17. mai 2018: bordpynt og mat på alle fat

Hei fine folk! Jeg går rundt med verdens største søndagsfølelse i dag, det er planleggingsdag i barnehagen og jentene er hjemme. I tillegg er det fri på mandag på grunn av pinsen – snakker vi tidenes langhelg? I går var det 17. mai og vi hadde det så fint! Dagen startet med masse skyer på himmelen og veldig sterk vind, humøret til alle ble veldig preget av det – stor skuffelse blant alle i både Berg og Berg Eriksen familien for at det ikke ble som det hadde vært – men etter 12 klarnet det jo opp og stemningen var på topp! Vi startet dagen med å se barnetoget komme inn i Kulåsparken og deretter gikk vi hjem hit og spiste litt småmat til lunsj. Jeg dekket aldri på i tilfelle vi heller ville sitte ute og det gjorde vi jo også. Likevel – her kommer noen bilder av bordet og maten, viser dere mer litt senere 🙂


I dag har vi besøk av venninner av både Nelia og Naia, så koselig! Vi skal grille og være på lekeplassen, i morgen skal vi på hyttetur! Topp stemning 🙂 Håper dere har det fint ♥ 

12 kommentarer

 1. Den Pavlova’n må være noe av det flotteste! Det er nesten så jeg begynner å sikle 😀

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk! Det var ganske magisk å spise den :O <3

 2. For en flott pavlova! Hadde elsket å få en sånn servert:)

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 😀 Neste år blir den dobbel 😀

 3. Monica M. B

  Hvor er champagne-glassene fra? Er de også Green gate?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Ja, det stemmer 🙂

 4. Hei Hva heter fargen på veggen ????☺

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det er tapet, men på veggen der hvor maten står har vi malt 🙂 Jeg husker ikke fargen, dessverre :/

 5. Hvis det er meningen at bloggen skal gi inspirasjon, hva er da tanken bak å vise 17.matbordet og pynten dagen etter? Ville jo vært mer nyttig hvis det kom ei uke i forveien? Leste at du ikke rakk det pga du ble syk. Vel, da kunne du kanskje ha prioritert vekk noen treningstimer eller lunsjdater slik at du fikk det til like vel? Alle som er i jobb vet at man havner bakpå etter sykdomsfravær, men da må man bare stå på og prøve å komme ajour igjen…

  1. Caroline Berg Eriksen

   Hadde vært så fint om du blar litt i bloggen før du kommenterer, for jeg postet dette før 17. mai:

   https://www.carolinebergeriksen.no/2018/05/15/10-tips-slik-dekker-du-17-mai-bordet/

   Denne inspirasjon her kan brukes til så mye mer enn akkurat 17. mai-dekking 🙂 I tillegg til at det eventuelt kan inspirere til neste år – håper jeg 🙂

   1. Jeg har lest innlegget du viser til, men dette var jo bare en repost av et gammelt innlegg… Ikke spesielt inspirerende for lesere som har fulgt deg en stund.

    Ser du ikke har godkjent kommentaren min på innlegget ditt fra 17. mai. Prøver bare å stille noen spørsmål angående meningen med innleggene du har på bloggen. Ikke som kritikk, men fordi jeg føler bloggen ikke er inspirerende lenger. Før likte jeg treningsinnleggene dine, men nå er jo det sjelden vare.

    Hvis bloggen din fortsetter i samme gate som nå vil du miste meg som leser, trolig også andre som er lei av å lese om dine «travle» dager med kaffedrikking, trening, lunsjdater og annet som egentlig ikke har noe med jobb å gjøre. Du skriver ofte om at du har et eller annet prosjekt på gang som du gleder deg til å dele med leserne dine. Det hadde jo vært mye mer spennende og interessant å kunne følge prosessen i disse prosjektene dine enn å lese om det når alt er ferdig. Ja, du har designet vesker, sko eller hva det nå er, men når du har konstatert at det har du, så er jo nyhetens interesse over ganske så raskt.

    Vel, det var min mening, du har selvsagt lov å være uenig i det jeg har skrevet.

  2. Altså, er det ikke litt stusselig å være så gretten Heidi?? 🙂 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *