bildedryss fra Valle

Nå sitter vi på fergen mellom Horten og Moss, og faktisk har vi sluppet unna mye kø! Det har vært overraskende lite trafikk på veien, selv om vi trodde at det kom til å bli helt KAOS i starten. Vi innledet nemlig kjøreturen med å stå stille i nesten 10 minutter, men så løsnet det plutselig og vi er allerede her – i planlagt tid. Da vi skulle hjemover tenkte vi ikke over at dette er siste dag i pinsen før vi leste nyheten som advarte om mye trafikk, men hittil har vi uansett sluppet unna 🙂 Digg! Det verste som finnes er jo lange, trafikkerte veier når du aller helst bare vil komme frem. Vi har hatt utrolig fine dager sammen med Siri, Kristoffer, Adam og Thomas – mai har kanskje vært en av de beste månedene hittil i år. På mange områder. Likevel kjenner jeg at det skal bli godt med hverdag igjen. Sånn er det jo alltid. Jeg gir ikke slipp på pinsen helt ennå da, den er ikke over før dag blir til natt 😉 Her kommer noen bilder fra helgen så langt, deler fler litt senere! 


Håper deres pinse har vært like fin! Været er i hvert fall ingenting å klage på – for en gangs skyld 🙂 Klem C! 

47 kommentarer

 1. Hei
  Hvor er kjolen din fra ?

 2. Hei. Du, jeg er gravid og skal på ferie til Hellas i sommer. Vet at du selv var på Rhodos da du gikk gravid. Hvilke hensyn tok du ifht mat? Blir jo helt skrullete av å tenke på alt ønsker å ta nødvendige hensyn, men vil gjerne kose meg og slappe av også..

  1. Caroline Berg Eriksen

   Så deilig, Hellas er så vakkert <3

   For å være ærlig så har jeg nesten glemt hva jeg gjorde! Men jeg forsikret meg om at osten var pasteurisert eller så holdt jeg meg like gjerne unna om jeg følte meg usikker (på restaurant etc.) Kjøttet måtte være well done, men jeg spiste helst fisk (med unntak av kveite og tunfisk) Grønnsakene måtte være vasket og frukten også 🙂 Ellers tror jeg ikke det var noe mer? Det blir jo de samme hensynene som her hjemme, men man er gjerne enda litt mer var på tur 🙂

   1. Tusen takk for langt og fint svar Det setter jeg stor pris på! Er mye av det samme som jeg allerede har tenkt på, så det er betryggende Ang. isbiter i drikke som brus, vann og alkoholfrie drinker f.eks, vet du (eller noen andre) om de bruker springvann til isbitene?

   2. Caroline Berg Eriksen

    Isbiter holdt jeg meg unna, følte det var tryggest sånn – en vet jo aldri 🙂 Bare bestill uten is – det ville jeg gjort 🙂 håper du får en kjempefin tur og klarer å slappe av – det har du all grunn til 🙂 stor klem!

 3. Så utrolig hyggelig det ser ut! Hvor er kjolen din fra?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Vi har hatt så fine dager <3 Kjolen kommer fra bikbok 🙂

 4. Katrine

  Hei!

  Ser ut som en fantastisk deilig dag for fen flotte familien fin!

  Hvor er den nydelige kjolen din fra?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Katrine! Det har vært utrolig hyggelig 🙂

 5. Karolina Hadas

  Hei ☺️ For en utrolig fin kjole! Hvor er den fra?

 6. For en vakker kjole (på en vakker dame;-))!! Kan jeg spørre deg hvor den er fra?:-)

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Mia! Den kommer fra bikbok 🙂

 7. Nydelige bilder.
  Hvor er den fine, blomstrete kjolen din fra? Er stroppene ved brystet justerbare/strechy, el er det bare pynt?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Du kan justere på knytingen i front 🙂

 8. Sikkert ikke bare jeg som spør, men hvor er den nydelige kjolen fra?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Haha, jeg burde jo ha skrevet hvor den er fra! Den kommer fra bikbok 🙂

 9. Nydelige bilder! Kan jeg spørre hvor den fine kjolen er kjøpt?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Den kommer fra bikbok 🙂

 10. Camilla

  Hei! Så fin kjole, hvor er den i fra?

 11. Nydelig kjole! Hvor er den fra?

 12. Hvor er kjolen fra? Så FIN!

  1. Caroline Berg Eriksen

   BikBok 🙂

 13. Sara Katrin

  For en fin kjole!!
  Hvor er den fra?

 14. Ser ut som dere har hatt en fantastisk pinse 🙂 Nydelig kjole, hvor er den fra? 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det har vært så fine dager 🙂 Kjolen kommer fra bikbok 🙂

 15. Martine

  Den kjolen!! nydelig! Hvor er den fra? *ønskerseg*

  1. Caroline Berg Eriksen

   Den er så fin! Kommer fra bikbok 🙂

   1. Hvor mange ganger skal du skrive at den kommer fra Bik bok? Det holder da å svare på en av dem! Merkelig at du bruker tid på det, mens du bare overser andre, interessante spørsmål overser du eller vil ikke svare på.

   2. Caroline Berg Eriksen

    Nå skjønner jeg ikke helt hva du mener? Alle spørsmål er besvart på dette innlegget.

 16. Har du begynt med ny sminke/hudpleie? Du har hatt så fin glød på de siste bildene

  1. Caroline Berg Eriksen

   Nei, jeg har egentlig ikke endret på noe :p Tusen takk <3

  2. Får ikke til å svare rett under svaret ditt, så begynner på nytt her. Stemmer helt sikkert at du har besvart alle spørsmålene i dette innlegget, men det er jo bare «ufarlige» spørsmål som hvor klærne er fra osv. Jeg har prøvd å kommentere flere av innleggene dine de siste dagene, men ikke alle har blitt godkjent. Tror ikke jeg skrev noe som kan bli tolket som usaklig kritikk. Så nå at du har godkjent og besvart det siste jeg skrev på innlegget fra 17.mai-borddekkingen. «Smart» å vente med godkjenningen til ingen leser kommentarene lenger. Så slipper du en potensiell diskusjon som ikke bare dreier seg om hvor flott du er, så fine klær du har osv….

   Den siste uken har bloggen nesten bare dreid som om hva du har gjort, hvor travelt det har vært og det har vært et bildedryss ut av en annen verden. På hvilken måte skal vi bli inspirert av å lese menyen på restauranten du var eller se bilde av reker?

   1. Caroline Berg Eriksen

    Det har nok litt med at det tar mindre tid å svare på den type kommentarer, enn kommentarer som krever mer utbroderende svar. Ofte lar jeg kommentarer ligge til godkjenning fordi jeg har planer om å svare, og så «glemmer jeg det» eller jeg prioriterer andre ting som er viktigere, og da kan kommentaren ligge en stund før jeg til slutt bare godkjenner den uten å svare. Det er ingen annen grunn enn det.

    Bloggen min har alltid handlet om hva vi gjør, og i ferietider og andre fridager er det naturlig at det er det som er hovedinnholdet, og ikke de innleggene som jeg tror du sikter til 🙂 For øvrig er klær, antrekk, reiser, fritidsaktiviteter, daglige gjøremål o.l også inspirasjon.

   2. Therese

    Men er ikke det å svare på kommentarer en del av jobben? Syns det er merkelig å prioritere det bort fordi det tar for lang tid å svare, for deretter å glemme det. Dette fungerer jo ikke det virkelige arbeidslivet. Skal jeg liksom si til sjefen at jeg ikke har skrevet rapporten for det tok så lang tid. Men at jeg tok med typen på lunsj date i stedet for?!!..
    Syns det er en gjenganger at litt negative kommentarer ofte blir godkjent flere dager etter at innlegget har vært. Syns å det er rart at du ikke setter av en bestemt tid, kanskje to ganger om dagen, til nettopp kommentarer. Det virker som om du er innom flere ganger om dagen, og strør om deg med tusen takk fine deg. Tror du ville opplevd at arbeidsdagen ble mere effektiv hvis du ikke må inn å godkjenne og svare på kommentarer hele døgnet…

   3. Caroline Berg Eriksen

    Parallellen din til det « virkelige arbeidslivet» (hva er egentlig det?) blir litt feil.

    For det første så er jeg min egen sjef (lucky me), så jeg trenger ikke fortelle til noen at jeg ikke har besvart en kommentar.

    For det andre så må jeg ikke svare på absolutt alle kommentarer, jeg har ingen arbeidsinstruks som sier dette. Jeg svarer på de jeg ønsker å svare på 🙂

    Og for det tredje så er det andre arbeidsoppgaver som jeg prioriterer før jeg svarer på kommentarer.

    I tillegg så kan jeg ikke se at jeg har valgt lunsjdate, fremfor å besvare kommentarer? Om du da ikke mener at jeg skal jobbe 24/7? En lunsjdate tar jeg på fritiden.

 17. Hvilket merke er veksa? Hvor får man kjøpt den?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Den kommer fra Zara 😀

 18. Hvor er Valle? Googlet og fikk opp Telemark, men der finner man vel ikke hav eller skjell? ;o) Fine bilder!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Valle ligger i Bamble og har både skjell og hav 🙂

   Telemark har hav, skjell, fjell, vidder etc. 🙂 Stort område!

 19. Deilig bukse Nelia har, hvor er den fra?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Så deilig! Fra h&m 🙂

 20. Damaris

  Your dress is very beautiful. You look so pretty!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Thank you so much sweetie <3

 21. Caroline

  Hvor er Valle? 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det ligger i Bamble 🙂

 22. Bambling

  Heisann, bare en liten info: Det heter på Valle i Bamble. Sier man i Valle er du i Setesdalen.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Ok, takk for tips 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *