barnevognen er klar til 17. mai

Vognen blir ikke lenger like mye brukt som før, men Naia elsker virkelig å sitte i den og hvis Nelia får trøtte føtter på 17. mai har vi søskenbrettet til, som er helt genialt! Den største tabben jeg har gjort med tanke på denne fantastiske vognen, er å parkere den i barnehagen da Naia startet der. Den ble stående i et par måneder før jeg tenkte meg om og kom på at SHIT! Den kan jo ikke stå der! For i den ble hun jo plassert i regn, snø, slaps og sol, så da jeg tok den med hjem igjen, var den mildt sagt et trist syn. Så møkkete og full av flekker som nesten var umulig å forstå hva var. Den hadde fått hard medfart og sånn er det jo med ting som skal stå i barnehagen, det er jo kjempedumt å plassere en nesten ny vogn der, så nå er denne byttet ut med Nelias gamle Emmaljunga (som er såpass godt brukt at ikke engang hjulene fungerer skikkelig lenger – haha!) 

Tidligere hadde vi off white kalesje og sittepute, men nå har jeg kjøpt rødt! Det er så deilig med en forandring og sitteputen i off white er jeg redd aldri vil bli off white igjen, etter x-antall dager i møte med sølete sko og gummistøvler 😉 Nå er altså vognen rød – helt klar for 17. mai! 

Jeg synes den ble kjempefin! Forandring fryder og jeg elsker at det er mulig å bytte ut ting som dette på en vogn. Den ser jo ny ut med en gang! Vognpynten var ny i fjor, og den må få henge på i år også 🙂 


Bare 3 dager igjen – håper været holder seg 🙂 

13 kommentarer

 1. Dear Caroline,
  I think it is good to have it by hand when she bekomes tried.
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

 2. Så nydelig den ble i rød, og ekstra fin med 17. mai pynten på 🙂 Jeg jobber selv i barnehage, og vi ville ikke latt dette skje hos oss, hvis vognen står der til soving skulle den ikke sett sånn ut etter noen mnd i barnehagen. Dette syntes jeg var dårlig ivaretakelse av tingene deres.

 3. Hei
  Denne vognen ble presentert i et «sponset innlegg» i 2016.
  Bør den ikke merkes bedre 2 år senere, den er jo fortsatt sponset?

 4. Kjempefin:) Vognene som står i bhg blir jo ødelagt, møkkete og fæle, og står de ute i tillegg blir det ofte mugg og fukt i kalesjen.

  Leste en artikkel for en tid tilbake hvor en lege advarte mot å la barna sove i vogner med jordslag og mugg. De kunne få problemer med luftveiene, astma o.l.

 5. Veronica

  Hei hei.
  Hvor er vognpynten fra?
  Kjempefin.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Den kommer fra yndlingsknippet.no 🙂

 6. er ikke dette en sponset vogn?

 7. Madeleine

  Emmaljunga har vel 10års garanti på vognene, så hvis den er ødelagt allerede kan dere klage på den 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Takk! Det ante jeg ikke 🙂 Skal sjekke det opp 🙂

 8. Charlotte

  Kjempe fint vogn!! Hvordan syns du den er å kjøre når det bare sitter et barn oppi?? Er den super selv om man bare har et barn?eller grei å vente med til du har flere?? Hilsen ei med vogndilla

  1. Caroline Berg Eriksen

   Den er SUPER med bare ett barn 🙂 Vesken ved siden av er gull!

 9. That personalized little ribbon is adorable! Where did you have it made? It’s so cute!

  1. Caroline Berg Eriksen

   It is from yndlingsknippet.no 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *