynner ting å falle litt mer på plass, jeg har laget den obligatoriske ukeplanen min, e-posten er halvert og kjøleskapet er fylt opp! Så i stedet for å starte dagen med trening, tok vi en kjapp tur i lysløypa da vi trengte en pause midt på dagen. Det er så deilig å løpe ute, har savnet det i pinsen. Nå må bare været holde seg (som det faktisk også skal, i følge pent.no) så jeg kan få mange flere turer ute 🙂 Det gir meg så mye! Det samme gjør fuglekvitter gjennom vinduene på morgen – når det blander seg med morgenbrisen? Den beste følelsen. I hele kroppen. Og i sinn. 

(annonselenker) jakke HER / tights HER / singlet HER 


Klokken har blitt så mye at jeg skal i gang med middagen nå, snart kommer jentene hjem fra barnehagen og plutselig er vel klokken åtte 🙂 Håper dere har hatt en fin dag så langt! Klem ♥ 

17 kommentarer

 1. Hvor mange kvadrat er huset deres? 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Nå husker jeg ikke helt nøyaktig, men jeg mener på at primærrommet er 358m2, og at det er litt over 500m2 totalt 🙂

 2. Looove it! Både klærne og deg 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 😀

 3. Dere er blitt så flinke til å ta bilder! 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 🙂

 4. Så utrolig fine farger du får i bildene dine Caroline. Lyst å servere noen tips? Jeg liker at bildene blir mørke, men med små lysninger. Blir en vanvittig illustrerende stemning i bildene. Jeg antar at du redigerer de? Hvis ikke, hvordan klarer du å få til disse vakre fargene?

  mvh

  Anja

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, så hyggelig å høre 🙂 Det er Lars-Kristian som gjør all etterbehandling av bilder. Det er mange måter å oppnå det du snakker om her, en måte er jo å finne steder hvor lyset kun slippes inn et lite område. På disse bildene er det ganske tett skog rundt, og solen kom inn mellom trærne. Da er det jo som regel bare å stille opp personen du tar bilde av der hvor lyset faller. En annen måte å gjøre det på er i etterbehandlingen, og der er det utrolig mange måter. Vanskelig å gi noen eksakt beskrivelse :/

   1. Takk for svar.
    Skjønner at det ikke er enkelt å forklare redigeringsmåten. Det er jo et hav av muligheter der ute.
    Jeg er egentlig veldig glad i å ta bilder, men føler det aldri blir bra kvalitet når det er litt dunkel belysning. Ikke er jeg noen ekspert på redigering heller Men takker allikevel for tips. Kanskje jeg skal prøve med litt forskjellige objektiver. Ikke ofte jeg tar med speilrefleksen i skogen, men jeg ser jo at det lønner seg ☺️

    Ha en fin kveld ✨

 5. Jeg må få si en ting.. Det siste bilde av din kjære mann.. For ett bilde. Er det du som har tatt det?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Ja 🙂 Tusen takk, Hege!

 6. Jeg gleder meg sann til bloggerne med deg! Du gjør deg altså så fint på sosiale medier, og insta storyen din! Elsker å følge med på hverdagen din, du er bare så jordnær person som lever ett stille idyllisk liv med alt som hører til selvfølgelig. Takk for at du deler. Og jeg sier det igjen: gleder meg sykt til å se deg på skjermen igjen! ha en finfin dag!

  1. Caroline Berg Eriksen

   For en utrolig fin kommentar, Ine! Tusen takk <3 Håper du har en kjempefin onsdag 🙂

 7. Dere er helt rå på bilder!!! En fryd for øye og både lese og se på bloggen din om dagen og gleder meg veldig til bloggerne!! Kan du svare på kommentarer under innlegget «tidlig en søndagsmorgen»?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det kan jeg! Og tusen, tusen takk Anne! 🙂

 8. Det siste bildet var utrolig fint! Fy søren så flinke dere er begge to har blitt. Dere burde virkelig vurdere å starte opp et foretak til 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Ellen! 🙂 <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *