siste sending for senkveld: tilbakeblikk

Det er så rart at siste sending med Thomas og Harald er i dag og at Senkveld er over! Jeg vet ikke hvor mange ganger jeg har sittet benket foran tv-skjermen opp gjennom årene for å få med meg ukens  sending. Jeg har vel egentlig vært skikkelig fan siden de danset i stripete gensere etter «Kom igjen Lena» med Håkan Hellström som programledere for Idol i 2003. For en duo! Jeg er så heldig at jeg har møtt begge to ved flere anledninger og i tillegg har jeg sittet i sofaen deres to ganger 🙂 Det er jeg veldig takknemlig for ♥ 


Vi kom nettopp hjem etter en hel dag i Oslo, vi har hatt flere opptak og så var siste stopp frisøren – 9 (!!) uker siden sist! Det var på tide 🙂 Håper dere har en fin kveld, her skal vi i hvert fall se på Senkveld ♥ 

11 kommentarer

 1. Idol 2003 *

  😀 😀 herlige gutter!

 2. Er dette en stil du kunne kjørt i dag? Legger merke til at du er langt mer voksen i klesvalgene nå, og det kler deg!!! 🙂

 3. Sååå lik Nelia er på deg når du har mørkt hår. Helt urolig lik 🙂

 4. Hvor er antrekket fra i går fra?

  Hvorfor ikke bare skrive under bildet hvor klær er fra? :)Flere som har spurt.

 5. Du er såååå lik Hilarie Burton fra White Collar!

 6. Oi, så veldig tynn du var på den tiden! Veldig rart å se tilbake på, er glad for at du har lagt på deg litt og ser friskere ut nå.

  1. Why do you feel that it is acceptable behaviour to comment on other people’s appearance like that? It’s rude and unnecessary!

 7. ja der var det stor likhet mellom Nelia og deg 🙂 absolutt ett tv program som vill bli savnet! Ha en fin lørdag

 8. Skuffende at du reklamerer for mobilklokka i forrige innlegg.
  På barneskolen der mine barn går er det forbudt å bruke slike klokker. Det er jeg SÅ glad for :-)))

 9. Hei og god lørdag!
  Jeg ser etter inspirasjon til vaskerom, har du noen fine løsninger du ønsker å dele med oss?
  Kari

 10. Hei. Så fin du var. Så forskjellige hår frisyrer og farger du har hatt. Du kler alt! Tøff som tørr å prøve:)
  Jeg er 30 år og aldri farget håret. Skal det for første gang på mamdg.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *