tidlig en søndags(mandags)morgen

Brrr! Nelia var overbevist om at vi hadde tatt en liten svipptur til syden, ettersom vi var omringet med helt nydelig hav på (nesten) alle kanter og solen varmet så godt. Derfor ble vi nødt til å ta en tur på stranden før frokost i dag tidlig, for hun skulle bade! Det ble med vassing til knærne, vannet var M Y E kaldere enn ventet, og den som var nærmest å dukke hele kroppen under var faktisk Naia – tøffa mi! Kaffekoppen ble med fra terrassen til strandkanten, og etterpå spiste vi felles frokost. En utrolig fin avslutning på pinsedagene ♥ 

Vi tok noen minutter på stranden før avreise også, for å samle skjell og trekke inn den deilige luften. I dag var det (typisk nok) enda varmere enn i går og nesten vindstille 🙂 


I kveld pakker jeg ut av kofferten, vasker tøy og tenker på å komme meg tidlig i seng. Et bad skal jeg rekke også, men det blir av det varme slaget 🙂 Jeg er ikke klar for å bade i norsk sjø helt ennå, det får vente en måned eller to (eller tre) til! Ha en fin kveld, dere ♥ 

28 kommentarer

 1. Cathrine

  Du er så fin i rødt!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Cathrine! 🙂

 2. trousers and blouse?

 3. Hei :)Hvorfor er øyepartiet forskjellig på ulike bilder? Ref. Forrige innlegg. Noen bilder har du rynker mens andre ikke. Dere benekter redigering når lesere har kommentert. Hvordan har det seg at det er sånn da?
  Hvorfor kan dere ikke være ærlige ?

  1. Må bare kommentere denne selv om jeg prinsipielt er i mot å kommentere tåpelige ting som skaper negativ stemning! Men kanskje det kan være greit for Caroline av og til at andre også sier fra!!
   For å studere øyepartiene må du virkelig some inn. Hvem gjør egentlig det!?!? Hva i alle dager er du ute etter ved å studere Caroline på den måten?! Hadde aldri i min villeste fantasi kommet på noe sånt.
   Jeg måtte selvfølgelig sjekke, dum så jeg var; å vet du hva?! Det er ikke noen forskjell på øyepartiene verken på det ene eller andre bilde. Caroline har like naturlige og vakre øyne på alle bildene. Flink til å sminke seg er hun også…..for det kan du nemlig legge merke til ved å some inn på øyepartiene. Litt nydelig naturlig make up.

   Takk for fin blogg Caroline og beklager hvis jeg helte litt «bensin» på et bål, men klarte bare ikke å la vær denne gangen. Håper det blir første og siste

   1. ANNE M. Enig med deg. Reagerer også på sånne hint hele tiden både til dette med redigering og kommentarer på sminke og sminkebruk jeg stadig leser. Men om det var redigert så hadde jeg jammen skjønt det når det studeres så til de grader. Blir helt satt ut av kommentarer noen føler for å legge ut, hav vil en oppnå. Caroline er superflink til å sminke seg, de er flinke til å ta bilder , sette lys etc.

   2. susanne C.Hoff

    Flott Anne M <3 ..Tro du sparte Caroline for å "forsvare og forklare" ett helt unodvendig innleggl!! Kjenner jeg blir helt oppgitt, har ikke folk annet å bruke tiden på..

  2. Kristine

   Hei Ina, jeg kan selvsagt ikke garantere deg at fotografiene av Caroline ikke er retusjert eller manipulert i ettertid og jeg synes forøvrig ikke at det er noen tydlige forskjeller på bildene selv. Men jeg kan fortelle deg fire generelle grunner til at personer kan se forskjellig ut på ulike bilder.

   1. SMINKE. Her er det spesielt highlighter-produkter som kan gjøre store endringer på fotografier. Highlightere lysner huden der den blir påført og reflekterer (ofte) lys. Ulike highlightere oppfører seg ulikt, og det kan tenkes at personer bytter merke i blant. Produktet kan altså gjøre at rynker/flekker/mørke ringer osv forsvinner. Har man ikke på produktet vil disse i større grad være synlige, avhengig av hvor kraftig lyset er og hvor det kommer fra.

   2. FLATT LYS. Flatt lys er svært flatterende for de fleste mennesker, da du slipper kraftige skygger i fjeset. Hvis du setter et portrett av samme person i flatt lys og kraftig sollys side ved side kan personen se meget ulik ut. Flatt lys kan man også oppnå ved å bruke eksterne lyskilder som en fotoblits m/softbox.

   3. REFLEKTOR. En reflektor brukes for å få en lyskilde (sola, lampe, blits) til å reflekteres. Hvis man holder en reflektor vinklet fra undersiden mot ansiktet vil de partiene som normalt er mørke (fordi lyset treffer ovenfra) også bli lyse (fordi lyset nå reflekteres underfra). Avhengig av hvor kraftig lyskilden er og hvor nær reflektoren er vil det være mulig å blende ut hele fjeset – evt. bare lysne fargen under øynene.

   4. ANSIKTSUTTRYKK. Vi mennesker lever. Vi er ikke utstillingsmodeller som konstant står i perfeksjonerte lyssatte omgivelser. Noen bilder blir tatt svært kontrollerte, andre bilder (gjerne de som skal vise en spontan stemning eller situasjon) bruker kun naturlig lyskilde – og den kan vi ikke alltid kontrollere. Ergo kan et 17. mai bilde i solsteiken få fram både rynker og sirkler og storkebein som ikke ville vært synlig om det ble tatt i andre lysforhold.

   Disse punktene kan selvsagt kombineres. Håper dette ga deg noen aha-tanker. Så vil jeg råde deg til å spørre om noe uten samtidig å anklage personen (hvertfall inntil du har fått svar).

 4. Hei. Morro å følge bloggen din selv om jeg er mye eldre. Jeg har allt vært singel og ønsket meg familie, sårt. Dere er en nydelig familie som tar godt vare på hverandre. Du snakker også mye om Tante Vivi men ikke familien hennes. Bare lurer på det. Tar dere godt vare på de single i familie og venner? De er i en sårbar situasjon som alltid er 5. jul på vogna. Ønsker deg alt mulig godt!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Helga! Så hyggelig å høre.

   Tante Vivi er en del av familien til Lars-Kristian, svigerfar er broren hennes 🙂 Hun har ikke familie selv, men trives med singellivet 🙂

   Klem til deg!

 5. Damaris

  Picture #3 is very artistic. Your husband does a fantastic job!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Thank you so much, Damaris! 🙂

 6. Tips til de små som vil bade: våtmannsdrakt til barn! Isolerer og gjør det litt lettere når barna uansett bare begynner å kle av seg så fort de ser en strand 😉

 7. Fina

  1. Caroline Berg Eriksen

   Takk, snille! 🙂

 8. kamilla

  Hei! Et random spørsmål.

  Hvilke bilstoler har dere til jentene?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Gøy med random 😀 Vi har cybex sirona til Naia og Nelia har cybex solution 🙂

 9. Så nydelig. Hvor er buksen og genseren fra?

 10. Så herlig! Hvor er den nydelige buksen din fra?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Buksen er fra Zara og genser fra Gina 🙂

 11. Kristin

  Hei Caroline!
  Ser ut som dere har hatt en herlig pinsehelg!
  Jeg må mase litt mer om den «gull bollen» din, som du plantet orkideer i – ute..skulle så gjerne hatt en sånn!☀️

  1. Caroline Berg Eriksen

   Å, er ikke den fin? Den kommer fra luxury design er jeg ganske sikker på, enten der eller sixbondstreet 🙂

   Klem!

   1. Kristin

    Ja, den er heeelt nydelig! Jeg finner den verken på luxury design, eller sixbondstreet Den er kanskje ikke helt ny? Håper det kommer mer blomster, terrasser og hageinnlegg – elsker dem!

 12. Så deilig med solskinnsdager! Og så fin og sommerlig du er, du kler så godt rødt 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Kristine <3

 13. Når du hadde lengre hår, da brukte du alltid krøller.. hva brukte du for å få dem så fine? Krølltang, rettetang eller hårruller?

 14. oj så härliga bilder! Ger verkligen sommarkänslor 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *