s u n d a y . b r e k k i e

Dagens frokost (med donuts til dessert) er over for veldig lenge siden og nå har vi fått besøk! Helt fra Sandefjord! Stine og Kevin er her med barna og i dag skal vi på tivoli – en liten forsmak på 17. mai 🙂 


I går var vi på middag, faktisk var vi de eneste på hele restauranten og selv i lille Sarpsborg har det aldri hendt før. Det var likevel utrolig hyggelig og kvelden sluttet akkurat litt for sent, men likevel kunne jeg sittet der ennå. Det er vanskelig å løsrive seg i godt selskap. Men jeg er glad for det i dag – jeg klarer jo ikke sene og fuktige kvelder lenger. Dessuten, det beste som finnes er jo å føle seg fresh dagen etter en bra kveld. Oppskriften er masse vann før leggetid og deretter rett i seng – helst ikke senere enn klokken ett 😉 Nå er jeg er klar for tivoli, men tviler på at jeg skal hoppe på noen karuseller. Jeg blir uvel av å bare se på tekoppene! Ha en fin søndag, dere ♥ 

12 kommentarer

 1. Ååå høres ut som du har en super helg! Hvordan gjorde dere det med barnevakt ogsånn når dere drar ut og spiser med venner som også har barn? Ha en fiiin søndag videre!!

 2. Ha,ha, så fine donuts-briller du har :))

 3. Åå, det så helt herlig ut! Håper du har en nydelig søndag <3 Klem
  http://www.charlottetunes.no

 4. Haha donut briller 😀

 5. Heihei:)
  Håper du har hatt en fin dag:) Er det lov å spørre om det kommer 17.mai bord tips?:)
  Jeg elsker dine innlegg om tips til pynt til selskap, dåp, 17.mai bord osv og har funnet masse inspirasjon til navnefestene til jentene våre på snart 2år og 4 mnd, selskap generelt og jul:) I år har jeg invitert på frokost og er ikke kreativ selv, bare en flink copy catt:) så håper at dette innlegget kommer i år også:)
  Mvh Melissa

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg skulle egentlig styre med dette den uken jeg ble syk :O Men jeg skal prøve å finne på noe lurt 🙂

   Stor klem!

 6. Helt enig med deg! Det er godt å føle seg fresh etter slike kvelder, så noen glass vin er mer enn nok for min del ☺️ Håper barna storkoste seg på tivoli!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Om de gjorde 🙂 <3

 7. Åååå dette både ser og høres kjempekoselig ut:-) Håper dere hadde en herlig og gøyal dag 🙂

  Klem fra Lena i MAMINO
  http://www.mamino.no

 8. Hvor er det fine spisebordet deres fra?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det kommer fra sixbondstreet 🙂

 9. Hvor er det fine skjørtet fra?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *