new look

sponset frisørtime 

Hei lørdag! Vi startet dagen med felles frokost før vi vinket svigers farvel Tiden går altfor fort og vi har hatt så fine dager sammen! I går kom vi hjem i ni-tiden og reiste hjemmefra før åtte, så da fikk de en kjempefin dag helt alene med jentene også, og jeg vet at både to- og firbeinte, store og små koste seg masse. Det regnet på morgen da vi dro, men i 11-tiden kom sola frem igjen både her hjemme og i Oslo. Deilig! Lars-Kristian og jeg startet arbeidsdagen med å jobbe fra Oslo Raw, vi tok frokosten der før vi dro videre i møte. 

Siste stopp før hjemreise var en tur hos frisøren! Nikola var opptatt med fotoshoots og opptak nok en gang, men Tim var så snill og fikset lokkene mine. Det er faktisk 9 (!!) uker siden forrige gang jeg stripet det og 7 uker siden forrige klipp, så det ble litt av begge deler 🙂 Deilig å få det gjort før 17. mai! 

Det var _mange_ som spurte meg om jakken min i går, og den kjøpte jeg for 2 år siden. Den kommer fra New Look og t-skjorten kommer fra Calvin Klein 🙂 Det ble samme denimshorts som tidligere denne uken, de er bare så comfy! 


I dag skal vi gjøre klart huset for besøk i morgen og så skal Lars-Kristian og jeg ut og spise og planlegge bryllupsfoto i kveld 🙂 Gleder meg! Håper dere har en fin lørdag ♥ 

22 kommentarer

 1. Skjønner ikke hvordan dere holder ut, for et hektisk liv.

 2. Ohoi! Hele 7 uker siden sist klipp.. Du vet at det ikke er normalt å klippe seg så ofte. Jeg klipper meg 1-3 ganger i året. Går helt fint

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det går nok ikke når jeg ønsker å ha en frisyre. Håret vokser fort 🙂

  2. Hva mener du med at det ikke er normalt med å klippe seg hver 7. uke? Folk som vil holde en frisyre klipper seg da alt fra hver 4. til 8. Uke.. hilsen en frisør

  3. Ikke uvanlig å klippe seg hver 6-8 uke hvis man har kort hår. Må det hvis en skal/vil se bra ut.

  4. Jeg klipper meg hver 4-5 uke. Rart at du vet hva som er normalt for folk.

  5. Jeg klipper meg hver 8. uke (og får nye striper) og kjenner mange andre som gjør det samme. Det som er normalt for deg er ikke nødvendigvis normalt for alle andre!

  6. JANNE, det er mere vanligt å klippe seg hver 6-7 uke enn 1-3 ganger i ¨året ,ihvertfall om du ønsker bare sveisen og få klippet vekk lsitte tupper. Så det er nok veldig normalt. Snakk om å kommentere kun for å være negativ. Jeg klipper meg hos frisør hver 5.uke, Lykke. Elsker at noen holder på med håret mitt, klipper og farger og vasker.. 🙂

 3. Love it! 🙂

  Jeg er en treningsglad vegetarianer med en noe spesiell historie jeg ønsker å dele for å forhåpentligvis hjelpe andre i lignende situasjon. Ta gjerne en titt på bloggen min <3

  1. mariasvalastog.blogg.no <3 du finner det i April arkivet 🙂

 4. Nydligt jakke 🙂

 5. Jobber Lars Kristian med noe annet ved siden av?:) Eller jobber han «bare» med deg?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Han jobber som fotballtrener i tillegg til fotograf 🙂

 6. Hvilket merket og farge på øyenskyggen bruker du? Veldig fin 🙂

 7. Du var veldig fin på håret!!
  Det synest jeg du alltid er og forskjellen var lite synlig når jeg så på bildet før/ etter frisøren.

 8. Du har helt garantert skrevet om skoene dine før, men hvor har du kjøpt de?? Elsker de!!<3

 9. Hva skjedde med studiene til Lars-Kristian? Er han ferdig, eller sluttet han?

 10. Fin du er <3

 11. Ja, så Nikola stylet Camilla Phil gjennom hele helgen 😀 utrolig dyktig han er, sammen med resten av teamet 😉 du ble nå fin på håret allikevel;))) var vel bare litt stussing… fortsatt fin helg!!!

 12. Hei Caroline 🙂

  Jeg ønsker/må kutte ned på brømat og kornprodukter, men synes det er litt vanskelig å vite hva jeg skal spise til frokost/lunsj. Hva er en typisk frokost/lunsj for deg som spiser lavkarbo? Hadde satt veldig stor pris på noen tips!

 13. For deg er det normalt å gå til frisøren ofte, og det skjønner jeg godt ettersom du lever av å dele livet ditt og bilder av deg selv, og kanskje også får dette sponset. Det kan virke litt overfladisk å si det høyt og gjøre et poeng ut av det på bloggen (to ganger!), når mange andre som lever et vanlig a4 liv ikke kan ta seg råd til den luksusen.

  Noe annet: Leser bloggen din fordi du inspirerer mye. Håper at du med ditt budskap kan gjøre verden bittelitt bedre ved å fronte kildesortering og hva plast gjør med naturen og dyrerike. Tips til små forskjeller vi kan gjøre for at det skal bli bedre, feks bruke handlenett og kjøpe qtips som ikke er av plast. Tenk hvor stor forskjell du kan gjøre hvis du virkelig engasjerer dine lesere? Hva med å lage videosnutter som handler om hvordan dere som familie forholder dere til miljøet?

  En annen ting (tips!): mange unge jenter spesielt sliter mye med psyken angående utseende. Hva med å fronte at det naturlige er finest, at man for eksempel ikke trenger falske vipper for å se bra ut?

  <3 hilsen en helt vanlig jente som er bittebittelitt bekymret for fremtiden.

 14. Ønsker meg et gjesteinnlegg fra Lars Kristian! Hvordan har livet vært etter fotballen i Tippeligaen tok slutt? Og hvordan er det å bosette seg i Sarpsborg…? Hverdagen deres (og ikke minst helgene) må jo være ganske annerledes! 🙂 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *